amy_mccoy Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 koji "mi"??? ja samo pitam kako ti je bilo na electru... ja se malo smorih, da mi nije bilo Luke otisla bih kuci pre 2 Quote
Puma Lasica Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 a posle svirke... crevo u ruke.. pa da pravimo mokru zurku... hehe.... Moram priznati da ti je ovo jedna od boljih ideja... Sve devojke sa vecim kapacitetom pluca,u slucaju mokre zurke, su i vise nego pozvane... Quote
StRatO Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Moram priznati da ti je ovo jedna od boljih ideja... Sve devojke sa vecim kapacitetom pluca,u slucaju mokre zurke, su i vise nego pozvane... a sad malo ozbiljnosti... koliki je moj procenat... za ideju???? a pa mozemo da merimo i u gore pomenutim jedinicama... Quote
Yebiggah Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 A sta ste vi to doznali ? Da si gay master! Limsesha Ka' ce da se shishash? Quote
Predator Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Primecujem prisustvo Predatora na temi, pa ga molim da se unveil-uje. Sa velikim zakasnjenjem. Znas cudno je to da nisi dobio pp... Quote
Puma Lasica Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Sutra ja i ti(Predator) idemo da kupimo prijave za ispite ali i album RD...sem ako se ne izljigavis...u Timijevom stilu... Quote
markomrki Posted July 4, 2005 Author Report Posted July 4, 2005 Ne znamo tacno, jos se nismo kontaktirali sa ljudima odande. Quote
StRatO Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 sem ako se ne izljigavis...u Timijevom stilu... Quote
Rob Swire Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Cujem da ste me napljuvali sto nisam dosao na probu, ali to je ok, jer cete zbog toga svi kompletno da dobijete batine...ok, ok, prodao sam ovaj put ali cu zato da ispostujem svirku. A vi morate biti svesni koja je to cast ako vam Aca , Tica i ja udjemo na cert(besplatno) sobzirom na to da obicno ispostujemo ispred...Bagi je cool a Dusan ima slab stomak...sve u svemu Rain Delay je ok... Quote
Rain delay Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Bagi je cool a Dusan ima slab stomak...sve u svemu Rain Delay je ok... Sad mi tek nista nije jasno... Quote
markomrki Posted July 4, 2005 Author Report Posted July 4, 2005 Uh odgovor na pitanje o tome kada cu da se sisam: zbog ovoga imam flash backove na osnovnu skolu, kada sam bio jedini sa dugom kosom u skoli i svi su me to isto pitali, i odma uz te flash backove mi se razvija i bunt, tako da je odgovor, nikad, a odma sledi i pitanje, a kada ces ti da se shishash? 1 Quote
Puma Lasica Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Velika cast nema sta... Vidimo se nekoj od sledecih bleja...realno... Quote
Yebiggah Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Uh odgovor na pitanje o tome kada cu da se sisam: zbog ovoga imam flash backove na osnovnu skolu, kada sam bio jedini sa dugom kosom u skoli i svi su me to isto pitali, i odma uz te flash backove mi se razvija i bunt, tako da je odgovor, nikad, a odma sledi i pitanje, a kada ces ti da se shishash? Quote
markomrki Posted July 5, 2005 Author Report Posted July 5, 2005 Tako je to kada neko dira Mrkija bre. Quote
Fiery Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Jeste, nemojte da dirate Mrkija, on je osetljiv i ostaju mu traume. Quote
Apeiron Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Stigao mi disk, dakle detalji nakon preslusavanja, pa ce recenzija. Dobro zvuce prve dve pesme (dotle sam stigao), i jos cekam gde je taj Mrkijev blast beat sto ga nekoc cu na koncertu Poz! Quote
carcass Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 momci svaka cast! sve najbolje! przite i dalje Quote
StRatO Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 (edited) vidimo se.... hehe... Edited July 6, 2005 by StRatO Quote
Yebiggah Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Tako je to kada neko dira Mrkija bre. Pa ti ionako znash da sam ja celav Quote
markomrki Posted July 6, 2005 Author Report Posted July 6, 2005 Ja nemam nista protiv celavih, i ja sam bio celav cetiri godine, ali kapiram sta ako je neko celav to je odma jako zajebano? Quote
negative creep Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Momci iz RD-a, ona svirka bi trebalo da bude za 3 dana...ima li uopste ista od toga? Sutra palim za BG i NS, i vracam se ovde u nedelju, pa se nadam da cu vas videti i cuti zajedno za BY-om. I, naravno, da vidim Zeljka... Quote
StRatO Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 I, naravno, da vidim Zeljka... isuse hriste.... Quote
Buddha Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Uh odgovor na pitanje o tome kada cu da sisam: zbog ovoga imam flash backove na osnovnu skolu Quote
Recommended Posts