Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prosli steeee! Jeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! Me so happy! :veseli: Ali, da niste prosli...bilo bi belaja! :violent::)

Rekla sam vam vec (a sto ne ponoviti) da vam je ovo mozda najbolja svirka ikad (hvala bogu, bila sam na dosta vasih svirki, a cini mi se da je svaka takva :wub: ).

Ljubim vas! :wub:

Posted

Da, zaista super nastup.

One nove pesme su odlicne (mislim posebno na onu najavljenu kao "hit" u buducnosti), dakle, samo brzina i to je to :meshuggah:

Posted

Hvala ljudi na podrshci...naravno i sve konstruktivne kritike su i vishe nego dobrodoshle...

shto se nas tiche nastavljamo u istom ritmu takmichenje...

vidimo se u polufinalu...

Posted

mali update u vezi snimanja albuma,moja gitara je snimljena,tako da sutra dusan pune elana krece sa snimanjem svojih deonica na gitari :rockdevil: ajmo sicpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :pivopije::muzicar:

Posted

A jebi ga, bedak je jer nisu mogli da snimaju svaki dan, pravili su velike pauze. Ma, u svakom slucaju, ovo leto ce proci sa 3-4 opasna domaca metal izdanja i to je do jajcine!

Posted

Nema veze koliko ga snimaju, vazno je da ce uskoro biti gotov. :da: A i bolje da sve rade tako, nego da brzaju, pa da ispadne ko zna kako (mada ni tad ne bi bilo mnogo losije :wub: ).

Posted

Snimanje je pochelo negde novembar/decembar 2006.,ako me pamcenje dobro sluzi...

Ono shto je bitno, da ce biti izdat ove godine makar padale sekire...

A kada ljudi chuju album znace i zashto nam je trebalo neshto duze da ga snimimo...:da:

Shicpe srecno snimanje, naravno jedva chekam da te obidjem na istom...:)

P.S. nema veze, zato je elokventan...