Guest Gothic-Rockerka Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 @black angel bas si tr00! B@K@ vidis bas mi je stalo, da ubijem nekog ne treba mi puno, no vec sasvim malo cu ti razvalim ostatak vilice s krnjim zubom... ubijte me: [Okladijom] xa xa
Shores Of Antartica Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Uzeh oklagiju aaaaaaaaaaahhhhhh!!!! i od batina ubih gothic-rokerku aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh!!!!! (Ovo je vec grind ) Ubite me Titanikom
Шарки Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Dule Nezavisnik da putuje voli, Ali ovo putovanje će da ga zaboli, Žao mi je, poznavao sam se sa ovim likom, Al' u stvari boli me kurac, jer potonuo je sa Titanikom. Ubijte me kriglom (praznom).
tovar Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 dugo je sharkey taj splav trazio a na splavu sve krigle ispraznio i dok je peglirao u savu prazna krigla pade mu na glavu. oklopnim transporterom.
Denethor Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Amy McCoy ima veliku glavu ona jaše sa tiranosaurus rexom Amy McCoy izigrava neku ravu usmrticu je dosadnim sexom ubijte me dvanaestopalacnim crevom
AGGRESSOR55 Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Denethor dosao da se bije protiv mene ali ne moze se protiv profesionalca eno ga sada visi u sobi svojoj obesio sam ga crevom od 12 palca ubijte me brkovima
profa Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Amy McCoy ima veliku glavu ona jaše sa tiranosaurus rexom Amy McCoy izigrava neku ravu usmrticu je dosadnim sexom ubijte me dvanaestopalacnim crevom @ Wait wait wait! Amy McCoy je tražila ubistvo dosadnim sexom pre jedno 50 poruka?! Trebalo je da ubiješ lestate-a oklopnim transporterom... Ljudi ništa ne prate. @
.alex. Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Denethor dosao da se bije protiv mene ali ne moze se protiv profesionalca eno ga sada visi u sobi svojoj obesio sam ga crevom od 12 palca ubijte me brkovima hitlera svi znamo kroz istoriju srbe je pobio i i muchio njegovi brkovi zlobu kriju aggresor ih se gnusha stoga medj' pale srpske junake zavrshio ubite me znojnim zlezdama [juze,ala si me inspirisao ]
profa Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 sedim na banderi, u ruci mi pivo ceo dan se znojim na žarkome suncu znojne žlezde rade kao na zemuncu ~djavoljevu~ ubijam, i sa njom sve živo ubijte me mlohavom ćunom.
Shores Of Antartica Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 sedim na banderi, u ruci mi pivo ceo dan se znojim na žarkome suncu znojne žlezde rade kao na zemuncu ~djavoljevu~ ubijam, i sa njom sve živo ubijte me mlohavom ćunom. Profa se namucio na probu seljacke bune otisao i dok je sedeo sa seljackom bunom ja ga otpozadi ubih mlohavom ćunom Nakljukajte me lekovima
negative creep Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Neka bude kako hoces Samo vise ne dosadjuj Evo ti cela teglica lekova Pa se njima do smrti nasladjuj! ne mora niko da me ubije, ubicu se sama sachmarom
scum Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 nirvana devojko postedeces me muka ne treba ti moja pomoc ubice te sopstvena ruka... ubijte me vrelom soljom kafe....
profa Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 vrela kafa napitak je zdrav al' do moga, jer od nje se mre scum više neće biti kao pre isprskaću ga, biće spržen sav upotrebite glogov kolac
Tatyannahhh Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 profo lepe rime slazes i pravis se do jaja koljac ali ne mozes nama oci da mazes pazi sta radis sjebace te glogov kolac e jebem li ga... ubijte me patikicama
Шарки Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Dodjavola! opet pesme sriče, Ali kao i obično ni na šta ne liče, Madnfjairufhfrjebjbaflgbj ale, aosaofdjjruhfhehrf, patikicee male. Sharkey se sjebao. Ubjte ga debelom masnom gotičarkom.
negative creep Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Sharkey, video si zgodnu malu Ali to je bila opticka varka Ubila te je bas ona, Debela, masna goticharka! udavite me u okeanu
Guest Isus Banovanik Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 (edited) braca albanci osvojili pacifik jedva svi mogu unutra da stanu ko se lozhi na kurta i nirvanu na dnu vode jebace mu nanu ubijte me black totemom 213 Edited July 21, 2005 by Isus Banovanik
scum Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 nemoj u nirvanu da mi diras jer ubicemo te mi sa kurtom ces u paklu da sviras kad ti dodje BT213
scum Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 ostavljam vam slobodu izbora.... a trenutno me ubija ova spora internet konekcija
negative creep Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Scum je veliki grunge fan Da znate samo kol'ka mu je kolekcija Ali ne moramo da ga ubijemo mi Ubila ga spora internet konekcija stavite mi glavu u plinsku rernu
Shores Of Antartica Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Scum je veliki grunge fan Da znate samo kol'ka mu je kolekcija Ali ne moramo da ga ubijemo mi Ubila ga spora internet konekcija stavite mi glavu u plinsku rernu Pravim sebi veceru kad vidim nirvana devojku posto nemam sta da jedem ipecem njenu glavu u plinskoj rerni Ubite me ovim-------) KLIKNITE OVDE DA BI STE VIDELI (CULI) SA CIME DA ME SMAKNETE:)
Шарки Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 BOLI ME KURAC ŠTA SI OKAČIOOOOOOOOOO, MORA DA SI SKROZ OTKAČIOOOOOOOOOOO, TI SI SMARAČ,KONJ I BUDALAAAAAAAAAAAAAA, TVOJIM SMRDLJIVIM NICKOM UGUŠIĆU TE JAAAAAAA!!!! Počeću da sviram grajnd jebeš mi sve. Upotrebite ZZ Top.
Recommended Posts