The Joker Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Zemljotres,urnebes! jaci nikad nije bio! pada plafon tres tres tres Davida je skroz ubio! ubijte me dezodoransom.
lemmy sixx Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 (edited) Joker je jednostav,prirodan miris voli, Kad se zapekne znoj,za smrad ga kurac boli, Al' odluci se na rizik,da dezodorans proba, Misli "Picetina to vise voli,nego miris groba" I tako nanese,prvi sloj na pazuh, Iz prva bese lepo,zamirisa vazduh, Al'kupanje zaboravi,to mu nije navika cesta I kombinacija sa pazuha,ubi ga na licu mesta! Ubijte me novim albumom Judas Priesta. Edited June 19, 2008 by lemmy sixx
~ ت ~ Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 (edited) Novi album Džudas Prista Razjeda te kao zemlju glista Muzika svirka da ti seme zatre Bolje bi se proveo da si ispod šatre Al' si sada mrtav, jebiga. Novim singlom Kajli Minog Edited June 20, 2008 by Snowlyca
RAMBO! Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 kajli nam je singl izbacila a sa njim i subliminalnu poruku "atsom s ichoks,atsom s ichoks!" bio je refren leta zbog toga se ledena voda dunava nashla u sneguljinim pluchima -depresija uzrokovana otkazivanjem kastla
~ ت ~ Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 (edited) Otkazan je Kestl, Smederevo biće čisto Al' u životu sisatog ništa neće biti isto Gutao je antidepresive, Klozapinom se predozir'o Scena sledeća: sa Rambom u paklu go Šejtanu pozir'o Jajima. Edited June 20, 2008 by Snowlyca
Jabba the Hutt Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Ringe, ringe raja, Paja sisa jaja, Uzeh el es di Sve je puta cet'ri Ubijte me upisom u fakultet
Rle Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 kosava duva u rambovog glavi pravi rime kao ljadza pravi duva sve jace i jache babama od njegovih umotvorina skorele se upisane gace ubij te me nightwishom
MeduzZa Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Anet sto peva u Nightwishu otkinula ti je pishu onda nightwish ceo na tebe je seo i prdnuo... i vishe se nisi mrdnuo... ubijte me....slinom
Rle Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 surovo ... meduzina slina ko nagazna mina cim na nju covek krochi iz zemlje tad iskoci ekplodira ti po sred lica sav se cedis od zelinih shkembica opasna vrlo to je varka i kamila kaze iz zoo parka da meduzina najzelinija je slina nad se najmanje nadash ko nagazna mina ubijte me pivom
MeduzZa Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Leto je ore se njiva Rle nema piva a hoce da u njemu pliva. al gle, ide dobra vila na glavi joj griva u ruci joj krigla oznoji se Rle, ko da reshava sudoku prosu se kao stara daska siva i sve sto ostade, je na oku SHLJIVA... ...radijatorom
Rle Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 radisha toplotom bije meduzino domacinstvo kafe uvek pije tacan on je svake zime bez oseke nema ni plime chije on mudrosti je seme toplota i rebra , picke nebrojene sklapam rime sada kao ljadza pravi radisha da pocne da radi toplinom da me smlavi toliki racuni stizu ne zna im se broja sklopio sam braon kaput unikatnog kroja pijan ko camuga sto iz bloka rime baca gole majice picke vriste mama postao sam faca meduzinim oblinama treba dosta znoja jorgan vadim i komp palim naka cepa stoja salo na stomaku sada mi se topi vopi popi popi vopi bla bla bla vise ne znam sta da sklopim ja ! dosta je bilo prepirke i sheve evergray u petak cepa jebace nam ribe jebace nam keve kreativnije kurce svakako oni imadu meduzo donesi mi na njuvu rucak bar da jedem dok se gusim u sopstvenom smradu vidish me na njivi, gledam kao kuchak ubijte me sarmicom sa zeljem
Guest Razbijač-NAAĆI Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Rle,rle devojke ti muda grle. Evo tebi jedne sarmice sa zeljem gurnem ti je u prko da ispune ti se sve zelje. sarmica sa zeljem,poslastica prava, gurneš je u prkno a na usta izidje,sveza i mirišljava. ubijte me sisatom sojkom banacankom.
