OceanSize Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 (edited) Hvala na komentarima... Uskoro cu postaviti i cover art, naravno ako se slazu clanovi benda... Inace logo nije nacrtan...nego sam samo prilagodio vec postojeci font...naime...na taj font sam dodavao raznorazne brusheve i ornamente i tako dobio ovo... Edited January 18, 2007 by OceanSize Quote
RNA Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Je l'? Hm, zanimljiva dorada, nema sta. Ni nalik originalu, ali to je dobro. Quote
Puma Lasica Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 Shto se mene tiche samo napred... Ionako nam treba neshto dobro za omot ovog drugog albuma...'' Quote
markomrki Posted January 19, 2007 Author Report Posted January 19, 2007 Mozda cemo kao nekakve muzicke murve da prelazimo sa jednog na drugi Quote
hlorela Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Ooo Mrki pogodismo se isto vreme na forumu. Pozdrav! Rece ti da ce biti nekih snimaka na sajtu vasem uskoro ubacenih, a sta se desava sa onim vasim gostovanjem na RTS-u? Da li ce biti emitovano jos koji put, ili..? Quote
markomrki Posted January 23, 2007 Author Report Posted January 23, 2007 ma hoce samo da vidimo kad.I da videcu da sredim da izmontiramo taj snimak sa rtsa pa da bacimo dva ili tri na net. A za sajt kad se zorana seti da me poveze sa momkom koji ce to da nam sredi. Quote
+AuReOlE= Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 OH, Marko, Mrki, jedno pitanje mi ne da mira: Kako izgleda nova pevacica Rain Delaya i kada cemo imati prilike da je vidimo? Quote
markomrki Posted January 24, 2007 Author Report Posted January 24, 2007 hm hm hm...pa slatka je izgleda lepo i malo je drugaciji tip od Ane. Donela nam je jednu promenu koja je pozotovna, ali sve ke tako cudno...posle cetiri godine dolazi neko nov kod nas bash jedno novo iskustvo. Takodje se navikavamo na nacin pevanja nove pevacice. Mogu slobodno da kazem da je ovo poslednja promena u bendu. Svi smo se toliko vezali. A videcete je na promociji talesovog albuma ili mozda i ranije. Quote
+AuReOlE= Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 joj,pa hvala ti na obavestenju Quote
Puma Lasica Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Novosti: bass je snimljen za drugi album,danas ga zavrshih... oprema koriscena za snimanje je sledeca: 1)bass-Peavey Millenium 5 AC BX 2)ekvilajzer-Alesis PEQ 450 3)preamp-Tube Ultra Gain MIC 100 4)pojachalo-Oberton 2 WAY 15 incha 5)pojachalo-Alesis RA 500 toliko od mene za ovaj album... P.S. album nece biti gotov do kraja januara kao shto mozete da zakljuchite,ali cete biti updatovani... P.S.S. zato samo polako,sve nove informacije cemo izbacivati blagovremeno... Quote
markomrki Posted January 26, 2007 Author Report Posted January 26, 2007 da da podrska za tebe moj drugaru. nadam se da cemo da zvrsimo Quote
Rain delay Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 S' obzirom da nam ne radi sajt... prilagacemo sve update-e na ovoj temi. UPDATE: Sada se trenutno edituju bass i bubanj. Snimanja gitara pocinje sledece nedelje. Quote
markomrki Posted February 2, 2007 Author Report Posted February 2, 2007 ma da gitare pocinju svakako da se snimaju sledece nedelje. Quote
Emily Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Hocete li 2.3. da svirate neke stare pesmice,sa novom pevacicom? Quote
markomrki Posted February 4, 2007 Author Report Posted February 4, 2007 pa ne verujem poshto je dogovor da ne izlazimo na nastupe sa novom pevacicom dok ne stekne potrebni kolicinu samopouzdanja. Pevace Ana. Ali videcemo josh uvek ne znamo imamo mesec rada pred nama i znacemo pred kraj februara. Inace samo da se zna da ce nash repertoar za 2.3. biti prilagodjen tome da zagrejemo publiku za TOD a ne za samopromociju, znaci sviracemo malkice dinamicnije. Quote
Sarah_Key Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Lele,koliko ja dugo nisam bila ovde....nova pevacica vidimo se na talesima Quote
Puma Lasica Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Poshto cemo imati 45min da sviramo na promociji Talesa kapiram da ce biti i starih i novih pesmica... napravicemo dobar repertoar... na to mozete da rachunate... Quote
markomrki Posted February 5, 2007 Author Report Posted February 5, 2007 na jednu stvar ja vec racunam. A to je neka zajebana steta Quote
+AuReOlE= Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Poshto cemo imati 45min da sviramo na promociji Talesa kapiram da ce biti i starih i novih pesmica... napravicemo dobar repertoar... na to mozete da rachunate... Quote
hlorela Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Jedan od predloga... Super izgleda. Upecatljivo je, mami da se kupi i preslusa. Daj jos predloga. Quote
Puma Lasica Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Bogami Mimi svaka chast...meni je extra... Ako imash josh koji ne ustezi se da ga pokazesh... i logo i cover su artistic ali i melanholic... svaka chast... Quote
Rain delay Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Vrlo ubedljivo. Da nisi ti neki dizajner? :?: Salim se... Sklop boja je savrsen. I ideja i realizacija su super. Kapiram ja da ti mozes jos i vise od ovoga... Quote
+AuReOlE= Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Super je....ali eto,zapravo i ja mislim da mozes bolje,ipak je u pitanju RD Quote
Recommended Posts