Man From The Crypton Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Srecna NOVA, drugovi!!! Pa, da metaalisemo zajedno jos 1000... 00 dog!!! Quote
Emily Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 (edited) *SRECNA NOVA '07-a GODINA* Zelim vampuno,puno,uspeha,mnoooooooogo vise nego u staroj...... Edited January 2, 2007 by Emily Quote
Yarz Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Evo za moj prvi post da se i ja pridruzim cestitkama. Ekipi iz RD-a zelim sve najbolje u 2007. godini, puno uspeha u daljem radu zeli vam ekipa iz Herceg Novog, pa da se speshtamo kad se sledeci put vidimo Quote
markomrki Posted January 3, 2007 Author Report Posted January 3, 2007 OBAVESTENJE: Bend Rain Delay je posle dvonedeljne aktivne audicije tokom koje su probali sa desetak devojaka, nasao pevacicu, i adekvatnu zamenu za Anu. Detalje i ime cemo da saopstimo kasnije. Vazno je da je aktivan rad na pripremi novog clana krenuo punom parom, i da ocekujemo da se prikljuci vrlo brzo. Nas rad sa Anom se nastavlja i nasa saradnja nece biti gotova dok se ne zavrsi projekat drugog RD albuma, a ukoliko bude bilo potrebno, i promocije. Takodje ovom prilikom zelimo da se zahvalimo svim devojkama koje su se oprobale i da kazemo da je do poslednjeg casa bilo neizvesno, da su detalji odlucivali, i da je izabrana nova clanica, poo standardima koji podrazumevaju vestinu dikcije, kvaliteta i raspona glasa, izgleda, razumevanja muzike koju RD pravi i po inner feeling koji imamo. Vecanje o odluci je bilo dugo i uzeti su svi kriterijumi u obzir. Mi smo veoma zadovoljni izborom, i posle dugo vremena mozemo da odahnemo i da polako pocnemo da planiramo promociju koja ce biti havarija, i da zavrsavamo ovaj josh uvek smo mladi ali postajemo jako zajebani projekat. Hvala... Quote
+AuReOlE= Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 OBAVESTENJE: Bend Rain Delay je posle dvonedeljne aktivne audicije tokom koje su probali sa desetak devojaka, nasao pevacicu, i adekvatnu zamenu za Anu. Detalje i ime cemo da saopstimo kasnije. Vazno je da je aktivan rad na pripremi novog clana krenuo punom parom, i da ocekujemo da se prikljuci vrlo brzo. Nas rad sa Anom se nastavlja i nasa saradnja nece biti gotova dok se ne zavrsi projekat drugog RD albuma, a ukoliko bude bilo potrebno, i promocije. Takodje ovom prilikom zelimo da se zahvalimo svim devojkama koje su se oprobale i da kazemo da je do poslednjeg casa bilo neizvesno, da su detalji odlucivali, i da je izabrana nova clanica, poo standardima koji podrazumevaju vestinu dikcije, kvaliteta i raspona glasa, izgleda, razumevanja muzike koju RD pravi i po inner feeling koji imamo. Vecanje o odluci je bilo dugo i uzeti su svi kriterijumi u obzir. Mi smo veoma zadovoljni izborom, i posle dugo vremena mozemo da odahnemo i da polako pocnemo da planiramo promociju koja ce biti havarija, i da zavrsavamo ovaj josh uvek smo mladi ali postajemo jako zajebani projekat. Hvala... Eh,bas mi je drago Quote
zak Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Mi smo veoma zadovoljni izborom, i posle dugo vremena mozemo da odahnemo i da polako pocnemo da planiramo promociju koja ce biti havarija, i da zavrsavamo ovaj josh uvek smo mladi ali postajemo jako zajebani projekat. Zakiva ova recenica! Nadam se da ste doneli pravu odluku. Quote
markomrki Posted January 6, 2007 Author Report Posted January 6, 2007 Uskoro cemo da updaitujemo sajt. A mozda ce na my space da bude i nekih snimaka. Videcemo shta mozemo da uradimo. Quote
ALEXIE_AIC Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Jeeeej! Nove pesme! Kacite to obavezno! Jaaaako ce mi nedostajati Anci kad ne bude vise pevala , ali nadam se da ce sve ipak biti ok! Quote
markomrki Posted January 6, 2007 Author Report Posted January 6, 2007 Ne nove pesme mislim na neke video zapise. Za pesme se strpire malo molim. Quote
ALEXIE_AIC Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 aaaaa...Ma, ok, kacite sta god! Quote
markomrki Posted January 11, 2007 Author Report Posted January 11, 2007 Opet smo pali na drugu stranu, jebem ti. Da inace posle sastanka sa nashom menadzerkom Zoranom, definitivno imam srece u sebi. Ima dosta da se radi. Aglavna ludnica pocinje kad zavrsimo album. tj. uskoro. Quote
hlorela Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Javljam se dobrovoljno da ucestvujem u nekom od vasih sledecih spotova. A, da..Nemoj Mrki da se nerviras, obecavam da ako se opet desi da padnete na drugu stranu da cu ja da vas dignem (umem ja to). Quote
hlorela Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Evo mene po zadatku. Drago mi je da te ostavih bez reci komentarom. Dobro, dobro...Necu vise o tome, to vec lici na razmenu PM. Quote
OceanSize Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Bilo mi je dosadno...kako vam se chini, drugari? Quote
Fiery Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Javljam se dobrovoljno da ucestvujem u nekom od vasih sledecih spotova. A, da..Nemoj Mrki da se nerviras, obecavam da ako se opet desi da padnete na drugu stranu da cu ja da vas dignem (umem ja to). Quote
RNA Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Bilo mi je dosadno...kako vam se chini, drugari? Bas ti je bilo dosadno! Salu na stranu, OK je, samo malo stanji slova radi boljeg razaznavanja. Quote
markomrki Posted January 17, 2007 Author Report Posted January 17, 2007 meni se mnogo svidja dobro je Quote
Sinstrel Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Sta?! Diskretno pitanje za clanove benda. Quote
Puma Lasica Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Meni se extra svidja... Ja sam za to da to bude nash novi logo...u fazonu novi album,novi logo,nova pevaljka i tako to... ala se restauriramo... Quote
Petar the Great Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Bilo mi je dosadno...kako vam se chini, drugari? Logo je Dojaja Full Cool, A ti iz dosade do jaja crtas , umetnicki Quote
Recommended Posts