Inuria Malkava Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Lovecraftovu knjigu Zli drzi cvrsto Nad stranama njenim, umoran je zasp'o Oziveo Ktulu kroz njegove snove Otkaza mu srce od pojave ove! Strudlom od maka
3vil Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Prozhdrljive Tri se dochepashe od maka shtrudle, Njih je tri,al' shtrudla jedna beshe, Tu se stanu glozit' oko delbe, Sestre se pobishe,a ja poj'o strudlu na sahrani! Spoljnom jedinicom klima uredjaja.Iskoristi je kreatiwno,odbijam da budem smrskan.
Inuria Malkava Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Spoljna jedinica klima uredjaja Presudice svakom ko se pravi baja! Zavrsice pravo u anusu Zloga Siroka je vrlo, umrece od toga... U ritualu...
mina. Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Groblje pusto, kisa pada, Svima se jede marmelada, Three Tears odluci da ne moze vise da pati I prinese sebe kao zrtvu Hekati! Fen u kadu!
Inuria Malkava Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Jao, vowim Hekatu! Kupa se Astarte i u peni peva, Od pevanja njnog povraticu creva! Rogovi mi nicu od njenoga glasa Sa fenom u kadi njojzi nema spasa! Kletvom
mina. Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Hahahahaha, DOJAJNO! Btw, pretpostavljah da voLEs Ova suzna dama za rogove svoje Krivi nista drugo do stihove moje A ustvari kletva porodi te roge Kletva koja c' sutra odseci joj noge! "Pushachka noga" :)
Inuria Malkava Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Ja ne znam sta je pusacka noga... Cula sam samo za pusacka kolena... Ali ruzno je da te ubivam tako.
3vil Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 (edited) Astarte u shumi spopali su vuci, Ne zna da se brani,po glavi ce ih tuci, 3li Vuk,otkinu joj nogu i njome je umlati, Astarte svoj ceh 3lu plati.nece ona nikog vishe po glavi.("pushackom nogom") @Three tears:TO NIJE BILO NI MALO PRIJATNO!ALI JE BILO KREATIWNO,dodushe...Spoljna jedinica...heh Ubij me stadom psihopatskih ovaca! Edited March 23, 2007 by 3vil
Possessed Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 3vil pastir chuva stado sycho ovaca. Iznad glave mu leti besni roj muva. kamen,po kamen na ovce baca, besne sycho ovce pojeshe ga do uva! Altarom ludila!
Bata Trokrilni Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Psihopatske ovce u stadu hoće ovom liku život da ukradu stigoše ga, on pade na travu i izgubi svoju ludu glavu. Ubij me kockom leda!
Inuria Malkava Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Dok predano cita sve stihove ove Iznebuha kocke biju medj' rogove. Cvrste kocke leda po licu ga tuku Ubija se da prekrati sam sopstvenu muku. Kompotom
Bata Trokrilni Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Poliću vrelim kompotom po glavi devojku što izbegava da mi se javi dokazaću da sam opasan i da nije badava što sve vreme nastoji da me izbegava. Ubij me jajnom ćelijom!
Wise Owl Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Probudio se princ iz trodnevne kome video na sebi promene nove, i odmah crko od teskog jada, usadjene mu grudi, jajna celija i u dupetu klada. kontrabasom
3vil Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 (edited) Sviram,sviram,al' ne ide, Sove mi se smeju,Ma sa'će bre da vide, Kontrabas kroz prozor leti, Mudra Sova će umreti! Urami me kreatiwno Edited March 24, 2007 by 3vil
Wise Owl Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Stavila sam Zlog pod presu pa ga gnjecim natenane, evo vec je k'o flis papir, da mi u ram lakse stane. rukometnom loptom
Inuria Malkava Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Nepokretno Sova cuci ispred gola. Ceo tim je mrzi, jer n'ume da igra Ali zato, da vi's, mnogo dobro brani, Al je ubi lopta, teska poput tigra! Ubijte me onim sto prvo ugledate kada se okrenete za 90 stepeni u smeru kazaljke.
mina. Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Rucala je, pasulj jela suza Gasove joj ispaljuje guza, Ona prdne, orman se zatreska I tu tvrdu glavu odjedared spljeska! eyelinerom!
3vil Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 (edited) Pade zhrtwa mode, Astarte ochi ejlajnerom izbode, Olovka oshtra,sve do mozga stizhe, Drmnula je o sto,glavu vishe ne dizhe. E,Astarte,pazi malo s ajlajner ubuduce. Mirishljavom svecom! Edited March 24, 2007 by 3vil
Bata Trokrilni Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Da biram drugo oružje neću, ću te utepam s mirišljavu sveću, smrtonosan miris ona ima, a da li si to znao - mene ne zanima. Leptir mašnom!
mina. Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Tako ti to ide kad gospodin ti si Mislis "sad cu leptir masnu ja staviti" Zajebao si se ni slutio nisi Da cu te njomE licno udaviti! multi-univerzalnom slinom! :)
Bata Trokrilni Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Iz bloka na Novom Beogradu ide Astarte ka Novom Sadu, kraj puta je bara sline, multi-univerzalne i Astarte gine! Kamerom!
mina. Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Princ razmislja: "Plata mi je mala... E, snimicu film! Zivot nije shala!" Posle prve scene kamera je pala Na svu nasu zalost - glavu mu smrskala... Iglom za shtrikanje!
Bata Trokrilni Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Iglom ću te štrikati, od bola ćeš vikati, ubošću te u srce, draga, otići ćeš dovraga. Čašom!
Wise Owl Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Da li je i Elegy balada od Priesta, e moj prince, hasta ti la vista, ne moz' da se sredis, zabrinut si vrlo bolje saspi casu otrova u grlo! cudovistem iz Loh Nesa
Inuria Malkava Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Na obalu jezera spustila je dupe Da dvogledom gleda cudovisnu Nesi, Opasnosti nije naslutila Sova, Rastrze je ala, vraca se u kesi. Sveti egipaCki krokodili...
Recommended Posts