Bejbe Kompajler Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 пих бре, како си ме убио, баш си бре, некако, оно... Играо се Џокер штипаљкама за треш, док је слушао мјетални треш. Убише га зато оне, Уштинувши га посред њоње убијте ме неким кршним Црногорцем
The Joker Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Ili grmi il se zemlja trese il udara more o mramorje? Niti grmi,nit se zemlja trese nit udara more o mramorje No to djetic Anju razvaljuje Sirota je dusu ispustila Od seksa s krsnim Crnogorcem Ne ljuti se,nisam ja ozbiljan Ubijte me klima uredjajem.
Bejbe Kompajler Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 их, камо среће да буде тако, ххахаххахаа аммммм... спољна или унутрашња јединица климатизатора? :)
Bejbe Kompajler Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Шклопоцијом климатизера, убијам овог Џокера сада... идем јести паризера, док у његовом тијелу смрт влада.... јбг, глупо, ал шта ћеш убијте ме Достојевским
David Seaman Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Dostojevski je pisao obimne romane, Na policu takav ne moz' da stane. "Zlocin i kazna" s police pada, Da li ce od njega Dijete da strada? Utepajte me sas pljeskavicu.
Bejbe Kompajler Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Сас пљескавицу се задави Дејвид наш драги, И мртав поче да плави, е Бого благи..... :) убијте ме мојим сопственим глупим заљубљивањем.
The Joker Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 (edited) Sto je david tako zelen? Pojeo je pljeskavicu kvarnu Naglo je skikno i prevrno se na stranu. Stonom lampom. edit:pretece me dijete. Edited May 25, 2008 by The Joker
vudun Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Glupo se zaljubih u emoTHRASH Dijete Pedofil znam da nisam, iako ona skuplja salvete Ne voli ta mala napredna thrash, voli ona RNU Voli ona zaznojnog RNU, što mu uz yumetal prsti trnu Sačekah je tako ja jednom pored njezine škole Zaklao nju & mene, jer nedam da je drugi vole! - Kilujte me dresom Ryana Giggsa ( ~ 11 )
RAMBO! Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 voodoo kupio dres gigsa jer je njegovom srcu fudbal drag ali zaboravio je da je jedanaestofobichar njegova kopachka nece preci kucni prag (jer je umro od straha,jelte) -nek nastradam od danashnjeg horoskopa
vudun Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 otvorio si blic - holclajtnerka tamo sere veli grešan si bio, da ni dunav ne mož' te opere tvrdi da patiš od gadnog virusa hiv il' je to možda bezazlena sida svejedno u licu si baš siv truliš, opaka bolest te kida. - Kilujte me novim yumetal bannerom.
lemmy sixx Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Nislija Nesa je poznati spamer Voli da provocira,ljude po yumu u mozak da prcka Al' jednog dana na siteu promenise baner Od velikog soka strefi ga srcka. Ubijte me pomahnitalim tosterom.
vudun Posted May 31, 2008 Report Posted May 31, 2008 Lepo naš narod kaže Nije žvaka za seljaka Jebanje od dvopeka svakako je draže A što drkaš tost, kad tu je desna šaka? Oh lemi pa zar se tu meće mala lemilica? Osvrni se malo, po Banatu podosta je cica Hteo si, znam, u oroz društvu ispasti Mustaine Dave džaba druže, pomahnitali toster došo ti je maljave glave! ubijte me glupim sloganom ''Širi Dalje''
The Joker Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Vidim ja da nema teme bez mene... Ceda kaze siri dalje ali voodoo je reko necu Ceda ga puko iz sacmare u glavu i njegov les spakovao u vrecu. Ubijte me...ispitnim rokom.
RAMBO! Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 ispitni rok samo shto nije,a jokeru se srce uznemirilo pocheo da se trese,uchenje mu ne ide,ocelavio za 2 dana! dobio temperaturu,shizofreniju i sidu danima je gledao u knjigu pokushavajuci da nauchi neshto iako je rok proshao,joker se ne daje uchi dok ne nauchi,njegov je moto ali je zaboravio jesti,u Paris Hilton se pretvori uskoro svoje studiranje nastavio u raju -plishani meda
RAMBO! Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 bolje tako nego kao ona Lemur ili kako beshe shto napishe 2 stiha ubivaj sos mecu
The Joker Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Dooobro... Joker je napunio medu kamenjem teskim i krenuo njime ramba da bije dok se rambo mrdao,peglanje nije stajalo posle rambovev smrti Dzoker ode da pije. slatkom malom prevrnutom tortom.
Leshina Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 jokere joco,ramba si kokno lepo si se snaso u momentu datom sad je red na mene da ti zivot oduzmem tortom slatkom malom,prevrnutom slasnom. huge dildo!! tgd tm t-dsh
The Joker Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Ijao,Stimpi....nije ti ovo trebalo u zivotu Vid' sto sam naso ogroman dildo ima bodlje na sebi,bas za sav kesh sad cu doticnim da te silujem dok ZAISTA ne postanes LESH!!! Pardon me... nek me opizdi grom.
lemmy sixx Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Lepo naš narod kaže Nije žvaka za seljaka Jebanje od dvopeka svakako je draže A što drkaš tost, kad tu je desna šaka? Oh lemi pa zar se tu meće mala lemilica? Osvrni se malo, po Banatu podosta je cica Hteo si, znam, u oroz društvu ispasti Mustaine Dave džaba druže, pomahnitali toster došo ti je maljave glave! :) ... dobra,dobra! Samo Neso druze,geografija ti slaba strana...Subotica je u Backoj,ne u Banatu. Ijao,Stimpi....nije ti ovo trebalo u zivotu Vid' sto sam naso ogroman dildo ima bodlje na sebi,bas za sav kesh sad cu doticnim da te silujem dok ZAISTA ne postanes LESH!!! Pardon me... nek me opizdi grom. Sa vrha planine,jeziv vrisak se cuje, Da l' vukovi su to,ili vetar zvidzi? Nije,nije,vec Joker izdise zbog struje, Telo mu unistava,jer grom ga spizdi. Ubijte me svinjom repaticom.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 (edited) lemmy sixx je prava emo mica zato ga po drepi mazi moja svinja repatica repatica svinja, milozvučno udara, ko kiša što rominja za nju je i avdija artuković pravi klinja. sve je ovo bilo u stihu i u prozi,sedi na mojega vergel pavijana, pa se na njemu vozi. Ubijte me nekom lepoticom sto ima neobrijatu pičku,al da bide jebozovna jebulja ninfomanka. Edited June 9, 2008 by Razbijač-NAAĆI
David Seaman Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Nas drug, Razbijac, Zena na kitu nabijac, Na nimfu neobrijanu nalete, Umro je od srece, kakve li stete Ubijte me zemljotresom.
Recommended Posts