DBrave Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 pa dobro mozda su stvarno neke blente... Krenite prvo normalno, pa ako pruze verbalni otpor onda tek predjite na izbijanje zuba, vadjenje ociju i slicno Inace kad ce vise album ?? Vidimo se 5og januara Quote
Baal Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Darthmaule, a onaj tvoj i moj Delay the Rain projekat? Quote
Gospodin Vodokotlic Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Darthmaule, a onaj tvoj i moj Delay the Rain projekat? - za to cemo da se obracunamo na pivu ma daj bre, iako je zajebancija u pitanju - jos bolje! samo da se lepo pravi rain delay registruje i posle banja. evo ja bih bila srecna da se tu nadje jos neki richard cheese da obradjuje rain delay. pa to je ljudi do jaja. Quote
Rain delay Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Ma, jeste. Nije to problem. Mene muci to sto nemam ni dinara da platim registraciju. Soc. Quote
markomrki Posted December 25, 2007 Author Report Posted December 25, 2007 to nas sve ceka neki ce dak i da volontiraju 1 Quote
Gospodin Vodokotlic Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 to nas sve ceka neki ce dak i da volontiraju to sta ces ti da radis, nas ne zanima. mada, lepo je biti pozrtvovan. Quote
markomrki Posted December 26, 2007 Author Report Posted December 26, 2007 uvek volim da dam guzu u dobrotvorne svrhe 1 Quote
Aurora Calerva Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Nahranimo Etiopiju..... Quote
WITCH84 Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 Ja sinoc u Pirotu gledala Rain Delay.Odlicna svirka. Quote
Rain delay Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Ja postim. Zato idem na ovaj "fast" reply. Malo ko ce ovo skapirati... Mozda Laza... Quote
Gospodin Vodokotlic Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Ja postim. Zato idem na ovaj "fast" reply. da ne kazem fist reply Quote
Aurora Calerva Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Dušan = Beyonce Duyonce.............. objasniću ti sutra Quote
Rain delay Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Ma, bre... 'fast' na engleskom znaci 'postiti'. Nije 'fist' u pitanju. Ode temu u pershun... Lagano se oporavljam od jebenog gripa. Ljudi, svirka je u Living Room-u!!! Fala sto ste mi javili. Quote
Aurora Calerva Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 (edited) Hmmmm...... nisi bio na casu veronauke kada smo objasnjavali da je po najvećem božanstvu Zorani odbijanje čokolade i zbog kojeg razloga najveći greh i puka sramota.................... Zato rekoh da ću ti objasniti sutra Duyonce EDIT: Laza inspiriše na grešne misli...... Edited January 4, 2008 by Aurora Calerva Quote
zeljeznizec Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 ja ne verujem u Zoranu,samo u milku,twix,snickers Quote
Gospodin Vodokotlic Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Ma, bre... 'fast' na engleskom znaci 'postiti'. Nije 'fist' u pitanju. Ode temu u pershun... alo bre, pa na post i mislim. kapis? Quote
Rain delay Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 (edited) samo clanovi benda postuju. Otisla tema u qratz. Da se kida veceras! Edited January 5, 2008 by Rain delay Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Jel prvi album i dalje u opticaju?Trazio sam ga po IPS-u i Mamutu i nisam nasao... Quote
Recommended Posts