Reborn ustipak Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Bio si u prodavnici oruzija Trebala ti je neka municija Bolje hladno oruzije imat Prodavac rece i poce glavom klimat Otkaci se ekser , buzdovan pade Ostao si na zemlji , bez glave smrade!! Ubijte me vaginalnim sekretom!!!
Helle Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 ''BIO'' mislisH rec' ''BILA'' brate al' ga ubode.... Reborn ustipak smatras sebe expertom a nije sposoban da provali ko sam ubijem ga vaginalnim sekretom u vrijemenu od sekundi osam upotrebi Teski metal
mrtva Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 elenora ti si doista sinoc prsla koliko si samo pila nit ne sicash se gdi si bila e ubio te taj teshki metal upotrebite: vodku
Helle Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 (edited) Gle duplu vodku poslije kisHe puna je kapi pa se grancHica njisHe vodka po vodka k tom josH i dupla jer grancHica je drvena poput trupla kad se probudi ispod stola pita se dal' krv josH njome kola kroz glavu tad prodje joj vazda prvo dal' je Twiggy zapravo drvo? ps: Jes da je vise od 4 strofe-al ye8iga ovo je posveceno mojoj swatkoj grancHici! edit: upotrebi ''Masne fote'' Edited August 19, 2005 by Hellenoranotos
mrtva Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 voji te tvoje granje... a u krc kud bash masne fote jeboooooooooooooooo te B.T idi sviraj neke note elly skoteeeeeeeeeeeeeeeeeee ne znam...nisam pila losha mi inspiracija... upotrebite: drogu
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 voji te tvoje granje... a u krc kud bash masne fote jeboooooooooooooooo te B.T idi sviraj neke note elly skoteeeeeeeeeeeeeeeeeee ne znam...nisam pila losha mi inspiracija... upotrebite: drogu Dan je bio crn . On je rekao "Ti si ljubav srca moga". ali ,kasno .. twiggy je vec ubila droga....... ubijte me ....... podvezicom
mrtva Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 mmm i ovo dilo pali na moj blog...thanx Veronika Je mala ludica koja je Odluchila onako slaba srca Da je zadavim podvezicom pa da Umre upotrebite: zilet
NecistaKrv Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Snajko jebo majku topim se ko led da ti poljubcima zeljno urezem u vrat vazda umirem za takav hot izgled ipak draga upotrebicu svoj zilet zauzvrat ubijte me s Twigginim sexy nogama!!
Шарки Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Stefanus ovaj života je sit, Doživeo je stresa i dosta blama Ubistvo ovo biće hit, Kad ga dokrajčim Twigginim sexy nogama!! Twiggy je debewa! Upotrebite MAGMU!
profa Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Dugo vreme nikoga ubijao nisam Želja je u meni jaka k'o banana Usisavam sharkeya u grotlo vulkana Magma i on imaju odnos vrlo prisan Ubijte me čvarcima i kavurmom
Ketty Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 (edited) Obozava hranu nas mali profa I zato kavurme i cvaraka prepuna je kofa ''Jebali te cvarci i kavurma'',kazem ja usled cega crce profa od zacepljenja analnog otvora. -->lubenicom Edited August 24, 2005 by Ketty
profa Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 (edited) Ketty me je ubila, a dobila lizu Nekažnjeno neće moći to da prođe! Uzimam lubenicu što besan pas je glođe I guram joj u dušnik, sad je crvi grizu VeronikaJeOdluchilaDaUmre, ako odgovaraš na Ketty-nu pesmicu zakasnila si Upotrebite vruće nadignuće (ili što bi Hrvati rekli - krofnu). Edited August 24, 2005 by profa
Helle Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 I-cool-ica je debewi! profa brate mili koje vruce nadignuce more bit dasi mislio na ustipak al to je ipak jos vazda nemoguce smazoh te poput krofne e sto je zivot lak! upotrebi ''Rebarca od komarca''
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Sestra mi Elly stalno se veseli i kad zheli i kada ne zheli Ali Elly je samo zhelela da nadje pravog muhskarca sve je bilo uzalud....smrvila je rebarca od komarca. ubijte me..... .DOlce&Gabbana (parfemom..) slatka smrt.. hah
Ketty Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 (edited) Veronika mala slatku smrt je htela dobice je jer yumetal muza umalo da mi nije otela Usunjah se ja u sobu dok vodi ljubav s mojim Akumuom jedne noci Ugusih je d&G parfemom,a onda joj iskopah ochi. edit-ubijte me chashom. Edited August 29, 2005 by Ketty
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Veronika mala slatku smrt je htela dobice je jer yumetal muza umalo da mi nije otela Usunjah se ja u sobu dok vodi ljubav s mojim Akumuom jedne noci Ugusih je d&G parfemom,a onda joj iskopah ochi. edit-ubijte me chashom. ne mogu da odolim ...
mrtva Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 ketty moja mama hehe kako to slatko zvuchi ima zelene ochi al' p. jedna voli me stalno tuchi dopizdilo mi ubichu je chashom sori mom upotrebite: ljute paprichice
Jedite Govna Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Twiggy za ''miss moker majice'' koja nosi crne cipkaste gacice i crvene prugaste shtramplice moje ljute papricice... upotrebi: ''Seljacka Buna''
Pera_u_Shtrajq Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Gothic-Rockerka vraga obnazi uhvatio sam je u lazi, Dal dogovor josh uvek vazi? Seljachka buna tvoju glavu trazi Upotrebiti: Michelle je qchka!
profa Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Upotrebiti: Michelle je qchka! U starom budaku, rodilo se štene Za vreme mišjeg zajedničkog ručka Kojeg li je pola, kako da ocene Upita se miš: 'El je kučka? Iskuliraj sa tim prozivkama bar na ovoj temi... Iseckajte me u super secku. :-)
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 e,profo.tisi genius...................mish....... Moj si dechko.... ja sam mala pa ne znam koliko bi me ti chek'o ( ) zato te je iseckao super seckoooo ubijte me... sladoledom od karamlele :smajliKomeZhestokoCureBale:
amy_mccoy Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Veronika je svinja mala za sladoled i picku bi dala karamelom cu joj smrt doneti u raj ce je srecnu sladoled poneti blah...skratite mi muke tommygunom (The Plague, udri )
Elly Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Amy mala swatka gooza po podu sto vazda pooza ne zelim da ti skratim muke vec ima da ti ih povecam Kasno Marko (the Plague) na Kosovo dodje! Upotrebi ''Sharkey me zaboravio'' nek bude bolno i nezaboravno!
Blinded by Tear Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Elly nek ti je bolno i nezaboravno i jako mi je zao sto te je Sharkey zaboravio... ubijte me: Krvavom dobrodoslicom!
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Veronika je svinja mala za sladoled i picku bi dala karamelom cu joj smrt doneti u raj ce je srecnu sladoled poneti blah...skratite mi muke tommygunom (The Plague, udri ) picka za sladoleD - novi oblik naturalne razmene....
Recommended Posts