Helle Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 (edited) nitro gen kod nas na gajbi uvalio se u fotelju i slusa balasevica jadnik se dohvatio zalbi ukoka ga pokvarena pljeskavica! ubijte me balegom! Edited November 3, 2006 by Hellenoranotos
gavrosaurus Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Jebote, svima su Vam fetish govna! Mucenja i smrti suma je gusta a ti zelis tamo nekog ovna da balegom zatrpa ti usta! Preglasni bass
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Dobar si ti chovek gavro Ali ti to znachi malo... Mislio si da imash dobar glas Al' te ubi preglasni bass! ^ lizalicom ^
gavrosaurus Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Pored tebe cu tih da jurnem Da li da te bacim sa mosta? Ili da stapic do dna gurnem? I u grkljanu ti lizalica osta! Stafelajem
Wise Owl Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Ubiti Gavru, nije mi mrsko i posto vec jesam stvorenje drsko, praviim se da gledam umetnicko delo, noge od stafelaja, dok ti krljam u telo. ciglom
Tower... Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 "Pešaci, pređite na drugu stranu!" Pisalo je dok si stojala u avliji Cigla pade s krova ti na glavu A tetka ti živi u Australiji... WEAPON ~ Daska
Vilma Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Ponoć beše jednom pusta, kad Towerdeath naglo usta, skrnavo kad s’ vrata, iznenada, kucanje ga iz sna prenu, te mu daska oči biše zbog potpisa disat neće, reče Totem: Nikad Više! ikebanom
Wise Owl Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Sedi Vilma u svom stanu, zivce leci, pravi ikebanu. Stize Sova, nuto zgode, zabode je njom i ode. Iz grla ti belog, ikebana viri, zagore i rucak, gadan smrad se siri. guslama
B@K@ Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Mudra sova, stara koka S gusala se gudrom roka Puče struna, nema kljuna Sova huče, ali juče... hit me with a surprise...
Leshina Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 bla bla blabl blab lbala lbablablabl blabl balbla blablahba bla blabla bla AND THEN I HIT YOU WITH SURPRISE!!!! bla...
Inuria Malkava Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 bla bla blabl blab lbala lbablablabl blabl balbla blablahba bla blabla bla AND THEN I HIT YOU WITH SURPRISE!!!! bla... Kola vozis i blebeces Na pogresnu stranu skreces Dok blebeces, volanom ne vladas, Blebetajuc', u kanjon upadas. pumpom za bicikl
Wise Owl Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Roknucu te, svega mi na svetu, u stomak cu zabiti ti petu, od bicikla pumpom te dotuci, kroz nos duvat, glava ce ti puci. parnim valjkom
Inuria Malkava Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Ovim valjkom sto na paru radi Iz tela se lako dusa vadi Three Tears se nicega ne gadi Valjkom Sovu u zemljicu sadi. Nocajom
أصحاب Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Roknucu te, svega mi na svetu, u stomak cu zabiti ti petu, od bicikla pumpom te dotuci, kroz nos duvat, glava ce ti puci. parnim valjkom Ko je pojeo ove pistaće, kada saznam kupiću pistaće.
gavrosaurus Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Ovim valjkom sto na paru radi Iz tela se lako dusa vadi Three Tears se nicega ne gadi Valjkom Sovu u zemljicu sadi. Nocajom Gustercina ledbi kroz nebesa i urlice sad moj krilati crni brat gladan mekog ti i neznog mesa i repandzom svojom skrsi ti vrat. Egzorcizmom
Dark Princess Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 gavro lepe rime puni optimizmom ali veshtac kaze ima leka srushicu ga ja bash egzorcizmom kad duh iz njega progovori rechju smelom dosadnom knjigom
gavrosaurus Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Mracna je Princeza ova Na celu joj tiara od briga I udavi se od glupih slova i zamornih, dosadnih knjiga. CD-om
B@K@ Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Sura neka kreatura Iščezla još od davnina Al' predanje o njem' živi Utisnuto u CD ...neverom
gavrosaurus Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Mozes krvariti na smrt, zedan Mozes stradati od moga pera Iskidan, siromasan i bedan. Ne, ubice te sopstvena nevera Pink Floydom
B@K@ Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Mr. Anderson, the Councile Has revealed your deapest fear We sentence you to be exposed Before - silence, no music. ...mojo-m
gavrosaurus Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Eh, ne-fer su citati razni Sad b@k@ po Internetu skita ali ti stihovi su prazni jer ubi tebe tvoja kita. Zracenjem mobilnog
B@K@ Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Pošto dinovranac za kitu me zgrabi Mesto da me ljuCki MOJOm otarabi Mr.MojoRising podsetiće njega Da pred stihom pravim mož' samo da bega Te ne vredi ništa da mobilnim se zrači I u po bela dana njegov je mrak jači MOJOm? Use the mojo, Luke.
gavrosaurus Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 4 je stiha dozvoljeno ipak i na oku ti zagnojena krasta Hrabrost ti je velika ko sipak i u grlu ti sad tvoj mojo zasta USB-om
~ ت ~ Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Metriku stiha ne zarezuješ nimalo Kraste potenciraš, a slinci su bolji Šta god da si planir'o- sad u vodu je palo Jer ugledah ti smrtonosan mojo-ud u šolji Šarplanincem
gavrosaurus Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 A sta li ova zbori da mi je samo znati pseci se lavez ori i ocnjak te za glavu skrati USB-om, majku mu!
Recommended Posts