(-1) Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 ajde dosta idioti zatvorice nam jedinu temu za svirke,i ovako smo je jedva dobili Quote
ajsha69 Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Yo, pipl... Da ne bude posle da je kasno najavljeno... Na 202-ojkinom finalu sviramo u chetvrtak 7.7.2005. u SKC-u, pochetak u 20h --> (Token - deftones tribute) ...svakako... zvanichno obaveshtenje (sa line-up-om ostalih bendova) ce blagovremeno biti istaknuto na Koncerti & Okupljanja & Metal info.... kao i do sada... Vidimo se! Poz Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Yo, pipl... Da ne bude posle da je kasno najavljeno... Na 202-ojkinom finalu sviramo u chetvrtak 7.7.2005. u SKC-u, pochetak u 20h --> (Token - deftones tribute) ...svakako... zvanichno obaveshtenje (sa line-up-om ostalih bendova) ce blagovremeno biti istaknuto na Koncerti & Okupljanja & Metal info.... kao i do sada... Vidimo se! Poz e ovaj put cu valjda doci majku mu staru! (btw ja vas u potpunosti mrzim. jer, i ja bih voleo da imam deftones tribute shmrtz....) @zak - zmyche nije devojka nego malo govno Quote
zak Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 e bre pa 7.7. pocinje exit, e pa u ***** @zmyschek i ti se javljas non stop Quote
Zmychek Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 @ zak samo kad treba Shto je ceshce no obicno Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 e bre pa 7.7. pocinje exit, e pa u ***** e pa jel ides na izlaz (ti i ostali InVitrovci) i ako idete samo u subotu aj se izdogovaramo pa da idemo u choporu.... Quote
zak Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 idemo ja i troglavi sva 4 dana, mozemo da se nadjemo tamo na koljachu Quote
People before Profits Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 e pa zovite ondak kad stignete pa da se napijamo Quote
Epitaph Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 sta ce bre da gledaju onog skrnavog mladena i vladu geja...ma ajde ma znas sta..... mozes ti vladu da uhvatis za onu stvar (a znam da to zelis ) Ajd za fax jadan !!!!!! Vidimo se sutra na exitu..... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 na konc&okup preeeevise spama a ja bio sinoc na svirci pa rekoh da pohvalim TOKEN sto su lepo svirali Deftonce i da, oni likovi sto su svirali RATM - Undisciplined su bili odlicni, sjajan nastup Quote
NeSa Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 OOOOOOOOO,INVITROVCI,GDE STE LJUDI!!!!!!!!! STARI DRUGARI IZ 12. FUCKIN' GIMNAZIJE... PA STA IMA?NEKE "RIBE"SU ME SMARALE ZA VAS,TACNIJE ZA KOMARCA I BOJANA...UBILE SU ME U POJAM,JEBOTE........ Quote
Troglavi Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 hehe oni mali skrndelji...znam ih... neeego bre token gde pade svirka bas tad...a bas sam hteo da navratim... Quote
Suicyco Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 REFUSE/RESIST FEST 4: special edition Z V E Z D E M E T A L A Nastupaju: AMENTES - avantguarde metal ANESTEZIJA - thrashcore metal BLIZZARD - old school death metal DOWNSTROY - mosh metal ANIMA - ambiental/prog metal Kikinda, klub M - 27/08/2005 ULAZ 4 FREE! Ko voli nu metal ima sta da vidi. Uostalom svirka ima da traje negde do 2-3h posle ponoci, tako da svi koji bi dosli ne bi mnogo gluvarili po okolini... See Ya! Quote
zak Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 do jaja ako bude kesa za benzin dolazim(o)... Quote
Rob Swire Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 AMENTES - avantguarde metal ANESTEZIJA - thrashcore metal BLIZZARD - old school death metal DOWNSTROY - mosh metal ANIMA - ambiental/prog metal Ko voli nu metal ima sta da vidi. A to je? Quote
Ivan_Creed Posted December 25, 2005 Author Report Posted December 25, 2005 Ovde ima mnogo muzicara. Quote
Ivan_Creed Posted December 25, 2005 Author Report Posted December 25, 2005 Har har har.... U jednom momentu mi beJAH cudnovato! Odjednom svi clanovi nekog bJenda i svi se znadu. Ali mi camuge cemo preziveti i ova neobicna vremena. Quote
OCTOJA Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 Milko posto vidim da imas pozamasnu kolekciju fotografija pjevaca narodne muzike bio bih ti zahvalan ako bi postovao (pod uslovom, naravno, da imas) sliku Milete Cholica. Lik je najjaci turbo-gasterbajter i peva na fush nemackom "Alle brauchen liebe" Quote
Recommended Posts