Bejbe Kompajler Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Ајс Ти пило је дете моје мало и у том трену заувек заспало... Уби га од брескве ладан чај, Ај, како је само суров свет тај.. убијте ме ћевапима лол
The Joker Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Gladna malo dijete nakrkalo se cevapa eksplodirao joj burag njena knjiga se sklapa... Africkom maskom,koju i dalje ne znam di da okacim..
Bejbe Kompajler Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Афричку маску Џокер не зна ди да тури, изнад кревета свог окачи је он, таман је склопио очи да зажмури, спаде маска са зида и погибе он... убијте ме јапанкама (женама из Јапана, не папучама)
The Joker Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 (edited) Sklopio oci da zazmuri?Na cemu si ti? Crush kill destroy! Sad ce biti joj! Izgazio te Japanki ceo stroj! Crush kill destroy! (molim RNA da ne tuzi za povredu autorskih prava) @ Dijete-Ti sto se boris za cistotu jezika-nacinalnosti se pisu velikim pocetnim slovom Ubijte me zardjalom sekirom. Edited May 15, 2008 by The Joker
lemmy sixx Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Zardjala sekira,zabijena u panju Sama stoji godinama,zaboravise na nju Joker se sazali,iz panja je izvuce A prevrtljiva sekira po glavi ga puce Ubijte me lemilicom.
The Joker Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Lemi lemilicom lemio nije se dobro pripremio zapaljeni Lemi u krug trci pada na zemlju i zalosno cvrci... Francuskim kljucem.
jana03 Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 francuski kljuć te šinu u glavu i leš ti pade u grobnicu ( plavu ) apartmanom pozd
Laurelin Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Ja samo zelim da kazem da sam crkla od smeha citajuci postove na ovoj strani... Bas te inspirativni...
Laurelin Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Ja samo zelim da kazem da sam crkla od smeha citajuci postove na ovoj strani... Bas te inspirativni... Sad skontah da sam ja acctually sad mrtva!!!
lemmy sixx Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Lemi lemilicom lemio nije se dobro pripremio zapaljeni Lemi u krug trci pada na zemlju i zalosno cvrci... Francuskim kljucem. Joker voli cice vitke,lepe i slatke Francuskim poljupcima im mazi usne glatke Al' naidje on na masnu,ruznu i debelu Koja ga francuskim kljucem opizdi po celu! Ubijte me pokvarenim DVD rezacem.
Tower... Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 (edited) Lemi turi DVD da se reže Ali, pokvaren je rezač, škripi celo veče Iz DVD rezača diskovi beže Lete na sve strane jedan glavu mu odseče... A, da... Ubijte me novim žicama za gitaru. Edited May 16, 2008 by Tower...
lemmy sixx Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Stavi Tower nove zice na svoju gitaru Sav je sretan,misli sad ce przenja biti Al' zice pukose,sjebase mu glavu I odrade mu flauves viktori,fataliti! Ubijte me jebozovnom Azijatkinjom!
Bejbe Kompajler Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Нашег старог Лемија Азијаткиња завела, на грех га је та јебозовна навела... након извршена греха, она га уби па и сама црче од смеха убијте ме ролетном
The Joker Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Pozor,pozor,pozor! Dijete izaslo na prozor! Roletna sletela Dijetetu glava odletela! Mobilnim telefonom.
Bejbe Kompajler Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Мобилни телефон сија ти у мраку, не раздвајаш се од њега, као да си у браку.. у тој тамној ноћи, флуоресцентно светло те уби, док си падао мртав поиспадаше ти зуби!!! :) како ово звучи бзвз ајде, убијте ме серијом Понос Раткајевих
Bejbe Kompajler Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 пих... добро..... убиј ме позивницом за венчање, коју сам управо добила
El Karnisero Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 Ratkajev ponos gleda Anja od toga nema veceg sranja. Toliko je dosadno ovo sranje da vise nema nase Anje! Ubijte me kiselinom.
Bejbe Kompajler Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 ово је било за очекивати Киселина Николи много смета, он је његова главна мета, али није киселина тако слаб, убио те и постао ФЛАБ убијте ме неким додиром опасности
Laurelin Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 Dodje neka opasnost u nas grad, Emo osetila taj smrad, Pala Crna kotrljajuci se po betonu, rane stvorila koje nije zacelila, sahranili je njeni, zaboravili je lako, grob joj zarast'o!!! Hocu da budem ubijena mikrofonom!!!
The Joker Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 ovo je Dida trazila pre x strana Analno silovanje mikrofonom Laurelinka nasilju podvrgnuta Glava joj u krv klonula u grobu sad lezi kruta! Izvini Laurelin ako sam malo preterao...No hard feelings? Ubijte me ogromnim kolicinama Ginis piva!
Laurelin Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Au brate! Pa dobro...kad se mora, mora se, a tad se mora!
Recommended Posts