Bejbe Kompajler Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 нема шта... Жељко ваздан изгледа вуб.. :-) Quote
markomrki Posted March 28, 2008 Author Report Posted March 28, 2008 evo obecao sam slike sa spota, stigle su i ima ih toliko da mi je trebalo tri cuke da izaberem koje bi mogao da stavim. 1 Quote
Chicken Little 420 Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 uh, pa sto si stavio 4 svoje slike.. pozeru! Quote
Phil Schneider Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 pa daj LINaK za spot BREEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! Quote
markomrki Posted March 28, 2008 Author Report Posted March 28, 2008 nije jos montiran spot jebi ga sledece nedelje ce da bude na my space stranici i na you tube do tada samo bacam fotke, ali desilo se da su moje medju prvih deset koje sam stavio stavicu sutra jos deset 1 Quote
Phil Schneider Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 nije jos montiran spot jebi ga sledece nedelje ce da bude na my space stranici i na you tube do tada samo bacam fotke, ali desilo se da su moje medju prvih deset koje sam stavio stavicu sutra jos deset samo ga LEBA VAM uploadujte na neki rapidshare ili axifile u Hi-QUALITY formatu da bi mogao da spamujem ljude koji mi dosju gakbi na zhurlke!!! PLEASEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! Ili mi ga shaljite na DVDu pa cu ja pravim mpeg ili xvid za shire mase ala HDPVidz!!!!! PLEASEEEEEEEEEEEEE!!!! Quote
Slave To Moonlight Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 jedva cekam da vidim ovo... Quote
ilegalac Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 otisao sam na rain delay website i dobio sponzorisane linkove o radarima, radiju.... znate kad cu ponovo da odem na sajt??? Quote
Chicken Little 420 Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 samo ga LEBA VAM uploadujte na neki rapidshare ili axifile u Hi-QUALITY formatu da bi mogao da spamujem ljude koji mi dosju gakbi na zhurlke!!! PLEASEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! Ili mi ga shaljite na DVDu pa cu ja pravim mpeg ili xvid za shire mase ala HDPVidz!!!!! PLEASEEEEEEEEEEEEE!!!! da, dobra ideja.. treba siriti sto vise.. Quote
markomrki Posted March 29, 2008 Author Report Posted March 29, 2008 otisao sam na rain delay website i dobio sponzorisane linkove o radarima, radiju.... znate kad cu ponovo da odem na sajt??? druze web nam je istekao i sad jurimo neke druge varijante za web u svakom slucaju koristi myspace stranicu do tad ako zelis neke informacije. nadam se da ce da bude do kraja meseca aprila evo jos samo par dobrih i to je to do spota 1 Quote
alek(sa) Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 (edited) Prejebane fotke! Jedva čekam da vidim taj spot...i moje čedo u njemu Postaće popularnije od mene (kao da ja jesam) Edited March 29, 2008 by alek(sa) Quote
Buddha Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 nemo zurite sa montazom posto su fotke super Quote
markomrki Posted March 30, 2008 Author Report Posted March 30, 2008 jedva cekam taj spot. nadam se da ce da ga puste na nekoj rnicarskoj televiziji 1 Quote
Apeiron Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Slusam vam album novi momci, i ovako bez finalnog miksa zvuci mnogo dobro! Bas sam prijatno iznenadjen. Samo napred, zavrsite to kako treba, a i spot ce vidim biti odlican. Pozz Quote
markomrki Posted April 1, 2008 Author Report Posted April 1, 2008 samo nam baci link i info kad zavrsis recenziju 1 Quote
Apeiron Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Postavljena je recenzija na Serbian-Metal.org. Bio sam brz Quote
markomrki Posted April 3, 2008 Author Report Posted April 3, 2008 (edited) nice, nice, nadam se da ces kad izdamo da uradis jednu onako recenziju na dve tri strane...hihihi Edited April 3, 2008 by markomrki 1 Quote
Apeiron Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Hehe... Nego, zaista ste ga uboli sa produkcijom. Extra. Koji je to studio? Quote
Rain delay Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Zeljo, legendo... ;] (da li treba reci vise) Hehe... Nego, zaista ste ga uboli sa produkcijom. Extra. Koji je to studio? STUDIO NOVICIC Bg, Misharska ulica, odma' preko puta SOKOJa. Producent Vlada Novicic a.k.a. Lepi Vladica (istaknuti jazz muzicar, a i bass-ista) Quote
markomrki Posted April 7, 2008 Author Report Posted April 7, 2008 evo link za trailer za film na you tube 1 Quote
Recommended Posts