necko Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 (edited) evo ide download odmak fala Edited February 26, 2007 by zombie autopilot Quote
Southern_Marshall Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Momci evo naseg SPEJSA,pa javi kad ste spremni da krenemo u pohod!!! http://www.myspace.com/bandstyptic Quote
Chicken Little 420 Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Ej, ovo ne sme na drugu stranu... Quote
OceanSize Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Dakle... Prvi oficijelni ivent ove vec drage nam organizacije NEW BREED OF METAL FEST, ce se odrzati u Kragujevcu otprilike krajem aprila, pocetkom maja...Znaci...Zbog neimanja sredstava necemo biti u stanju da bendovima ponudimo putne troskove (jbg ljudi razumite nas-krs bendova bi dosao sa strane)...Ali zato, ponudicemo najbolju mogucu organizaciju, najbolju mogucu atmosferu tokom celog festivala, zatim najbolju mogucu reklamu za slicna dogadjanja, i na kraju najbolju mogucu opremu (ozvucenje) u Kragujevcu...Takodje, posle festa se planira veeeeeeeliki afterparty ili na Trgu kod Gimnazije ili na Jezeru u Sumaricama...Uostalom, pitajte momke iz Consecrationa, Rain Delaya i Tibie kakav je provod ovde...Mi vec vidimo neke bendove ovde ali ipak neka to za sad ostane tajna, jer mislim da bi bilo ok da preslusamo bas sve zainteresovane koji zele da sviraju... Sorry ako sam smorio...Ne znam da l bi vi mogli bolje posle pola kile rakije Saljite linkove.... Quote
^Suicide_Pony^ Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 bilo je manje-vise ok, mada standardno dosadno uz manjak publike. svidele su mi se 2 pesme in vitroa (druga pesma po redu i obrada mh-a), skoro sve od barcode-a i 1 pesma vc-a (cini mi se da je bila treca ili cetvrta po redu). Quote
Southern_Marshall Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 http://www.myspace.com/bandstyptic Quote
Vuk Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 (edited) vc Edited March 11, 2007 by dRunken_munKy Quote
Possessed Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 A, za ovo moramo svi da se zalozhimo i uchestvujemo!!! Quote
Vuk Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 trebalo bi najaviti svirku za 24.03.2007 žare, znash detalje. Kucaj Quote
niking Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 uh, ovo je ranije bilo mnogo kvalitetnije... Quote
zak Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Vuche evo: Rock/Mjetalcore svirka u 24.03. u malom klubu skc-a, sutke, djuskanje, przenje, zezanje i tako to... sviraju: Burning Desire - Hard Rock Paralelni Svet - Rock From Sin - metalcore W. ORG - metalcore ulaz je 150 dinara Quote
^Suicide_Pony^ Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 (edited) na koju foru violent chapter ne sviraju (i) na tome? edit: sad izvalih da istovremeno sviraju na drugom mJestu Edited March 20, 2007 by ^Suicide_Pony^ Quote
SAMSA Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Podržavam ovakve akcije totalno. Nadam se da će biti nešto slično i u Beogradu. Quote
Geozee Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Pa kad ce vise... ne mogu vise da cekam... Quote
(-1) Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 nije prava tema al mrzi me da trazim pravu temu za ovo pitanje... jel zna neko da li je izasao album barcodea, da li ce izaci i slicne informacije...? Quote
^Suicide_Pony^ Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 koliko sam ja skontao taj njihov cd mozes da kupis samo po svirkama. hteo sam da kupim cd dan nakon poslednje svirke i niko nije imao informaciju kako doci do istog. Quote
alek(sa) Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 nije prava tema al mrzi me da trazim pravu temu za ovo pitanje... jel zna neko da li je izasao album barcodea, da li ce izaci i slicne informacije...? Izašao je i odličan je, ja sam uzeo CD na svirci, cena je 100 kinti i može se nabaviti samo na njihovim svirkama pošto apsolutno niko od "ozbiljnijih" izdavača nije hteo da ih izda!!! Moram da napomenem opet da je to bruka i sramota za ovu zemlju!! Sam snimak je jedan od najkvalitetnijih koje sam do sada čuo na domaćoj sceni! Aranžman pesama, ideje, sve!! I opet nema ko da izda to?! Bruka i sramota! Ko se nađe na njihovoj svirci sledeći put obavezno neka kupi CD od njih, oni to nose svaki put pa ko im traži, mislim da je 100 dinara beda koju bilo ko može da da za takav jedan disk Quote
^Suicide_Pony^ Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 kad ce im otprilike biti sledeca svirka? Quote
Recommended Posts