Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sutra u 9 ujutru cu biti na TV metropolisu u jutarnjem programu, da najavim dogadjaj i malo da popricamo o Rain Delay. Ko hoce neka gleda, a mislim znam da takodje nema niceg lepseg od mog lika ujutro cim ustanete. :D

• Upvote 1
Posted

da ne pravim novi topic...

dal je neko ostao do kraja na 202 u Vranju ?

shta mislite o poslednjem bendu koji je svirao kao domaca podrska - Fury ?

ja sam bubnjar pa me zanima vashe mishljenje :)

`fala :D

Posted

Evo i mene, da ostavim svoje utiske od sinoc... ;) Bilo mi je super (jbg, kad meni nije super na vasim svirkama? :D) ! :da::wub:

Onaj dzezic :cool: je bio strava :) , pogotovo sa Saninim "I`m still holdin` OOOOOOOOOON"... hahahahahahahahahaha...

Kad ste poceli da svirate, pomislila sam: "Jeb`o Majku Srbiju, sta biste sve uradili da ste negde preko..." :(

U svakom slucaju, znate kol`ko vas volem! :wub: :wub: :wub:

Jedino su me nervirala ona dvojica... :rolleyes:

P.s: Izvinjavam se sto se nisam sa svima pozdravila kad sam krenula kuci, ali bas sam bila umorna... :mrtav:

Bagi, bolje bi ti bilo da si im preneo moju :wub: (=ljubav), or else :violent::) ... ;)

Jos jedared :arrow::wub:;)

Posted
znam da takodje nema niceg lepseg od mog lika ujutro cim ustanete.

jashta :D

@dushan : ej , brate , hvala za onaj disk ....... dobar ti je onaj "omot" ;D ....... kiddin' ........ ajde cimam te kada dodjem tamo da mi recnesh josh neshto .........

:rockdevil:

Posted
Da da bilo je izvrsno sinoc, ali zaista. Nisam ovako uzivao dok sam svirao skoro. Hvala Danilu shto nas je zvao i celoj ekipi iz Underworlda

A o cemu je ovde uopste rec, i zasto za to nisam cuo ranije?