Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Ej, nazalost ne stavljamo linkove za download na blog od kako smo poceli s radom ali ti mogu dati kontakt za odlican blog koji vodi Schebo a rijec je o domacem metal download blogu koji ima odlicnu posjecenost, pa eto prilika svim bendovima iz Srbije i sire da se jos malo ispromoviraju (ako vec nisu) na http://metalium.blog.hr/

pozdrav :pivopije:

Ubjedljivo najbolja promocija na hrvatskom tlu!

Bendovi iz Hr i BiH su mahom tamo zastupljeni. Schebo postavlja sve zivo, dokle god je r'n'r i dokle god je sa ovih (ex-yu) prostora... A i jako je posjecen site.

Preporuka stvarno svim srbijanskim bendovima zeljnim promocije u Hrvatskoj i Bosni - to vam je pravo mjesto za to ;-)

Off topic:

Richpa sta si me sinoc trebao (MSN), nisam bio tu?? :?

Edited by *Nameless*
Posted
Ubjedljivo najbolja promocija na hrvatskom tlu!

Bendovi iz Hr i BiH su mahom tamo zastupljeni. Schebo postavlja sve zivo, dokle god je r'n'r i dokle god je sa ovih (ex-yu) prostora... A i jako je posjecen site.

Preporuka stvarno svim srbijanskim bendovima zeljnim promocije u Hrvatskoj i Bosni - to vam je pravo mjesto za to ;-)

Off topic:

Richpa sta si me sinoc trebao (MSN), nisam bio tu?? :?

kako da kontaktiramo nekoga od njih?

ili ja nisam video link contact? :D

Posted (edited)

Da. HR pa i BiH isto. Razlog tome je slaba povezanost izmedju scena, ekipa u Hr skoro pa i ne zna niti jedan metal bend iz Srbije, sto je zalosno. Isto vrijedi i za ekipu u BiH, barem ovdje u federaciji gdje su bendovi tipa Stonea i May Resulta jedino sto je slusano i to jako malo (i njih tek poneko zna, ko je ufuraniji u tome), tu jos da dodam i SB i Amon Din. Jad i bijeda, samo 4 benda koji su jedva eto slusani od strane par ljudi pored toliko kvalitetnih sastava, koje sam ja uspio upratit zadnjih par dana...

Ipak, stavi tamo, bice off blog izdanje kao i svaki bend sto nije iz Hr, a promocija je i vise nego uspjesna (ekipa tu masovno downloaduje stvari). A ja vam budem stavio na cmar-net i rock-planet forum temu benda ;-) :pivopije:

Edited by *Nameless*
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...