salebghouse Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 na koncert je krenula sarmica ivl i obukla majicu kao stjuart litl klasicnu muziku htela je da slusa ali je na ulazu saceka jedan zla dusa u ruci mu spisak,obucen je u frak uz malo napora izgledo bi ko mandrak "na sta to licis,ne mozes unutra pristojno se obuci ili dodji sutra" "mrs more,govedo" odbrusi mu ona "ovu muziku volim kolko i platona ja idem unutra,probaj da me sprecis sta mislis ko si,mozda decu lecis"? kbasista se iznervira(jer to bese on) potegnu gudalo,umal pogodi plafon "ODELO IL SMRT!" odjeknu u kolarcu cigancici se raduju bacenom petoparcu sarmica lezi na ulazu u krvi a ubica pomisli:srecna nova godina njenoj svekrvi ubijte me municijom za heftalicu
jana03 Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 pošo sa caletom i burazom da šljakamo fasadu nisam ni znao u kom gradu i naravno trebo sam da zaštitim prozore i vrata nešto poče da se dernja sa 5 spratqa uzoh pištolj i municiju za heftalicu i potroših ti milion komada po nosu ilicu!!!!! pliz kil mi s 2 deteta
Fapril ethereal Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 (edited) naseg lepog Janu srela klinca dva ajmo brate Jano da sviramo Alis Kupera beshte klinci tamo po chvrgu cu vi udarim nece more Jano ovako mlad da stari odoshe klinci dalje srednji mu prst pokazase "marsh u pizdu materinu,urasle vam malje" psuje pubuertetlije nas matori Jane ide Jane tako i intenzivno kontemplira jebo hevi metal kad ga svako svira ubijte me z'drvima! Edited December 15, 2008 by april ethereal
_Skull_ Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 April ethereal pocheo da slaze drva to beshe njemu radna akcija prva drvo po drvo, red po red slaze on drva u nedogled i vidi se da je u slaganje ulozio trud koliko se umorio ne oseti svoj mud al pocheshe odjednom drva da padaju mogli bi mnogi ljudi da stradaju April ethereal jedini je stradao jer on je sam ta drva slagao pogodjen u glavu i jaje levo ne pomera se njegovo bezivotno telo sada lezi na zemlji kao strvina jer on beshe ubijen z'drvima. ubi me sa usranom motkom
Ivl Sarmica Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 ubi me sa usranom motkom Ponoc, vec je prosla...(aaaaaa) Vreme da se spije(eeee) Srce jos je budno, davnu zelju krije Ah, kraj pendzera stojim cekaam da ti vrata otvorim.... Trn d r t trn d sh Trn d r t trn d sh Obeco si Skulee da ces jedne nocii kad se varos smiri ti po mene doci ijoooj, cvece ce mi svene Dodji Skule, prerezacu vene Ref. Zasto Skule ne dodjes (ti ra ra ram pam) da me kuci povedes da ti cepam drva danju da ti dajem i u granju Skule! Skule bekrijo(oo..) !! Uzalud se nadam Skula meni nema obeco je drtina pravice mi sina Uzeh motku staru (rukavicama jer pilici kenjaju po njoj) i izbubih se u cestaru trazeci Skula, joj Nadjoh ga ja lako ko i svake noci hrkao je jako opijen hmeljnom moci okrenuh ga da trbuh opsovah mu zenu i rekoh sajonara pijanom kretenu zabih jako motku Sve do crevnog mu trakta iz dzepa mu izvadih stotku (sve sto ostade od decjeg dodatka) Zasto duso dos'o nisi sad moram da placem na misi pravi muz ti bijo nisi (ridanje) Zasto duso nisi dos'o da se moje srce smiri da zagore mi krompiri a sada ti iz dupeta a sada ti iz dupeta samo usrana motka viri.
