.alex. Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 svi vi slazete neke spike ne chujete sopstvene krike sharkyeve pogotovo zz topom bicje sve gotovo!!!! ubite me zabokrechinom
AGGRESSOR55 Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 djavoljeva devojka ubija sve redom i mlado i staro jer milosti nema zato uimam zabokrecine jedno bure djavoljeva sad mrtva drema ubijte me ruznim fontovima
Шарки Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 svi vi slazete neke spike ne chujete sopstvene krike sharkyeve pogotovo zz topom bicje sve gotovo!!!! ubite me zabokrechinom U al' si me ubila...
profa Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 [repovanje] Arial Helvetica Courier New Tahoma Verdana Latha Franklin Gothic Kartika Comic Sans Georgia Lucida Jockerman Agresora testerišu nazubljena slova [/repovanje] Počistite me aviJonom.
Denethor Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 profa mnogo sere i nikako to sa sebe da spere on svuda ide sa svojom bombonom zato cu ga raspaliti aviJonom ubijte me J. Sebastijanom Bahom
Jellybelly Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 (edited) Raspalih Bahovu fugu S distorzijom silnom Denethoru srce tuce Al ne moze nego puce. Ubijte me Rogerom Watersom. Edited July 22, 2005 by fillex
mrtva Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 moj brat od strica fillex kaze da upotrebim nekog Rogera ma koji ti je klinac na X jbch te gosn. Waters upotrebite: Steve Harris
Guest Gothic-Rockerka Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 Twiggy sestro ti si dobrovoljka za njegove ruzne snove kad mu ljubis usne osjetis li ko je jel je Steve Harris djavo ili andjeo? Ubijte me s [Ljutom paprikom]
AGGRESSOR55 Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 Postoji mnogo nacina da se nekoga resis ali ja sam izabrao srpski nacin 6 kila paprike stavim rockerki u usta i na usi joj izadje Aleva zacin personal message
Guest Gothic-Rockerka Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 AGGRESSORR druze bio bi red da ti posaljem broj personalnih poruka od jedan do pedeset i pet ubijte me s [spojlerima]
AGGRESSOR55 Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 Ubijao sam tako citavog zivota oruzje i nacin su uvek bili isti zato je sad za promenu vreme gothic-rockerku spojlerom cu da opicim ubijte me prstenom
.alex. Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 masakr vidim ovde kad dodjem, aggressora likvidirati moram prstenom ma nabicju mu ga oko vrata bicje nadjen mrtav posle 2 sata temperaturom
Girl with dangerous powers Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 Kraj se blizi, djavoljeva u smrtnoj postelji lezi nema za nju vishe satanistichkih avantura, ponestaje je joj snage da bezi, jer doci ce joj glave temperatura. Ubijte me Ramajanom & Mahabharatom
Denethor Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 Bezi, Bojana Bezi Uskoro ces pokucati na bozija vrata ili bolje u postelju lezi jer sjebace te ramajana i mahabharata buretom za kiseli kupus
Helle Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 Denethor okus pokus lux dux tu noxum le petex zakopam te u buretu za kiseli kupus.... Ubijte me s Borinom pijesmom!
Guest Gothic-Rockerka Posted July 26, 2005 Report Posted July 26, 2005 Hellenoranotos sama si trazila! Sa usana skini taj sasavi osmeh Mrzim kad se neko tako glupo kezi Ne mogu da slusam, dosta mi je reci Ma hajde, sestro slatka, umukni i lezi upotrebi: [Ragatalo] xa xa
D E F L O R A T O R Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 ova goticharka voli da se jebe al kad padne pokrivac moze da nazebe dok je tako gola vidi joj se salo u koje iz sve snage bodem [ragatalo] ubite me analnom destrukcijom!!!!
tovar Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 da li je deflorator isto sto i skramator? primenicu analnu destrukciju, a posle zlocina vrsiti rekonstrukciju. russian logic.
D E F L O R A T O R Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 oj lestate crni sa pramenom belim ja da te roknem bas se neveselim skramator je jedno a D E F L O R A T O R dva glave ce ti doci ruska logika! ubite me jednom velikom sisom!
tovar Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 ipak deflorator nije skramator... velika sisa kraj je njegovog puta, umesto da se gusi sa dve, jednu nek proguta. telefon sa brojcanikom
Helle Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 lestate koji me vazda ignorise izgled opak sto na krv mirise aaaa....s svojim vristacim krikom ima da mu razvalim telefon s brojcanikom ubijte me stekom cigareta..............
.alex. Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 zar ja pochiniti taj zlochin moram nad qmom elly [ ],ma nije me sram neka umre,neka truli pod tezinom blata jer grkljan cje joj presecji shtek cigareta!! puterom
Шарки Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 Slušam NoYz, i idem gradom, Seo sam na svoj skuter, Djavoljevoj ja prićiću kradom, Ugušiće je moj slani puter!!! Upotrebite NORSK ARISK BLAK METAL haahahahahahaah!!!!!
AGGRESSOR55 Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 Undear a veil of darkness of the northwoood under diabolic fullmoon I exhume sharkey's corpse from six feet tomb he's all bloody when thousands thunders arose in atrocity of grief's putridity with true pagan norsk arisk black metal i desecrate sharkey's body upotrebite lak za nokte
Recommended Posts