hlorela Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 E, u koliko sati pocinje svirka 18. i da li u SKC-u? Pozz, pa konacno vas vidimo u BG-u! Quote
markomrki Posted November 14, 2006 Author Report Posted November 14, 2006 I mi se unapred radujemo nismo dugo svirali u bg Quote
Rain delay Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 18og pocinje najkasnije u 8. Quote
shtuckensyglieben Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Jebote ljudi,kad cemo zajedno da sviramo? Pozovete i BoneYard i napravimo jednu malo moderniju svirkicu. A? Quote
markomrki Posted November 15, 2006 Author Report Posted November 15, 2006 E ocemo bre cim budemo izdali ili barem zavrsili album, da napravimo jednu do jaja promociju u KG. To je kao pod obavezno. Quote
solomona Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Jebote ljudi,kad cemo zajedno da sviramo? Pozovete i BoneYard i napravimo jednu malo moderniju svirkicu. A? nije pod obavezno to je bre zapisano u Nostradamusovoj knjizi prorocanstva... Quote
hlorela Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Sinoc je bilo pravo osvezenje cuti vas. Sve pohvale! Necu moci da vas slusam sledeci vikend, ali ne sumnjam da cete i tada zariti i paliti. Do sledece svirke..pozdrav! Quote
Hail Metal Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Ako nekog interesuju slike sa njihovog nastupa u Subotici evo linkova: Rain Delay SU1 Rain Delay SU2 Rain Delay SU3 Rain Delay SU4 Quote
Puma Lasica Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Hvala na podrshci i kao shto kazesh...nastavicemo da zarimo i palimo... to nam je u opisu radnog mesta... poz... Quote
ALEXIE_AIC Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 E, jbg, zao mi je sto nisam mogla da dodjem sinoc, ali zato (iskreno se nadam) dolazim u Dom! Pozdrav! Quote
markomrki Posted November 19, 2006 Author Report Posted November 19, 2006 falila si nam bog zna da si nam falila Quote
Bejbe Kompajler Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 nisam mogla da ostanem ceo vash nastup, ali ono shto sam chula bilo je ZeXtra... @markomrki-->stalno menjash imidz, choveche! e, stitji tje ti PM za koj' minut...pozz Marko, aj plz rashchisti inbox, ne mog' ti poshaljem pitanje. Quote
markomrki Posted November 20, 2006 Author Report Posted November 20, 2006 Evo sad sam ocistio izvinjavam se nisam ni provalio koliko je pun Quote
Emily Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Jao Boze,pa vi ste mene toliko razocarali daaa...SKC...Da sam vas prvi put tada cula rekla bih kako ste stvarno sjajni,ali ja sam ta koja vas prati od pocetka i znam kako ste fantasticni bili..Svirali ste Doom-metal,ne znam stvarno kako ovo sada nazivate..Prosto nisam verovala da takav bend postoji na nasoj sceni i verovala sam da cete se te muzike drzati,ali..Skrenuli ste totalno sa puta,naravno po mom misljenju..Nove pesme..Dobre su ali nisu ni blizu Autumn Melancholy,Departure,Rain Delay,nema Dusanovih recitala koji su bili super..Mislila sam da ce novi album biti jos bolji ali izgleda da ce prvi ostati samo kao legenada necega sto se nije odrzalo.... Nisam zelela da vas uvredim,samo da kazem ono sto stvarno mislim... Quote
Bejbe Kompajler Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 nema veze Marks, pomozhe mi Bagster.... pozz Quote
Ikhabot Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Pozdrav od Ice iz Papričica! Evo sličica iz Subotice: Quote
shtuckensyglieben Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Bagi,jel to novi bass? Hajde,reci,nemoj da se stidis... Quote
Puma Lasica Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Emily thanx na iskrenosti... mada ono shto si chula u SKC-u nije ceo album...tj. ima tu doomy pesama ali ih ne sviramo jer su dosta dugachke,a chesto nemamo bash puno vremena na svirkama... elem, to je Peavy Millenium 5-zichani,aktivni magneti i tako to... poz... Quote
shtuckensyglieben Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 (edited) Lepo. Pa da dodjem,da cujem uzivo kako zvuci. Predpostavljam da te je ovo snimanje inspirisalo da kupis novu gitaru.Nisam imao prilike da probam nesto iz Milennium serije,ali nesto mi govori da je to bas metlski bass.Probao sam 5-zicani Grind (Bxp+nesto,valjda ne secam se). Fin zvuk. Taj me je odusevio,s obzirom da ne volim Peavey. Koliko si puk'o? Edited November 21, 2006 by shtuckensyglieben Quote
markomrki Posted November 22, 2006 Author Report Posted November 22, 2006 Jao Boze,pa vi ste mene toliko razocarali daaa...SKC...Da sam vas prvi put tada cula rekla bih kako ste stvarno sjajni,ali ja sam ta koja vas prati od pocetka i znam kako ste fantasticni bili..Svirali ste Doom-metal,ne znam stvarno kako ovo sada nazivate..Prosto nisam verovala da takav bend postoji na nasoj sceni i verovala sam da cete se te muzike drzati,ali..Skrenuli ste totalno sa puta,naravno po mom misljenju..Nove pesme..Dobre su ali nisu ni blizu Autumn Melancholy,Departure,Rain Delay,nema Dusanovih recitala koji su bili super..Mislila sam da ce novi album biti jos bolji ali izgleda da ce prvi ostati samo kao legenada necega sto se nije odrzalo.... Nisam zelela da vas uvredim,samo da kazem ono sto stvarno mislim... I eto nash prvi napush od fana, ali shta da se radi. Emily baby nemoj da si razocarana, mi na prvom albumu takodje imamo agresivne pesme. Takav ce da bude i drugi malo agressive malo melow. Tako da imaj nade za nas i cuj nov materijal kad izadje pa onda kazi, i da ako zelish da cujesh autumn melancholy doji u petak, sviracemo je posle ko zna koliko vremena Quote
Puma Lasica Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 500 evra... ali zato radi pa razbija...zajebani oni aktivni magneti ali se snalazim na njima, u poslednje vreme, sve bolje... Quote
Rain delay Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Nove pesme su BOLJE od starih. Bez obzira na zanrovsku preferenciju. Mnogo originalnije od ranijih. Kao sto rece Bagi, imamo na drugom albumu i doom pesama koje, nazalost, ne sviramo cesto. Ovo sto sviramo je ustvari melodic death/doom (In Flames/Saturnus) u osnovi. S tim sto mi kalemimo metalcore (Poison the Well) tu i tamo, a sve je odsvirano u fazonu nekih post-hardcore bendova (Burst). Tako nesto... Mozda tu ima i hospital death-a i mandzurijskog power-a, ali to Mrki i Bagi znaju... Quote
zak Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 neam pojma ljudi meni su nove pesme bolje! to sto kalemite metalcore to je bas super, jedva cekam album! poz Quote
Fiery Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Nove pesme su BOLJE od starih. Bez obzira na zanrovsku preferenciju. Mnogo originalnije od ranijih. I bolji aranzmani, prirodnije zvuce. Quote
markomrki Posted November 23, 2006 Author Report Posted November 23, 2006 Znamo mi dobro shta je ovde prirodno a shta ne...Citaj: Mnogo smo zajebani jebaci. Quote
Recommended Posts