Tyler Durden Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 (edited) I ako je vecina bendova na ovoj svirci Thrash, moj bend (From Sin) spada u ovaj moderan zanr, pa evo i ovde obavestenja Edited March 8, 2009 by Tyler Durden Quote
Black Label Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 I ako je vecina bendova na ovoj svirci Thrash, moj bend (From Sin) spada u ovaj moderan zanr, pa evo i ovde obavestenja A joj,ovo je thrash metal paradise! Ocekujemo from sin uskoro u kikindi, zdravo jako ste dobri! Quote
Tyler Durden Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 A joj,ovo je thrash metal paradise! Ocekujemo from sin uskoro u kikindi, zdravo jako ste dobri! Hvala! Pa zovite nas, pa cemo doci i u kikindu...... Quote
phantasm of the living Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 (edited) I ako je vecina bendova na ovoj svirci Thrash, moj bend (From Sin) spada u ovaj moderan zanr, pa evo i ovde obavestenja Jeste otvorili temu na svirkama? Ne uspedoh da je nadjem tamo. U svakom slucaju, doci se mora. Fantasticni bendovi. Edited March 8, 2009 by Emilly_blacksnakE Quote
Tyler Durden Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 pokusao sam par puta, nikako da mi je odobre... Quote
azal Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 (edited) aj promenite ovo da ne pise "nu" vise. Edited March 19, 2009 by azal Quote
Tyler Durden Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 (edited) Pored autorskih stvari, ocekujte obrade od Parkway Drive-a, Machine Head-a, i Killswitch Engage-a....... Edited April 4, 2009 by Tyler Durden Quote
Tyler Durden Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 ajd još veći plakat stavi ako može nemam veci A mogli bi u Kikindu, jbt. Hocemo, nego ovaj bubnjar nam odlazi posle ove svirke. Jedina dobra vest je, sto imamko vec novog bubnjara, i pocecemo da vezbamo sa njim sledece nedelje. Samo ne znam kad cemo biti spremni za svirku, to je do njega, videcemo kako ide. Sledece nedelje cu znati okvirno kada cemo biti spremni Quote
Phil Schneider Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 TIARAH certovi: Apr 11 2009 - Madison - Srbobran Apr 25 2009 - Zeppelin - Senta May 08 2009 - Floyd w/ In Her Embrace - Becej May 15 2009 - Club Terrarossa w/ In Her Embrace - Kikinda May 16 2009 - Annuska w/ In Her Embrace - Mol Quote
azal Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 moram i ja da komentarisem na velicinu onog postera sa prethodne strane, jes mu ga dao po KBu covek Quote
Phil Schneider Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 (edited) Koncert zakazan za petak u Terrarossi na kom bi nastupili Tiarah i In Her Embrace je OTKAZAN. Otkazao ga je klub ili ko god a ne mi, tako da nas nemojte pitati za razlog. Koncert zakazan za subotu (sutradan) u Molu u Annuski ce se ODRZATI, pa ko zeli moze da skokne preko i provede se ko covek uz mjuzu Tiarah i In Her Embrace i Scarabeo! VIDIMO SE U MOLU! edit --- evo i predivnog plakata Edited May 14, 2009 by Marjan iz Pizde MATERINE! Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 marjane,jel ce biti mozda tiarah do kraja godine u bg na nekoj svirci? Quote
Wolf89 Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 A mogli bi u Kikindu, jbt. Rekao sam mu ja i na Muzickom forumu, ali imaju problema sa bubnjarima non-stop. EDIT: Aha, odgovorio ti je... xD Quote
Josif Visarionovič Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 OPIATE FOR THE MASSES,slusao neko? Quote
Recommended Posts