RAMBO! Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 volela je tebe sojka banacanka kada te je videla,u zagrljaj ti se bacila dodushe,sika joj bila malo poveca(pa te malo tresnula,jbsh mu chivavu) zbog toga su ti sve udove amputirali...naravno i glavu! -nek me obese zajedno sa Husseinom :0
Rle Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 rambo i hussa dva pajtosa stara nekad njihova sad svacija kaubojska kara demoktrate na vlasi ko kite iz vode nema vece drolje od kipa slobode pusenja anala tu pade jebada ne das nafte odma ide mrtvacka cirada na konopu nozicama mrdas kao belo pile osecas sad moc gravitacione sile mc donalds klovn josh uvek se smeshi jednog karo ide dalje iran da se besi sto izraelu ne daju mira kite seku muda jedu vidi modnog hira bio si car rambo istorija nece da vara mogu vas bese al je tvrda kara od prosperiteta nema nista kulje sa vesala gledas bart simpsonove bulje ubijte me evergray mrchindajzingom
Guest Razbijač-NAAĆI Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 evergrey merchendajzing ispao greškom s paraglajding videli ga cigani na merchendajzing se okomili, spazio to i rle al ga sprečio drugar srle reče cigani pusti nek se teraju u kurac ajde da se igramo, ti će bideš riba ja ću bidem gnjurac gnjurac, murac, sve od reda nabiva na kurac ubijte me maćetom.
MeduzZa Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 mislis, macetom kao Machkom(mache) Machetom (Mach, Nozh, sablja, macheta...) ili Matje(sta ti je to?)
Rle Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 machetom misli a od milja njemu znanoj kao macjeta
MeduzZa Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Stoji razbijac na ivici tjebeta i meditira odnekud drazesna njemu melodija zasvira o, jeli to vetar zanosi grane tvrde ili to neko prde??? Prilazi tiho razbijachu s vrata, razbijac misli, sad ce da ga 'vata kad ono taj sto pridje krishom razbijacha matjetom oshish'o oshish'o ga za glavu, glava pade na zelenu travu... ubijte me obrtaljkom
Rle Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Obrtaljka, odnosno palindrom je igra riječi u kojoj se čitanjem jedne riječi ili čitave rečenice obrnutim redom dobiva isto značenje kao i pravilnim čitanjem. Riječ je grčkog porijekla - palíndromos: koji trči natrag palin- + -drom (πάλιν + δρóμος). igra reci sad na delu bacio sam supicu u zdelu za mene ono je novo obrtaljku cepam Ovo je muka kume Jovo ubijte me smradom
RAMBO! Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 u gradski bus udje rle,zajebo se ko niko unutra 3666 ljudi koji se nisu kupali 40 dana napolju 45 C,znamo,leto je pravi gad dok je stigo do svoje stanice vishe nije bio ziv ...ubio ga smrad! -nek me ubije gledanje na sat u 12:34
~ ت ~ Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 (edited) Stavio si 2 jaja u mikrotalasnu, za 5 minuta da gotova budu Gledao si na sat sve vreme, ali jaja izleteše jedan minut ranije Pravo tebi na glavu, samo pogleda mikrotalasnu k'o Judu I na pod se sruši. Ali sada znaš da jaje za mikrotalasnu nije! I nosiš to saznanje sa sobom, pod zemljicu crnu. Evrovizijskim hitovima (ako može Qele, Qele) Edited July 7, 2008 by Snowlyca
Guest Razbijač-NAAĆI Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Qele, Qele, svrake te izele Snowlyca plakala, a svraka joj se posrala posred lica Qele, Qele, qu qu lele svrake seru, svrake deru Neko popišo porciju komšijinom keru U dnu neke vukojebine cigani se jebu qele,qele jedan drugom po drepi kite meću Qele,qele, ku ku lele ceo svet je prso a zene vole mene Mene!Razbijača, lolu z novog sada Qele,qele, volem da opalim jedre i debele. Ubijte me nevinom bedevijom.
Recommended Posts