Jump to content

Recommended Posts

Posted

pozdrav drugari... evo slichke koju sam josh ranije obecao zakachiti... :D

2006366542403483510_rs.jpg

jebote, josh cemo reklamu za taj novi album gledati u pauzama svakog Gren Slema... :) :)

Posted

Alo bre, kakve su to iskrenoce u avataru?

Nedelja 00:00, pa to je veceras, da li odvojiti vreme na ustrb brutaliteta da se gleda druzionicarsko drustvo Rain Delay, pitanje je sad.

Posted

Poslednji put sam vas chula na Metal Battle-u i SVE nove stvari su mi se dopale tako da JEDVA cekam album...josh ako izadje 13.08, tad mi je rodjus - duplo slavlje! :):pivopije:

Posted (edited)

Hej Gothichna, nece album IZACI tada, ali ce biti gotov do tada.

Btw. meni je rodjendan 12og.

Kao sto rekoh- okachicemo neke semplove, i to ne 2, nego 3 pesme.

Kao sto kaze PREDATOR, bice do jaaaaaaaaja :D

Ko li je Mr. Piton, da mi je znati? ;)

Edited by Rain delay
Posted
Hej Gothichna, nece album IZACI tada, ali ce biti gotov do tada.

Btw. meni je rodjendan 12og.

Kao sto rekoh- okachicemo neke semplove, i to ne 2, nego 3 pesme.

Kao sto kaze PREDATOR, bice do jaaaaaaaaja :D

Ko li je Mr. Piton, da mi je znati? ;)

Pa dobro, bitno je da bude finished :)

Eeeee, josh jedan Lav. :pivopije:

I kao sto rekoh - ono sto sam cula - jeste do jaja a i vishe :) tako da chekam te semplove da potvrdim utiske... :rockdevil:

Posted

Shto se tiche izdavacha sve zavisi od toga kojoj kuci ce se svideti ono shto im poshaljemo...

tj chekamo da se zavrshi album pa da se bacimo u trazenje izdavachke kuce...to ce biti jeben proces...

pucamo na neke inostrane...

videcemo shta ce od svega toga biti... :opusteno:

Posted

Kapiram da se danas vise isplati da se sve pusti dzabe na net i da se sav trud ulozi u masnu promociju umesto trazenja izdavaca.

Posted
Kapiram da se danas vise isplati da se sve pusti dzabe na net i da se sav trud ulozi u masnu promociju umesto trazenja izdavaca.

to je i nama poslednja opcija..

Posted (edited)

Grupa Rain Delay zeli svima da se izvine jer izgleda da necemo biti u stanju da odsviramo Rock On festival u Pirotu. Velika je to smaracina kazem ja ali visa je sila u pitanju ljudi. Inace smo planirali da nastupimo samo mi muski jer je Sana u norveskoj, ali zeljku se upalila vilica jer mu raste umnjak i sav je otekao i jedva govori. Takvog ne mozemo da ga vodimo i da ocekujemo da pruzi zajedno sa nama maksimum. U pitanju je ZDRAVLJE, a kako RD ima parolu da uvek pruzi maksimum...

HVALA i IZVINJENJE svima koji su zeleli da nas vide, organizatorima koji su nas zvali, ljudi zao nam je jer smo toliko zeleli da osetimo na nasoj kozi vasu izvanrednu organizaciju!

I ZNATE STA? Pa nadamo se da cete da nas zovete sledece godine! Izaci ce album, bicemo josh jaci i kompaktniji, i hvala josh jednom i nadam se da ce da vam prodje sve kako treba!

Da i inace pesme sa albuma koje ce biti na promo disku su:

Don't Fear the River

Fulcrum

In Early Somnolence

Edited by markomrki
  • Upvote 1