markomrki Posted April 16, 2007 Author Report Posted April 16, 2007 Sutra u 9 ujutru cu biti na TV metropolisu u jutarnjem programu, da najavim dogadjaj i malo da popricamo o Rain Delay. Ko hoce neka gleda, a mislim znam da takodje nema niceg lepseg od mog lika ujutro cim ustanete. 1 Quote
Man From The Crypton Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Jbg, nemam Metropolis!!! Mrki, fotke su lude skroz. A i zezanje je, priznaces, u Vranju bilo do jaja!!! POZZZZ Quote
digrejzo Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 da ne pravim novi topic... dal je neko ostao do kraja na 202 u Vranju ? shta mislite o poslednjem bendu koji je svirao kao domaca podrska - Fury ? ja sam bubnjar pa me zanima vashe mishljenje `fala Quote
markomrki Posted April 16, 2007 Author Report Posted April 16, 2007 Agresiva, i dobro je. Pesme koje su radjene sa growl vokalom su zaista meni barem bile super. 1 Quote
Puma Lasica Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Ime benda se veoma svidja nashem gitaristi... zezanje na nivou, svirka isto tako, publika za 10...shta chovek vishe da trazi... a da...punjenu kod Zabu... Quote
*SuNCHicA* Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Mrki, gledala sam te jutros na Metropolisu. Bas si se fino sredio. Quote
ALEXIE_AIC Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Evo i mene, da ostavim svoje utiske od sinoc... Bilo mi je super (jbg, kad meni nije super na vasim svirkama? ) ! Onaj dzezic je bio strava , pogotovo sa Saninim "I`m still holdin` OOOOOOOOOON"... hahahahahahahahahaha... Kad ste poceli da svirate, pomislila sam: "Jeb`o Majku Srbiju, sta biste sve uradili da ste negde preko..." U svakom slucaju, znate kol`ko vas volem! :wub: Jedino su me nervirala ona dvojica... P.s: Izvinjavam se sto se nisam sa svima pozdravila kad sam krenula kuci, ali bas sam bila umorna... Bagi, bolje bi ti bilo da si im preneo moju (=ljubav), or else ... Jos jedared Quote
Buddha Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 bilo vrh sinoc. samo tucite te gitare i bubnjeve i slusajte sananu. Quote
markomrki Posted April 20, 2007 Author Report Posted April 20, 2007 Da da bilo je izvrsno sinoc, ali zaista. Nisam ovako uzivao dok sam svirao skoro. Hvala Danilu shto nas je zvao i celoj ekipi iz Underworlda 1 Quote
zeljeznizec Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 . Nisam ovako uzivao dok sam svirao skoro. sedi, 1 i 100 puta da napises `nisam skoro ovako uzivao dok sam svirao` Quote
Leshina Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 (edited) OVAJ POST JE CENZURISAN OD STRANE MODERATORA ZBOG VULGARNOSTI Edited April 22, 2007 by Shamandalie 1 Quote
Leshina Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 okasneli edit: Znaci cim vam izadje album,odvojite mi prvi primerak da ga kupim,ne pitam za cenu!!!! Quote
Fieldy_Bwe Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 znam da takodje nema niceg lepseg od mog lika ujutro cim ustanete. jashta @dushan : ej , brate , hvala za onaj disk ....... dobar ti je onaj "omot" ;D ....... kiddin' ........ ajde cimam te kada dodjem tamo da mi recnesh josh neshto ......... Quote
Rain delay Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Ma, pusti omot... Jedva sam i ovo uspeo (stigao... OK, nakanio se) da ti posaljem. Vidimo se u BGu. Vazno: OD SREDE SU GITARE GOTOVE! Quote
Fiery Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Da da bilo je izvrsno sinoc, ali zaista. Nisam ovako uzivao dok sam svirao skoro. Hvala Danilu shto nas je zvao i celoj ekipi iz Underworlda A o cemu je ovde uopste rec, i zasto za to nisam cuo ranije? Quote
markomrki Posted April 25, 2007 Author Report Posted April 25, 2007 pa zasto nisi bio na netu i video flajere. Svirali smo u undeworldu. I bas sam pre neki dan na probi razmisljao da mora da nisi bio tu cim nisi dosao. 1 Quote
markomrki Posted April 25, 2007 Author Report Posted April 25, 2007 da dok udaram po bubnju, znam da on voli rough! 1 Quote
zeljeznizec Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 razmisljas na probi o Fajeriju? misli on na njega na probi dok drzi tvrdu palicu u ruci Quote
ALEXIE_AIC Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Bolje tvrda u ruci, nego meka na grani... :lol: :lol: Quote
markomrki Posted April 26, 2007 Author Report Posted April 26, 2007 Uvek sam mislio da je dobro da mi palica u ruci bude sto cvrsca! 1 Quote
Шарки Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Шићпе к'о девојчица а Мрки к'о неки пандур. Quote
Recommended Posts