markomrki Posted July 23, 2007 Author Report Posted July 23, 2007 Hvala brate, album sigurno i to sto posto do kraja one tamo nedelje. Znaci maksimum dve nedelje. 1 Quote
Rain delay Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Rok je 13ti avgust. Ima blog na www.myspace.com/raindelay ... ajoj, jedva cekam. Quote
~MaX~ Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 pozdrav drugari... evo slichke koju sam josh ranije obecao zakachiti... jebote, josh cemo reklamu za taj novi album gledati u pauzama svakog Gren Slema... :) Quote
Rain delay Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Hvala Max, super je slidza. Na kraju krajeva, tako smo i dobili ime Bicemo Bagi i ja u emisiji Metal Sound. Nedelja 00:00, TV METROPOLIS Quote
Predator Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Alo bre, kakve su to iskrenoce u avataru? Nedelja 00:00, pa to je veceras, da li odvojiti vreme na ustrb brutaliteta da se gleda druzionicarsko drustvo Rain Delay, pitanje je sad. Quote
Gospodin Vodokotlic Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 sta je bre ovo,kakva je ovo havarija ovde. koji bre rain delay, to je bagra kazem vam ja. Quote
Predator Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 E, novi album ce da bude do jaaaaaaaajaaaaaa....... Quote
Neonblack Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Poslednji put sam vas chula na Metal Battle-u i SVE nove stvari su mi se dopale tako da JEDVA cekam album...josh ako izadje 13.08, tad mi je rodjus - duplo slavlje! Quote
Gospodin Vodokotlic Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 E, novi album ce da bude do jaaaaaaaajaaaaaa....... ma nemaju pojma oni. svi su ludi do jednog. a i da cujemo to cudo. hehehe Quote
Rain delay Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 (edited) Hej Gothichna, nece album IZACI tada, ali ce biti gotov do tada. Btw. meni je rodjendan 12og. Kao sto rekoh- okachicemo neke semplove, i to ne 2, nego 3 pesme. Kao sto kaze PREDATOR, bice do jaaaaaaaaja Ko li je Mr. Piton, da mi je znati? Edited August 8, 2007 by Rain delay Quote
Gospodin Vodokotlic Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Ko li je Mr. Piton, da mi je znati? ja sam mr. piton. a ko si ti? Quote
Neonblack Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Hej Gothichna, nece album IZACI tada, ali ce biti gotov do tada. Btw. meni je rodjendan 12og. Kao sto rekoh- okachicemo neke semplove, i to ne 2, nego 3 pesme. Kao sto kaze PREDATOR, bice do jaaaaaaaaja Ko li je Mr. Piton, da mi je znati? Pa dobro, bitno je da bude finished Eeeee, josh jedan Lav. I kao sto rekoh - ono sto sam cula - jeste do jaja a i vishe tako da chekam te semplove da potvrdim utiske... Quote
Puma Lasica Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Shto se tiche izdavacha sve zavisi od toga kojoj kuci ce se svideti ono shto im poshaljemo... tj chekamo da se zavrshi album pa da se bacimo u trazenje izdavachke kuce...to ce biti jeben proces... pucamo na neke inostrane... videcemo shta ce od svega toga biti... Quote
Fiery Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Kapiram da se danas vise isplati da se sve pusti dzabe na net i da se sav trud ulozi u masnu promociju umesto trazenja izdavaca. Quote
Шарки Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Kao sto rekoh- okachicemo neke semplove, i to ne 2, nego 3 pesme. Don't fear the river, don't fear the river и don't fear the river. Може? Quote
Buddha Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Kapiram da se danas vise isplati da se sve pusti dzabe na net i da se sav trud ulozi u masnu promociju umesto trazenja izdavaca. to je i nama poslednja opcija.. Quote
markomrki Posted August 10, 2007 Author Report Posted August 10, 2007 (edited) Grupa Rain Delay zeli svima da se izvine jer izgleda da necemo biti u stanju da odsviramo Rock On festival u Pirotu. Velika je to smaracina kazem ja ali visa je sila u pitanju ljudi. Inace smo planirali da nastupimo samo mi muski jer je Sana u norveskoj, ali zeljku se upalila vilica jer mu raste umnjak i sav je otekao i jedva govori. Takvog ne mozemo da ga vodimo i da ocekujemo da pruzi zajedno sa nama maksimum. U pitanju je ZDRAVLJE, a kako RD ima parolu da uvek pruzi maksimum... HVALA i IZVINJENJE svima koji su zeleli da nas vide, organizatorima koji su nas zvali, ljudi zao nam je jer smo toliko zeleli da osetimo na nasoj kozi vasu izvanrednu organizaciju! I ZNATE STA? Pa nadamo se da cete da nas zovete sledece godine! Izaci ce album, bicemo josh jaci i kompaktniji, i hvala josh jednom i nadam se da ce da vam prodje sve kako treba! Da i inace pesme sa albuma koje ce biti na promo disku su: Don't Fear the River Fulcrum In Early Somnolence Edited August 10, 2007 by markomrki 1 Quote
Gospodin Vodokotlic Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Zeeeljo, ozdravi brzo! a sto se semplova tice...ajde bre vise, ima nestrpljivih ljudi da znate Quote
Gospodin Vodokotlic Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 izvinjavam se zbog spama, ali DUSANE SRECAN TI RODJENDAN! Quote
Karlo SE Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 SICPEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! Srecan rodjendan. Quote
Rain delay Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Hvala puno, ljudi! Btw. SEMPLOVI se kache VECERAS, oko 20:15! Quote
Neonblack Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Cestitke i sa moje strane I chekam semploveeeeeee.... Quote
Recommended Posts