Rle Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 (edited) sarma zla mnogo lepo na tanjiru stoji rle zeljnik odma pocho da ih broji sarme slastne al sa jednim dodatkom u njima beshe asepsol nashao svoj dom rle kreno viljushkom da zabode sarme koje sarmica vrisnu i ustuknu mnogo stomaka se boje pocheo da ih juri po tanjiru vec grashke znoja na sarme sliva kako su hitre i skakcu postao rle kivan ljutnja mu mazak opila pa ne misli kvalitetno mora malo da se smiri da mu kasno podne bude bericetno uzeo pivo i zapalio cigaretu pa chita shta pishe u danasnjoj politici jer nemoze vishe chitajuci sportsku stranu odjednom ideja se javi ako nagne tanjir sarme ce da smlavi teshko rlu trchati uz brdo to odavno zna zeludac se raduje shto ce njutn sada ranu da mu da za poduhvad spreman vec sveze parche leba seche vuljshka, nosh a kashika da sarme zbuni i ka stolu hitro krece podize tanjir sa jednoga kraja i sarme krenushe u galamu pokushavaju bezati al i same znaju da spremne su za hranu pojede ih rle sve ochima koluta zadovoljno vari i dimice sve do jutra asepsol deluje i od gljivica ga lechi em je jeo em zdrav nema kraja sreci ubijte me kafom sherbetushom Edited January 31, 2009 by Rle
Ivl Sarmica Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 ubijte me kafom sherbetushom Kafu, draga, deder ti ispeci meni rece Rle svojoj dragoj zeni dobra zena to je kafu odma mece kad ucini dragom njoj nema vece srece al desi se tada na ekranu jado 48 sati sarana i svadba igra srpsko stado Rle htede da ugasi nece kaze ta sranja da gleda al ona ga daljincem opizdi i da gasi teve mu ne da poce ona seceriti kavu secerila, jadi je ne znali al bas je tad otac nevesti davao u miraz kravu zagleda se jadna zena priseca se svadbe svoje secer mece u kockama i proliva suze svoje metala je ona tako dok poklon ne dadose 2 sestrica a onda je popizdila jako jer mladoj dadose samo 100.000 evrica razjarena lejdi Rletu dade solju on otpi-mozak mu se sledi i ispusti kukavac nevinu dusu svoju a taman mu zena da vadi osigurac krenula e jadna joj majka svog je Rleta ubila kuka nesretnica odjekuje kuca cela pucaju i svatovi raja je to vesela ra ta ta ta ta ona place on je nezno ljubi al to beze samo u pesmi jer mrtvome Rletu od secera ispali su zubi.
Azaralena Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Ljudi, ako ste vi normalni... OK, pravila su sledeca: Svako treba da napise pesmicu dugacku RAVNO 4 stiha, u kojoj ubija onog ko je prethodni postovao, oruzjem koje je napomenuto u prethodnom postu.
Ivl Sarmica Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 čime da te ukokamo? Pa definitivno nisam normalna. Opet sam zaboravila da napisem. Dakle, ubijte me Filadendronom.
Ајлин Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 ivi jutros kupila saksijicu sa filadendronom biljčicom nejakom a kad poraste u listu prejakom da ima u šta da smota sarmicu al' vid' đavola bilka izdžikljala do plafona brzo izdivljala ivi se vešto na vrh uzvere da najviši puterica list uzbere sa samoga vrha jer dole su matori listovi samo za otirač dobri nesvojstveno za nju kao trapavica neka zviznu o'zgo na glavu, osta samo fleka. ubijte me čajem
angels deserve to die Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 (edited) eillen je naruchila chaj, a ja joj u chaj stavih otrov taj Crveni prashak, shta li, ne znam ni ja vec, kasno je bilo i poslu se trebalo prilec! Jer neko mi reche- eillen treba ubiti chajem! Krenuh ka stolu i rekoh: "Dobro veche, vi chaj ste hteli?" "Da", odgovor beshe celi! To me strashno iznervira- chaj otrovan joj servirah, ona pijucnu, rech u grlu k'o da joj stade, uhvati se za njega ona, pade, i nikad sa poda ne ustade! Ubijte me kvakom! Edited February 12, 2009 by angels deserve to die
Ајлин Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 angels zaslužila si aplauz ali pošto nema emoticona evo ovo al si me skenjala svaka ti čas' taj dramski momenat skraćenja druge strofe mi se svidža.
angels deserve to die Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 angels zaslužila si aplauz ali pošto nema emoticona evo ovo al si me skenjala svaka ti čas' taj dramski momenat skraćenja druge strofe mi se svidža. Hvala na komplimentima To ja sve u strahu od sutrashnjeg (t.j. jutrashnjeg) ispita- bolje da me neko ubije kvakom ( pre toga sam ja morala tebe da ubijem, xe), nego da se sutra brukam na ispitu
angels deserve to die Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 angels zaslužila si aplauz ali pošto nema emoticona evo ovo al si me skenjala svaka ti čas' taj dramski momenat skraćenja druge strofe mi se svidža. Hvala na komplimentima To ja sve u strahu od sutrashnjeg (t.j. jutrashnjeg) ispita- bolje da me neko ubije kvakom ( pre toga sam ja morala tebe da ubijem, xe), nego da se sutra brukam na ispitu
johnnyzzz Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 (edited) zbog straha je život htela da okonča kvaka joj je bila draža nego omča al' sve kvake u kući od plastike su bile ma koliko se trudila povredjivalo je nije a trudila se dugo svanula je zora shvatila je jadna na ispit se mora... pred vratima pakla beše neka gužva međ ovcama za klanje kružila je buba "zbog izliva mokraće u levo plućno krilo profan nije došo" kažu to se zbilo pa uprkos tome dekan se snađe u rekordnom roku zamenu mu nađe i pred njom se nađe persona opaka to je bio Bora Spužić zvani Kvaka i cedio je dugo cedio je strašno šta je jadnu snažlo ne beže joj jasno... tad joj Kvaka reče "Dosta je, prekini ovo nije dovoljno zbogom i izvini" i zapeva tad onu svoju šansonu "Na rastanku ispuni mi samo jednu želju da poslednji casi sreće prodju u veselju" i pevao je tako pevao je dugo dok joj srce nije rasparao tugom i pred sam kraj reče joj gudbaj 'cuz sometimez angels deserve to die Nije baš sve ispalo kako se nadala al' kvaku je htela, od kvake je i stradala... edit... želim da me ubiju praznina i depresija... Edited February 12, 2009 by johnnyzzz
vudun Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Nekad si bio srećno podgojeno prase Svinje te volele, mrzele lokalne dase Godine lete, pege te izbile Nema eliksira, niti čarobne vile Slušaš death metal, yumetalci te slagaše da tako treba Što si ih poslušao, baš si prava beba? Normalno svinjice te napustile i ostade samo praznina Nisi više ni za štalu, bolji bi bio k'o tona slanina Splet okolnosti, hvata te teška depresija Mrtav si post'o, nema tu nikakvih digresija Ubijte me ženskim Ford Eskotom, plave boje ....
