RNA Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Да не испадне да не поштујем овај бенд, имам оба албума на плочама, али моје мишљење остаје онакво како јесте. Quote
lemmy sixx Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Ima neko link za "Killing Instinct"?Nemogu nigde naci. Quote
Thrashformers Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Baci pogled na Thrashmageddon,tamo ga sigurno ima Quote
RNA Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Сигурно има, али колега вероватно није позван тамо. Quote
Thrashformers Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Mrzi me da trazim sad,ali ako stvarno nije onda nek mi kaze pa cu da mu dam link..... Quote
lemmy sixx Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Ukinuli su mi nalog tamo,neka nova pravila su uveli.Ajd' ostavi link ako imas. Quote
Thrashformers Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Nshto rade na sajtu pa ne mogu da udjem trenutno....Shto ti ukinuli nalog? Quote
Morphy Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Verovatno zato sto nije nista uploadovao Quote
Thrashformers Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Poslacu ti link chim budem mogao da udjem..... Quote
lemmy sixx Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 (edited) Verovatno zato sto nije nista uploadovao Upravo to. Imao sam nalog jedno vreme,naskidao se ko blesav,i onda su mi ukinuli i rekli da ukoliko zelim da aktiviram nalog ponovo,moram uploadovati tri albuma kojih nema u arhivi.Pffff,tamo ima gomiletina linkova,ne pada mi napamet da trazim okolo tri komada koje oni nemaju. Poslacu ti link chim budem mogao da udjem..... Super!Thnx. Edited April 23, 2008 by lemmy sixx Quote
lemmy sixx Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Eto,skinuh ih...nista posebno.Prvi album nije los,pesma "Skankin'" je bas dobra.Ali u globalu,suv prosek,nista posebno.Drugi album je sranje,dosadan u picku materinu. Da li postoji neki thrash metal bend koji nema pesmu Tormentor?!?!?!?!?!?!?!?!? Quote
Jabba the Hutt Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Eto,skinuh ih...nista posebno.Prvi album nije los,pesma "Skankin'" je bas dobra.Ali u globalu,suv prosek,nista posebno.Drugi album je sranje,dosadan u picku materinu. Da li postoji neki thrash metal bend koji nema pesmu Tormentor?!?!?!?!?!?!?!?!? Vala bas... Slayer, Destruction, Kreator, Inferno, Gothic Slam... Ima ih gomila... Svi bi da budu mucitelji Quote
RNA Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Eto,skinuh ih...nista posebno.Prvi album nije los,pesma "Skankin'" je bas dobra.Ali u globalu,suv prosek,nista posebno.Drugi album je sranje,dosadan u picku materinu. Јесам лепо рекао? Quote
Thrashformers Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Gotik Shljam je extra bend i pri tome ostajem a ovo je vecita rasprava.... Quote
Angelystor Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 A jednom i ja i lemi da se slozimo sa'ce pada sneg.. Quote
Recommended Posts