Demonic_Alliance Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 OK, pravila su sledeca: Svako treba da napise pesmicu dugacku RAVNO 4 stiha, u kojoj ubija onog ko je prethodni postovao, oruzjem koje je napomenuto u prethodnom postu. Nakon pesmice treba naravno da pomene sledece oruzje. Komentare mozete pisati tek nakon sto prvo posaljete pesmicu. Znaci ko oce da kaze da je ideja glupa nek me prvo ubije. Posto nema nikog pre mene, ja moram da ubijem sebe, a odlucio sam se za osmokraku kuku. Sretoh Demonica pre nekol'ko dana rad pozdrava pruzih mu ruku ali tada dodje do promene plana i kroz bubreg mu stustih osmokraku kuku. Sledeci nek me ubije: grickalicom za nokte.
Шарки Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Demonic prdi, velika mu noga, Nije lep, a čovek do moga, Ni za šta nije osim za banju, grickalicom za nokte, isećiću mu lobanju. Baš sam ga sklepao do jaja, Častite me komorom gasnom, Odlučite se za scenario moga kraja, kroz pesmu ubijte me kobasicom masnom
Axeanosilas Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 (edited) Ох, како је досадан, тај јебени Шарки, и тај његов бенд, нервира ме врло, спречићу га да и даље смара кобасицу масну, набит' му у грло. Како ћу умрети, воља је ваша, смислите начин, јебем вам племе, како умете и како знате, свиленим гајтаном, удавите ме. Edited June 24, 2005 by Axeanosilas
Baal Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Axeanosilas čmaru, Uvati me za karu. Svileni gajtan sam uzeo sestrinom mužu Da bih te sjeb'o i nabio ti ga u guzu. Ubijte me pneumatskom bušilicom.
Axeanosilas Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 (edited) У наступу беса, разјарен к'о вук, Балбехрита сам на курац набио Пнеуматску бушилицу уз'о сам у руке И директно му је у срце забио Угушите ме огромним (женским) грудима. Edited June 24, 2005 by Axeanosilas
AGGRESSOR55 Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 (edited) Alexe kretene, sta sad da ti radim? Usi da ti secem ili oci da te vadim? Najbolje bi bilo da te ubijem mudima Posto si mi drug ugusicu te zenskim grudima Utepajte me sas lopatu Edited June 24, 2005 by AGGRESSOR55
Demonic_Alliance Posted June 24, 2005 Author Report Posted June 24, 2005 Lopatu sam zgrabiJo u ruke scah da sljakam, da od muke prdim aggressor sad ceka na me, bruke ceka da mu grudni kos nagrdim. ubijte me kashikom za supu.
AGGRESSOR55 Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 juce skoknuh do skolske kantine i video sam demonica kako jede supu u nedostatku adekvatnog alata kasikom mu u stomaku ja napravih rupu neka me neko ubije tupim nozem
Шарки Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Aggresor mali što mu gaće vire, Što sebe pravi pomalo glupim, Onaj,što od govana pravi krompire, Prerezaću mu vrat nožem tupim! Ubijte me Ruskom Wah-Wah pedalom iz '75 godine koja je teška 4 kilograma ahahaahhaahaha! Šalim se, probajte sa buldožerom! Kako je dobra ova igra!
Public Animal no. 1 Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Sharkey kurva slusa gunse voli tvrde stvari kod nje nemam sanse ali kada dohvatim buldozer ja sharkey ce se raspasti kao gomila govana. Inace ovo je debilno. A moze li na engleskom . Smrt .... pa, neznam.... kitu?
AGGRESSOR55 Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Moja kita dva kila je teska sa njom da bijem ja umem kada roknem animala u glavi na licu mesta cu da ga umrem ubite me monitorom
Some_girl Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Kuckam pesmicu ovu, polako ulazim u foru, al aggressor mi neda mira pa razbih monitor o njega da tu lepo pochiva... Ubijte me korom od banane
Frankenchrist Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 U duboko razmisljanje sam se bacio sada, Hocu da te ubijem, samo ne znam kako i kada. Mislio sam da to uradim natenane, ali ipak cu te ugusiti korom od banane. Aj kljestima.
tovar Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 radim u garazi, u kompletnom sranju, i stres da ublazim kljestima da ubijem franju. probajte sa karticom za mobilni.
Helle Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Ruke doticu umorne oci Vidim tebe u njima K'o sismis u mrkloj noci rastrgacu te kljestima! ubijte me: kukuruzom!
Some_girl Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 napisah new topic ja al nece lestat u promet da ga da zato smisljam foru novu zabicu mu karticu u aortu njegovu... -> cetka za kucice
tovar Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 devojko neka, tema ti je odobrena, i u promet uci ce. a ti ces biti kao oslobodjena kada te otvorim cetkom za kucice. dotucite me nezaglavljenim budakom.
Frankenchrist Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Da biras imas pravo, dobro razmisli glavom, da te ubijem utokom, ili dotucem nezaglavljenim budakom? Kochioni disk ovaj put.
Legenda Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 (edited) Frankencrist je momak jak Al pashce pod sigrurnim stiskom Uz arlakuk jedan mlak otkidoh mu glavu kochionim diskom Ubijte me limenkom piva Edited June 24, 2005 by Legenda
amy_mccoy Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 Laskoga mu crnog piva Ovaj Legenda je dosada ziva Stoga resih da ga koknem besno Konzervom ga mlatnuh po glavi, desno sledece...usmrtite me dosadnim sexom
Axeanosilas Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 (edited) Гледах око себе и пажљиво одабрах, Ејми ће бити следећа жртва, Завезаћу је и туцат' досадно, све док не буде пала мртва. Убијте ме Зипо упаљачем. Edited June 25, 2005 by Axeanosilas
Demonic_Alliance Posted June 25, 2005 Author Report Posted June 25, 2005 (edited) Kraj slupanog yuga Axeanosilas sad lezi iz puknutog tanka, cuh zubor goriva dok zipo upaljac vadim, prezrivo se plezi pljujem mu na celo, spaljujem ga ziva... ubijte me - ventilatorom. p.s. necemo engleski, smorice zabavu... @Hellenorawhatever && @Frankenchrist: moras upotrebiti u pesmi nick onoga koga ubijas!!! Edited June 25, 2005 by Demonic_Alliance
tovar Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 demonik se tripuje da je strasan diktator, a kad se pivom otruje presudice mu ventilator. upotrebite parni valjak.
Guest sluchajni prolaznik Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 (edited) brat lestat u 'demiji pljuge pushi omladinu lav metalom gushi ali avaj, tome dodje kraj jer ga u Raicevoj pregazi parni valjak taj =>trzalica Edited June 25, 2005 by sluchajni prolaznik
mrtva Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 sluchajni prolaznik zashao u slijepu ulicu odjednom poche da tetura postranicom i hoche da siluje mene mladu curicu onako pjana koljem ga trzalicom upotrebite: policajske lisice
Recommended Posts