WIZARD OF GORE Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 je l' svirate sutra na metal saundu??? Quote
Rain delay Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 @ NUNSLAUGHER Sviramo. 4-ti. @ zak ... ma, sve je to emo/screamo... Quote
WIZARD OF GORE Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 ok...pitam jer je neko na temi metal saund festa rekao da necete svirati Quote
ALEXIE_AIC Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Sviramo. 4-ti. A u koliko je to sati, otprilike? Quote
markomrki Posted November 24, 2006 Author Report Posted November 24, 2006 Pa pazi mi sviramo 4ti tako da izracunaj ja mislim negde izmedju 10 i 11, ali nisam siguran mozda i ranije. Quote
Puma Lasica Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 E tek sada dodjoh kuci i nakachih se na net... METAL SOUND 3 je pomeren za sutra tj subotu 25. novembra...pochetak,mesto i cena su iste... Dom Omladine je bio jako profi pa je zakazao dve svirke u klubu na isti datum...poshto su ovi drugi neki stranci naravno imaju prednost...mater im...i tako to... sviramo 4. znachi negde oko 23h... raspored bendova je 1)High Voltage 2)Esgaroth 3)Atlantida 4)Rain Delay 5)Nightfall 6)Obsidian toliko od mene... Quote
ALEXIE_AIC Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Napisala sam na temi za onaj us*ani MS sve sto sam imala...Smatram da ste postupili najbolje sto ste mogli (odlukom da ne svirate, ma koliko se ja, i jos gomila ljudi, smorila zbog iste)... Zelim vam sve najbolje (sigurno ste to do sada skapirali )! Nadam se nekoj vasoj svirci u najskorije vreme. Quote
WIZARD OF GORE Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 (edited) Sinoc ste pokazali ko ste i sta ste!!! :puke: :puke: :puke: Edited November 26, 2006 by NUNSLAUGHTER Quote
hlorela Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Veliki pozdrav za RD! Iako je svirka bila odlozena nisam mogla da dodjem ni sinoc i sada ne zalim, jer vi niste ni svirali. Ali, krivo mi je sto je opet nesto poslo naopako. Ne znam o cemu se radi, ali...ako vas podrzavaju ljudi koji su bili sinoc tamo, onda vas i ja podrzavam. Quote
Teddy The Paparazzo Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 OK, ništa mi nije jasno, šta je tačno bilo ??? Morgan nešto zagovn'o pa obrnuo redosled bendova (nightfall stavio na 4 a rd na 5 mesto ) ili šta ??? Quote
Teddy The Paparazzo Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Upravo sam saznao razlog i ok. U ime osoblja MS se izvinjavam bendu RD ali mozhda su oni i malo previshe burno reagovali. Ali sad je gotovo, bilo proshlo zhivot teche dalje. Na kraju krajeva greshke se deshavaju i to je bio sluchaj sinotj Quote
Dowla Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 link za tekstove http://www.darklyrics.com/r/raindelay.html Quote
markomrki Posted November 27, 2006 Author Report Posted November 27, 2006 hvala za link bash si car. Quote
RNA Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Upravo sam saznao razlog i ok. U ime osoblja MS se izvinjavam bendu RD ali mozhda su oni i malo previshe burno reagovali. Ali sad je gotovo, bilo proshlo zhivot teche dalje. Na kraju krajeva greshke se deshavaju i to je bio sluchaj sinotj Nisu previse burno reagovali, jer se ovo ne desava prvi put. Quote
zeljeznizec Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Nisu previse burno reagovali, jer se ovo ne desava prvi put. u svakom slucaju hvala svima koji su nas podrzali i svim ljudima koji su hteli da nas cuju to vece Quote
hlorela Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 E da, sta se desava sa albumom? Snimate li , ili privedoste to kraju? Quote
markomrki Posted November 28, 2006 Author Report Posted November 28, 2006 Pa bio nam je producent bolestan jedno dve nedelje, stigao ga umor. Ali ove nedelje nastavljamo do jaja, i jebacki. TJ. punom parom. Moja najslobodnija od svih slobodnih procena je da cemo da zavrsimo do nove godine. Quote
azal Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 ovo sam procitao kao 'stigao ga tumor' Quote
markomrki Posted November 29, 2006 Author Report Posted November 29, 2006 To je taj heavy metal. Quote
markomrki Posted December 1, 2006 Author Report Posted December 1, 2006 E da u nedelju nam dolazi ekipa RTS da nas snima pa cemo da izadjemo na televizor. Quote
RNA Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 (edited) To ce da bude neki prilog? Jes' vid'o ONU sliku? Edited December 1, 2006 by RNA Quote
ALEXIE_AIC Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 (edited) Kako ste samo slatki ti i Karlo, Dusane! A povodom cega vas snimaju? Edited December 1, 2006 by ALEXIE_AIC Quote
ALEXIE_AIC Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 E, da, nikako da okacim jednu slicicu, ne znam da li ju je neko pre mene stavio... Exit 06... Da li vam je poznata devojcica u ljubicastoj majici? Quote
hlorela Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 E da u nedelju nam dolazi ekipa RTS da nas snima pa cemo da izadjemo na televizor. Obavezno javi kada cete biti da vas gledimo na televizor. Quote
markomrki Posted December 1, 2006 Author Report Posted December 1, 2006 ocemo, zaista svi smo exited kao mala deci. Quote
Recommended Posts