kuruz Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 tema kurac goli, još ETF zasro sjebite ga alo dok ne bude kasno opet će da okači neko teško sranje Sangrijom ga otrovah, valjda će da stane ubijte me francuskim ključem
Guest HEFEST Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 U Kuruzovom pasjem životu postoje samo jad, čemer i žuč te on reši jednog dana i znalacki nabi svoj cmar na francuski kljuc. Ključ onako veliki i hladan pocepa mu sve organe iz usta mu se ote zadnji vrisak: Volim te Partizane! ubijte me budakom 6
johnnyzzz Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 hefest ludak... ubio ga Ministar vjere i prosvjete NDH u službi 1941. – 1945. Mile Budak 7
Bad_Ass_Skins Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 (edited) Dzoni ima penis mali od 12 santima, to mu ne smeta jer ionako vise voli da prima. Na pos'o kasni pimp ce mu odbije od plate, Bodem ga u srce igranjem haxa u sitne sate. ubite me kopljem! Edited May 29, 2013 by Bad_Ass_Skins
sale 3sm Larry Flynt Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 On je bed i na bulji ima skin cunak mu je cupav kao Alijin sin sa postera u sobi mu se smeje crni Karter Vins kako brate mozes kad si bad ass skins? Ostao sam duzan bratu Elfu za Deretic Jovana Ubi coveka tona Jovanovih izasranih govana. e dje si ITF-e brate ja sam gangster pravi sutno sam deci loptu s kapuljacom na glavi A i jednoj babi sam zalupio vrata iz stojadina mi kresti Bekvalac Nata dignite sada u vis ruke gore svi jer Mona nedostaje bratu Havocki. ubi'te me iberzoknom bre 2 2
johnnyzzz Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 (edited) kreše sale kamijon al neće da upali pa ga je otvorio da vidi šta mu fali... prvo gleda ispod biklonera da nije vimbron... ...ne ne, nije on pa proveri šteldrcne... ništa ni da krcne... pa okrenu kataklinger, pa zateže blajbinger, šrafcigerom malo bocnu pufn-šklocnu i čuknu bringlije - ma ni to nije... devetkom gutger-okna od gemblange olabavi al iskoči mu iberzokna, i direkt po glavi mozak mu se razlete po celome kraju stiglo je proleće u mom zavičaju! //ubijte me cenom karte za riversajd... Edited May 29, 2013 by johnnyzzz 3
Јарослав Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 џониз ради монтаже од свега су му драже на концерт је хтео да иде ал' га уби цена карте и свињски грип приде убијте ме вињаком
vudun Posted May 29, 2013 Report Posted May 29, 2013 oj mučeni jaroslave mali čoveče iz kante da si makar jeo baklave k'o što savetuje dr ante igrao bi u dortmundu ali ko te jebe ovako nemaš ni za bundu sve si pare spiskao na trebe i dnevnu dozu opakog vinjaka jer ti cure nisu davale pre braka vinjak lagano uzima danak jetra u aut, već otkazuje ma oteg'o ti se usmrdeli opanak nema više ribe ko da podmazuje / elektronskom cigaretom * umesto ribe idu kurave. pardoniram. 1 1
HeLLsarma Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 Vudurinatore kurcopevcu iskopah ti oko, elektronsku cigaretu nabih ti duboko, dok skapkavas ko coravi pijenter, gazicu te kopackom kao Niklas Bendtner. Ubijte me gas maskom. 1
Bad_Ass_Skins Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 Имам муда велка ко телећу ногу, И курчину на којој могу захвалити богу Мој се пенис пореди и са велким праском Хелсарму ћу убијем са гас маском! Убијте ме са ВХС касетом. 2
johnnyzzz Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 (edited) došo skins lošeg dupeta i počeo da lupeta lovačke priče da prosipa i usput ubi nekog tipa ubi ga skroz jebo te bog detlića našeg pravoslavnog kaže preveliki kar mu je pa mor'o ubiti sarmu je... valjda krenulo ga da smara trolovanje čudesnih musketara al zajebana je stvar karma pa, iako nije neka šteta što je ubiven sarma, ubi bedesa vehaes kaseta... ubite me errorom na yumu u ranu zoru... Edited June 13, 2013 by johnnyzzz 1
sale 3sm Larry Flynt Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 Dosao je kraj Johnyzzzu što zavodi lirični teror nestala je zauvek fotošopovana gica, u ranu zoru ga ubi yumov error, yumov error i zatrovana pica. Ubijte me Super Mario Lendom.
