Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

da mislim da ce da dodje do nekog slusanja kod mene na gajbi jer to je zlo, a za ostatak sire populacije onima kojima treba bice neki promo sa tri pesmo. Ostali, neka sacekaju dok ne izadje, ali cuce se na radijima

Posted

Znaci totalno odlazimo svi u takav kurac da je to nevetovatno, kuce smo slusali album i nismo vise normalni. Jedva cekamo da krenemo da sirimo to ludilo prema vama to je ludilo bre ludilo kakvog nema

• Upvote 1
Posted

Ja brisem postove. Privatne rasprave prenesite na PP. Ovde je tema Rain Delay.

Zavrsili su novi album, pricajmo o tome.

PS. Samo jos da kazem da je u subotu u NS bilo bas lepo. Nadam se da ce u buducnosti biti jos vise takvih koncerata.

Posted
Super ste odsvirali, ali bi bilo lepo da je nova pevacica bar znala reci starih pesama (i to su bile samo 2 u pitanju..). :(

Ja kontam da si samo ti to primetila :D

Ma daaaj...zar je bitno...Nije smak sveta...bitno je da je sve zvuchalo dobro...

Posted
Ja imam stvarno dosta dlaka na jajima

Jebiga, kad se ne brijesh:D

@Stasis - ajde zakljuchi sama koliko je to bitno za RD i bilo koji domacji bend u ovom trenutku:D

Eto, i Lemmy iz Motorheada je priznao da peva Eight Of Spades vecj 20 godina:D

Posted (edited)

Posto u Makedoniji je suvise tesko(skoro nemoguce) naci albume ovog benda zamolio bi nekog da da link gde bi moga da ga skinem sa neta. Unapred hvala i VELIKO IZVINJENJE bendu zbog piraterije. Ali primoran sam na taj korak. IZVINITE

Edited by arioth
  • 2 weeks later...