Despot! Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 e a kad je otprilike vreme kad se emituje na mts u toku dana? Uf, da budem iskren pojma nemam Ne verujem da postoji neko precizno odredjeno vreme Quote
WIZARD OF GORE Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 u ovom bendu samo pevaljka valja 1 Quote
Chicken Little 420 Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 okacicemo uskoro spot na neki share sajt gde ce moci da se skine,naravno sa boljom rezolucijom,do tada youtube :pivopije: Quote
markomrki Posted April 21, 2008 Author Report Posted April 21, 2008 videcu da se vrnem na mininovu da se ulogujem pa da uloadujem na sebe spot pa cu da dam link, znaci ovih dana do tad you tube. 1 Quote
PuPaK Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Do jaaaajcaaaaa je video,rispekat!!! :rockdevil: Quote
markomrki Posted April 21, 2008 Author Report Posted April 21, 2008 Evo cice moje lepe , spot u sexy verziji ima giga i napravio sam na mininovi torrent, ovo je link http://www.mininova.org/tor/1343954 pa ko voli nek izvoli, i molim vas seedujte kad skinete 1 Quote
alek(sa) Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Ovim postom kompletiram komentar na spot koji sam prvo ostavio na youtube, pa na mspc Dakle spot je extra! Mnogo je dojajna varijanta što je u kombinaciji sa samim filmom. Svaka čast, Fulcrum je extra stvar! Quote
PuPaK Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Evo cice moje lepe , spot u sexy verziji ima giga i napravio sam na mininovi torrent, ovo je link http://www.mininova.org/tor/1343954 pa ko voli nek izvoli, i molim vas seedujte kad skinete Es ti puko coece, alo giiiigaaa! Quote
markomrki Posted April 21, 2008 Author Report Posted April 21, 2008 (edited) giga je za lepotice koje oce extra sliku i zvuk a za one lepotice koje nece tako onda one mene zovu na pp i njima onda srezem spot znaci za sve koji zele nikad bolju sliku digao sam spot na mininovu link je http://www.mininova.org/tor/1343954 Edited April 21, 2008 by markomrki 1 Quote
darthmoog Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Odlicno ispao spot..bash bash bash dobra i boja i sve lepo ukombinovano sa filmom...samo sana izgleda nekako previshe zensko sto nije bash cool... Quote
Despot! Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 u ovom bendu samo pevaljka valja aaaaaaaaaa ko nam se to zaljubio HAIL UG SPIRIT!!!!!!!!! Quote
markomrki Posted April 21, 2008 Author Report Posted April 21, 2008 Nasi i vasi najmiliji, srecan sam jer mogu da vas obavestim da je uploadovan i drugi deo intervjua RD na mts koji mozete pogledati na YT link je dole, i ne zaboravite da pogledate i spot i prvi deo intervjua, a to cete uciniti tako sto cete lepo da udjete u deo gde stoje svi video zapisi koje sam ja okacio. http://youtube.com/watch?v=HTF7_n2S1Rg prvi deo http://youtube.com/watch?v=VjDX0PwRrlA&feature=user drugi deo 1 Quote
Chicken Little 420 Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 spot je zaista kvalitetan i dobar, ali giga? ni svoj nemam u tolikoj velicini.. dajte neki od 100mb-a.. Quote
EowynToD Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Pogledala sve i jaaaako mi se svidja I jako jedva cekam da dodjem na vasu svirku i kupim vas novi album, ali really! p.s. Svidjao mi se i prethodni zenski vokal, ali je i ovaj fantastican. Kako uvek znate da nadjete sve dobro, ja to jednostavno ne razumem - Ali svaka cast!!! Quote
markomrki Posted April 22, 2008 Author Report Posted April 22, 2008 aj videcu da ga kompresujem malo pametnije pa da dignem torrent 1 Quote
markomrki Posted April 24, 2008 Author Report Posted April 24, 2008 Danas imamo neko snimanje kao uzivo sviramo u studiju metrololisa ili mtsa ne znam vise sad ni ja, ali ce da bude emitovano uskoro, javicemo svakako. Sviramo cetiri pesme: tri nase i jednu obradu, mislim da cemo da sviramo Embers Fire od Losta 1 Quote
enclave Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Znam da kasnim ali spot kida a pesma takodje... Jedan od originalnijih pocetaka koje sam cuo. Sve pohvale... Quote
Phil Schneider Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Ljudi MOLEM VAS!!!! Dajte neki linak spota od 50Mb u fazonu HDPvidz.com ono xvid... neam vremena da dovnoaldujem ono veliko a i nema smisla da to nosim na pijanke kod ortaka da vas pimpujem. PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ! Quote
PuPaK Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Ljudi MOLEM VAS!!!! Dajte neki linak spota od 50Mb u fazonu HDPvidz.com ono xvid... neam vremena da dovnoaldujem ono veliko a i nema smisla da to nosim na pijanke kod ortaka da vas pimpujem. PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ! Dooro zbori oaj Slipnotadzija! Ae Mrki uploaduj! Quote
markomrki Posted April 24, 2008 Author Report Posted April 24, 2008 ae sutra samo mi kazite koju ocete kompresiju, koji format, koji bit rate, da presujem pa da dizem torrent 1 Quote
necko Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 nemoj brate torrent, dizi na rapid ili na mediafire... Quote
PuPaK Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 ae sutra samo mi kazite koju ocete kompresiju, koji format, koji bit rate, da presujem pa da dizem torrent Pa bem ga,neki avi ,xvid,do 100mega! Quote
Recommended Posts