Demon Seed Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 Kao mali odoh kod tetke u Negotin Na polasku u Prokuplje spakova mi poklon fin Nintendo GameBoy i strašne diskete Super Mario Land, poeni da lete Prelazih ga celog, a da ne izgubim život Doš'o glave Saletu k'o Slavoljubu ćivot Ubijte me Isusom Hristom
Vuk Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 (edited) Iz Isusa Hrista osta Djavoljeg Semena dosta Skochicu sa Panchevachkog mosta ako Zvezda ne prekine posta ZVEZDA LE! Opjevajte me uz nju. Edited June 14, 2013 by Vuk
Toki89 Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 Vuk ima tugu 12 sezona dugu pljuje sve na jugu pali zadnju pljugu kill me with...aflatoksin
Demon Seed Posted March 31, 2018 Report Posted March 31, 2018 Osvojio Toki Indianapolis 500 Slavljenički, halapljivo, navrnuo mleko Decimala levo, desno, zavisi od doze Hoće li se spasiti od jetrine nekroze! Svaki afla mužjak zna Ako ne ubije za dan - to je nivo solidan! Jer svejedno biće, kad nastupi ciroza Da l' je bio alkohol ili mikotoksikoza Ubijte me šundom, IDJ reperi 2
Toki89 Posted April 4, 2018 Report Posted April 4, 2018 dj rep od njega si slep dimon sid od njega gubi vid od njega razum gubi ispadaju mu zubi od silnoga šunda sad u grobu kunta iznad toga groba sada čuješ svraku hej,cobi,cobi si ti radio traku? nek me ubije to što nisam prao sudove već des dana 2
Face Of Melinda Posted April 5, 2018 Report Posted April 5, 2018 Nisi prao sudove Nisi prao udove Prljav si kao trash I slusas The Clash za svaki tanjir prljav Salmonela te drlja od neopranih sudova Stolica ti zaudara nek me ubije novi Ihsahn zbog koga obilazim forum da vidim jel curnuo
bradilko Posted April 5, 2018 Report Posted April 5, 2018 neće biti dug pasus pisan, ubiće te čika Ihsahn, ako album curne, u ambis on te gurne. zbog ovako loših rima, nek ubie me mercedez mima 1
Toki89 Posted April 9, 2018 Report Posted April 9, 2018 ubiće te ko zeca mima zvana meca izbacio si iz takta kleopatru na svojim leđima osetićeš vatru repuješ loše, ne ideš dalje jer sada u grob te ona šalje crni duks i marama bradilkova sarana ulovio sam šarana kurvica iskarana kill me with oproštajne svetske turneje 1
Dark_Elf Posted April 10, 2018 Report Posted April 10, 2018 AC/DC oproštajnu turneru sprema ali Toki za nju para nema. Uzeo je konopac, kren'o da se besi kako to njemu odjednom da se desi. Odlučio da uštedi jer turneja je skupa prestao da jede, pije i da se kupa. Kad je krenuo ka fan pitu neki kreten izvadi kitu Toki se saplete, pade i krepa, Kakva sudbina. Nimalo lepa. ubi me lepkom za dekupaž 2
johnnyzzz Posted April 10, 2018 Report Posted April 10, 2018 pošao elf sa dekom da se šiša u neku berbernicu tu oko centra niša i uđe unutra gde spazi zbunjenu curu elf reče "mene mož na keca a deki paž frizuru" "tebe na keca a deku paž?" upita ona glasno i deki malo nagluvom tek tad postade jasno šta mu se sprema, i da biće problema "A deku paž? Šta to ona priča?" "A DEKU PAŽ!?!" krenu da grmi čiča! i pođe ka elfu sav crven u faci i dohvati kanticu lepka, na elfa je baci a lepak pun korozivnih supstanci nije zamišljen na ljude da se baci krenu da nagriza kožu po telu i faci i elfu se odmah pred očima smrači drugim rečima pao mu mrak na oči nije mislio da će mu lepak glave doći a u glavi su mu odzvanjala uputstva ona što je video na tubi lepka... ili beše šampona... "u slučaju neželjenih dejstava posetiti lekara" a dal je overio knjižicu? sad i s tim treba da se smara... i dok je trajala ta njegova dilema lepak ga izgore... više elfa nema... ___ nešto aktuelno - ubijte me preuzimanjem niškog aerodroma od strane države 1
Recommended Posts