Гера Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 na profinom avataru stoji neki klitoris jebati tako nesto je kaznena mera nece niko od njega da dobije sifilis jer se on ubija vibratorom velikih razmera (nista licno, samo me avatar podseca na neki besni klitoris, a hoces da te ubiju vibratorom... jebi ga! )
Гера Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 (edited) kriglom piva! Edited July 16, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin
Guest Gothic-Rockerka Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 (edited) Jaymz Doofy Neegroothin sve pokusava gitaru trezan da nastima ali nece moci momce bez ijednog udara kriglom piva upotrebi [strava i uzas] Edited July 16, 2005 by Gothic-Rockerka
mrtva Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 mala goticharko nemoj da ih nerviras il' chesh krv da im servirash vi vampiri bash ste strava i uzas svoj vrat ima da im od sad pruzash upotrebite: duge nokte
Шарки Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 Najn inč nejls su male bebe, Prema smrti koja će zadesiti tebe, Twiggo neće te ubiti niko drugi, Već ja, a presudiće ti nokti dugi! Upotrebite veliko pojačalo (po mogućstvu Marshall)
tovar Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 sedi sharkey i pusi cigaru, i sprema se da usteka gitaru, od velikog marshalla lagano leluja jer ga drma najjaca struja. TFT monitor.
Dowla Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 lestate se na demokrate pali nista drugo u zivotu ne radi kurac mu je veoma mali TFT monitor ce da ga na smrt ozraci sms message
Гера Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 (edited) sms poruke vlajkova su opsesija salje ih na kosavu kod erotomana kad ga vidim na art-u ili stankom-u hvata me depresija ubice ga neko zbog lazi i obmana! mrshtenje! Edited July 16, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin
Jessy Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 Jaymz Neegroothin na black svirku navratio, obucen u havajku blackerke se latio, namrsti se ona na njeg da je se okane zbog straha nova zora njemu vise ne osvane... ubijte me najgorim fenserom sa sve velim pantalonama...
Jessy Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 Jaymz Neegroothin na black svirku navratio, obucen u havajku blackerke se latio, namrsti se ona na njeg da je se okane zbog straha nova zora njemu vise ne osvane... ubijte me najgorim fenserom sa sve belim pantalonama...
mrtva Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 Najn inč nejls su Twiggine male bebe jaoooooo bash ti hvala N.I.N tetkino sad bih te izljubila (na nachin kako zle tetke ljube)... Jessy e moja Jasmina ti mi dodjesh otrov umisto pelina a hodash s najgorim fenserom e ubicu te sa sve belim pantalonama upotrebite: njemachku dogu
Jessy Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 Twiggy nam je ljubitelj zivotinja pravi, svako pseto ona skroz izgnjavi, secam se kad je jednom rekla:"Kakva kuca mala!" a "mala" nemacka doga joj ruku prozvakala... ubijte me fixnom protezom...
Шарки Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 UBIĆU TE DŽESI, NEĆEŠ ZNATI GDE SI, SA JEDNIM KRATKIM REZOM, SA FIKSNOM PROTEZOM! (ovo je neki grind) Upotrebite kafu i sok od jabuke (koje trenutno pijem )
scum Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 dok pijes kafu i od jabuke sok nisi ni svestan da ti sledi šok!!! blaga paraliza pre smrti će da dođe jer čudna supstanca kroz telo ti prođe... ubijte me paprikom baburom....
tovar Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 scum, nemoj da pravis paniku. da kreativno ubijam vec imam naviku sredicu te - sve pod konac sa baburama da te stavim u lonac. ubijte me radikalskim smradom.
scum Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 nista mu nisu mogle arome iz kanalizacije ni mirisi trule ribe niti kuvane boranije... ali jadni lestate ne seta vise gradom jer ga licno ubih radikalskim smradom ubijte me greb-greb dopunom....
B@K@ Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 Jadna kreatura sto zove se scum Dobro mi je znana k'o najveci sljam Zato je i red da namestim mu sjeb Sitno cu ga seckat' dopunom greb-greb Svidja mi se tema... ...bosiljak -->
scum Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 da li je baka ili boko, mozda boka ili bako da procitam tvoj nick, uopste ne znam kako ali bitno je da znam samo da jedno zelim a to je da te osurim od bosiljka cajem vrelim... ubijte me nekom smor gotik pesmom....
Dowla Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 otisao skam na gotik parti koji organizuje fridmen marti join me in death mu se svideo nije pa je odlucio da se ubije usisivacem
profa Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 Kupio sam juče, od sve robe fine Usisivač pravi, velik kao far Vlajko željno čeka da dobije dar Sa crevom u guzi nežno će da gine Ubijte me bubašvabama (I hate these things!).
Guest Gothic-Rockerka Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 profa jabuka si najljepsa sa vrha krosnje do tebe ne mogu izjele te bubasvabe, xa xa! upotrebi: [Crna ruza]
.alex. Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 smarate vishe sa tim nekro vamp trOO stvarima gothic rockerka mi trazi da je ubijem crnom ruzom da smrt ima e pa muke cju joj skratiti,nju cju osakatiti. tamponima....
.alex. Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 smarate vishe sa tim nekro vamp trOO stvarima gothic rockerka mi trazi da je ubijem crnom ruzom da smrt ima e pa muke cju joj skratiti,nju cju osakatiti. tamponima....
B@K@ Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 ^djavoljeva^ silno zeli gadnu smrt te postuje dvared i gadno proziva no i pored toga nije ona kriva iz cistoga hira u zeludac tampon zabicu joj krt probajte, ako vam je uopste stalo, krnjim zubom...
Recommended Posts