Марија П : Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Sedi Mary za stolom radnim Muci se jednacinama iracionalnim Pojavi se zadatak s uglom fi. I Meri slog strefi. Krutim telom
Wise Owl Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 stvarno Sovo nemam pojma ko je to ali tvoj ukus je jako cudan, brinem se za tebe Sta nije u redu sa njim? Jes' malo vrljav, al' niko nije savrsen Mary Joe - Ni ja ne znam ko je tip taj al' mu goticarski imidz ne stoji To je Zak Stevens iz Savatage-a. I glas i stas. (k'o Grand kafa - i miris i ukus ) I da - sve je sem goticar! Marija Prokopijevic - krutim telom Da nisi ti dete, pojela ukvarene spagete? Kruto telo imaju mrtvaci, a i ti ces, kad te Sova udavi u saci. lastis
Mary Joe Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 S lastisom u ruci gradom haram koga cu da davim gledam sada Sova mi se na putu ispreci ostade bez glave vrlo mlada Smotanoscu.
Wise Owl Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Smotala se Meri dok stihove klepa, sve vreme se ogleda, koliko je lepa. Okliznu se, ogledalce satera u oko, samo ptice smeju da lete visoko. hvaljenjem
Inuria Malkava Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 "Ah, kakva sam lepa, samo me vidite! Pogledajte 'amo, nemo' se stidite!" Nasa Mudra Sova za hvalu je orna Pa je ubi neka cura ljubomorna! guslama
Mary Joe Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Gusle moram svirati, i toga se bojim zadnje minute tvog zivota necu ni da brojim Zapravo cu ti ih radije gurnuti u grlo krvarices satima, iscepana vrlo Supicom od pecuraka
Inuria Malkava Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Ludara i muhara i gljive sa grane Zapecatice tvoje poslednje dane Od supice moje smrt je neminovna Zato, Mary Joe, nemoj jesti... supu. svilen-koncem
Mary Joe Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Kakve ti to cudne insinuacije bacas uskoro ces do zla boga da se pracakas moj je svilen-konac specijalan veoma mogu njime i da te zakoljem, dabome (Pesnicko umece mi je na nivou otkad sam ''ispala iz igre'' na neko vreme ) Korom od lubenice.
Inuria Malkava Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Slatkom malom izvrnutom korom od lubenice Upropasticu tvoje lepo lice... A kada te nateram da progutas koru Obistinicu tvoju najgoru moru. herbarijumom
Mary Joe Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Herbarijum praviti vrlo volim zanimam se time od razreda petog i tebe cu spljeskati kao belu lalu zalepiti te u svescicu selotejpom Shkolskom uchionicom.
Inuria Malkava Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 U ucionicu ulazi glavni teacher's pet Poturam joj nogu, bacam je u let U ucionici od smeha prsti svako, Al' ubiti Mary Joe stvarno nije lako... plinom
Mary Joe Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Eh, kad bi Mary izgledala tako sve bi joj u zivotu bilo lako Ugusila sam te plinom 'mesto da te oblepim slinom Acetonom.
Mary Joe Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 (edited) 2x isto Edited August 14, 2006 by Mary Joe
Wise Owl Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Stoprocentni aceton spremila sam za te, samo mirno sedi, vezana si snazno, lagano ti przim njime sluzokozu, a to sto skamuces, nije mi ni vazno. rentgenskim zracima
Nenja Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 O zasto se Teta Sovo igras sa osmacima za takvu igru zasluzujes smrt rengenskim zracima SKA Zene ocete li ici na beer fest!?
Wise Owl Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Zene ocete li ici na beer fest!? Sve zene YuM-a ujedinite se (ce se dogovorimo na pp za 16.ti ) Na beer festu svega ima, samo nema SKA, pa cu zato Nenju morat' licno krknut ja! prozivkama
Mary Joe Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Ovogodisnji beer fest bas je sranje nece mi pomoci ni da se pentram na granje No, trenutno me uhvati neka zloba da Sovu prozivam, da crkne zbog toga Smornom svirkom.
Wise Owl Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 U toku je smorna svirka, Meri ocajna u cosku cirka. Ne treba joj Sova da je kolje, jer smaraci ubice je bolje. teletabisima
Mary Joe Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Koji ti je omiljeni teletabis zuti, crveni il' plavi? Al' eto ti zelenog sede na te i buljom te zgnjavi. Posoljenom kafom.
Wise Owl Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Hleba i igara, kafe i cigara. Kafu ljustim vise no sto treba, a tebi sam posolila istu i jos pride turila i glistu. suzavcem
Mary Joe Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Suzavac ti oci przi niko ne moz' to d' izdrzi Mary ga je bacila na svirci metalci ce od sad biti, vidjani samo na slici Telefonskom slusalicom.
Wise Owl Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Dokazacu ti da nisi u pravu i telefonskom slusalicom tuci u glavu. U istom ritmu dosadno cu tuci i plava glava ce ti puci. Eve, Tillem
Nenja Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Ko to nama rammstein slusa od rammstein-a boli gusha prati samo ritam glavom da crknes, na putu si pravom warzone
Mary Joe Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Warzone, je l' to bese igrica neka? Samo da ti javim, neces crci od coveka Kada ovaj mrmot nanisani pusku po podu cu skupljati tvoju njusku Jon Schaffer
Recommended Posts