Inuria Malkava Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Prosto mi je muka od tog groznog smrada Zato cu ti priustiti bolje i od pada... Pivom cu te udaviti, nije bitno kada Na grob ti poloziti buket belih rada. Ovo mi je jedna od gorih... komarac
Krsh Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 (edited) Mary Joe zeli kurac, naiso je mai crnac, zavrsio pricu kratku, kroz srce joj gurno patku. ubijte me kurcem pokojnog pantelije!hehehehe hahaha kako sam se sjebao ja racunam ovo je zadnji post Edited July 27, 2006 by Krsh
Mary Joe Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Prevario si se, brale i mnogo si srao k**** ce ti nos odseci dok budes cvece brao Ubij me cvecem.
Nenja Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 O kakva cast ubiti vas kita cveca je spas bole ti te nece bodljikavo cvece kiklopom
Mary Joe Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Kiklopa je tesko naci al' ja cu to ucinit' vesto kad te jedan takav ozeni samopovredjivaces se cesto! Ubij me Serlokom Holmsom.
Nenja Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 taj detektiv Serlok Holms razbio je tebi nos cure krv i mozak kroz nos tako radi Serlok Holms kobaja
Mary Joe Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Volis ti kobaje jesti al' o jednu ces se saplesti kobaju na kraj litice kad stavim ti sa zivotom ces se ti oprostiti Ubij me maskom za mob.
Bzuva Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Evo bijem Meri vecj dva ipo sata, a ona se meni ko u inat smeje. Rado bih je opeglao nekom chvrstom daskom al jebiga moram telefonskom maskom Ubijte me sprejom
Wise Owl Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Dopadose srecom meni za ubijanje bonusni poeni. Utamanicu sprejem Bzuvu, identicno kao muvu. baba rogom
Teufel Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 O njima si slusala kad si bila mala ali nisi verovala, mislila si da je sala ne postoje baba roge, stalno si govorila dok ti jedna nije stomak pasporila burekom
Wise Owl Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Za tebe specijalan od ludara gljiva, po vrucini burek spremam, jedva da sam ziva. Ali svaku zrtvu ima da podnesem, da te vidim crknutog, od smeha se tresem. pevanjem
Leshina Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Za tebe specijalan od ludara gljiva, po vrucini burek spremam, jedva da sam ziva. Ali svaku zrtvu ima da podnesem, da te vidim crknutog, od smeha se tresem. pevanjem nekada davno,zarez,Sovo... Probao sam te ubiti zevanjem! Cek da cujes ovo: Ubicu te pevanjem. ubijte me sendvicem!!! nece me biti neko vreme,moram da napunim inspiraciju!
Helle Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Leshina volis li sir da ti spremim sendvic s tim ajde javi pa da nesto pojedes nedostajace nam tvoje pisanje ako odes ubij me maslinkama....
Leshina Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Leshina volis li sir da ti spremim sendvic s tim ajde javi pa da nesto pojedes nedostajace nam tvoje pisanje ako odes ubij me maslinkama.... Ma ne idem ja za stalno!!! Idem da se muvam s klinkama!!! Ali pre neg'sto odem cu maximalno Da te izresetam maslinkama!!! proliv
НС 14-8-8 Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 e opet na praksu idem ja a neko ipak ostaje kod kuce od proliva mu sada postaje vruce pa ce se istopi zajedno sa kakama kuvanjem (offtopic)JEBEM TI DORUCAK U PALASU VISE U TRI LEPE P.M.
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Skuvacu ti djakoniju omiljenu sa pecenim bubasvabama u njoj kad je probas, prvo ces da gustiras zatim povratis zeludac svoj Ubij me zvonchicom.
Inuria Malkava Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Leprsava vilica leti oko tebe Sva je nezna i slatka, al' ti srce zebe U vezi Zvoncice imas predosecaj los Kad ona izvadi sataru i zabi ti u grudni kos... Jednim ovakvim:
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 U potrazi za vampirom na groblje si posla misleci da smuvaces ga sva srecna si dosla Iza jednog groba goticar iskoci 'mesto da te cmokne- izvadi ti oci! Mene ovim.
Bzuva Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Mracnom ulicom prolazish ti magla se spushta a mesec je pun iz magle se pomalja neka senka neki mongoloid te nozhem kolje. Hahaha ovo je vrhunac gluposti. Sta je uopste ovo govno? ubijte me smokijem
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 To je covek mojih snova ubice te pesma ova Smokijem ti napunih usi i usta- Bzuva se ugusi Jafa keksom.
НС 14-8-8 Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 (edited) jafa tuzna priblizava se ustima tvojim opire se ona i kaze JA TE SE NE BOJIM pa kad ti u zeludac ona dodje napravice zbrku koja nece lako da prodje zvucnikom Edited July 28, 2006 by НС 14-8-8
Inuria Malkava Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Now, WTF is that?! Anyway... Ovog grozomornog avatara zla Protiv tebe koristicu ja Obistinice se tvoj kosmar najveci Kad ti jedan takav iskoci iz peci. E, ovo je kosmar!!! Njome da me ubijes...
Mary Joe Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Ispravio si svoju gresku pa ipak ces naici na smrt tesku zvucnikom cu ti kicmu drobiti tvoje prijatelje sve pobiti Neznanjem.
НС 14-8-8 Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 a ne three tears....ovde se za vas dve igra zavrsava..ona ide SA MNOM!!! elem neznanjem nije tesko ubiti samo se treba sudbini prepustiti je cak i kad prelazis ulicu ako ne pogledas strefice te u gubicu tamburom
Inuria Malkava Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 E, sad nek te ona ubije tamburom. :dubokauvredjenost:
Recommended Posts