angels deserve to die Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Izadje iz zgrade, kad pogleda vani- dah mu stade! Ford eskort plave boje stajashe u blizini. Glava mu se zamuti, pa pomisli: ovo mora biti moje! Zatrcha se i, u svoj toj brzini, saplete i na plochnik pade! Zenski eskort boje plave njemu tada dodje glave! Ubijte me kompjuterom!
Ајлин Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 kompjuter joj kupiše i time je ubiše sedi za njim nad stolom prozvaše je apostolom sveštenicom ju metala kucala je umesto spavala pa se od nespavanja kapci angels sklopiše i nema je više... [provalite kako nam se skraćuju pjesmice ] ubijte me zepter šerpom
johnnyzzz Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 (edited) kupila je zepter šerpu iako to nije troo osim metalac posuđa sve je drugo buđa prvo su je hejtovali, flejmovali, warnovali... ... i na kraju banovali. a neki su išli korak dalje pojavili se na njenim vratima i tom šerpom kao maljem je ubili od batina umorite me krunom sa moje glave... Edited February 12, 2009 by johnnyzzz
Ајлин Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 hvala johnny jesi stvarno znao da sam bila banovana ili si samo lupio?
Rle Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 kralj krmadi johny josh ko prase posta kad od starog kapitalca kralja samo shunka osta visi vec godinama na plafonu ambara i kao da kaze dzoni sine bez u divljinu al ne lezi vraze novi kralj beshe ko i svaka svinja grozna lepo mu da iz chovekove ruke klopa vec mu mladost stigla pozna sad se chudi shto ga tako milo glede komshije i gazdinstvo celo ochima ga jede svakim novim danom sve muchnija scena pipaju ga vataju ga , tuzno grokce mu i zena sekirche pokraj ambara svetlucavo i oshtro stoji kao nekad starom kralju krtinu sad broji dzoni fala bogu ima shta da pruzi dve njegoshke prshute shepuri na guzi oko pasa desetinu kila masti rep mu veliku spiralu pravi , o goleme li slasti video dzoni tachno sta mu se sve sprema al mnogo je velik da utekne pa ga hvata trema nemoze jamu da kopa nit moze da skochi seca se se domacina i njegovih rechi , samo ti dzoni splachine lochi podne doshlo sunce jarko sa visine przi sekirche se blizi jer ga gazda u rukama drzi mune kralja al stari je to smrad krunu mu na dva dela prepolovi shto ga mori glad ziv je dzoni josh papcima po oboru cupka al tezak i nezgrapan od chvaraka oko pupka sustize ga domacin al govno ga sputa preko njega dzoni hita do slobodnog puta bezi svinja sad po drumu kano gorsko zvere trazi zaklon drveca al to su bandere nema kuda da se skrije i da sebe spasi zar u najboljim godinama trpezu da krasi domacin djipne iz govana i na traktor seda turira makinu , krece i nagnut sa sekirchetom ka dzoniju gleda prodje brzo pored njega i hitro ga lupi krepo dzoni samo groktaj oteo se dugi , tupi ubijte me selidbom
johnnyzzz Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 (edited) rle napunio kamion celi prnjem svojim, da se seli pa su on i vozač seli seli su i malo jeli malo sira, krompir vreli, cveklu, rotkvu, lukac beli, pola zeca, lebac celi, gust pasulj u nekoj zdeli, jeli su i jeli, jeli... siti u kamion seli siti, brate, predebeli stomaci im nabubreli od pasulja što su jeli prdeli su putem celim zbog pasulja što su jeli gustog pasulja u zdeli... "aj zapali?" vozač veli i pruži mu joint celi a rle se razveseli i zapali joint beli... i zapali se metan vreli metan što su isprdeli zahvati ih plamen smeli i prnje što rle seli živi braćo izgoreli zbog pasulja što su jeli gustog pasulja u zdeli i jointa što su hteli usput da ispuše celi... crni rle... joint beli... ubijte me ljuštenim suncokretom... Edited February 12, 2009 by johnnyzzz
Recommended Posts