mrtva Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 braco mrzi moj omiljeni N.I.N zbog toga dobiche josh jedan S.I.N dok seka lakira svoje otrovom duge nokte urezache ih njemu u grkljan bokte upotrebite: obrnuti kriz
Helle Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Twiggy red je da zaigras kolce da ti bude bolje da pokidas obrnute krizeve i udri protiv svoje volje (eto ti mala obrada nase pijesme) ubijte me mlazom hladne vode!
Some_girl Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 (edited) Hellenoranotos se na vrucini kuva moli Lucifera da vetar malko produva ali slog je strefi i dusa joj u pakao ode kad pogodih je mlazom hladne vode ->petar pan Edited August 1, 2005 by Some_girl
Girl with dangerous powers Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Na prozoru cheka devojka_neka, senq shto svake noci joj slece, Nedodjija joj se chini daleka, Petar Pan joj mrtvoj vishe doleteti nece... ----> Veronika je odluchila da umre
.alex. Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 bojane,de si ti ovih dana nemoj mi recji da chitash tu knjigu koja je dno dna veronika je odluchila da umre pa se ugledaj na nju ako ti necjesh,ja cju ti odrubiti glavu na panju! jastuk
Pera_Detlic Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Danas se klinke satiru od kurca A tebi pizza svakim danom sve vishe puca Otvarash vrata jer neko kuca Sotona dolazi jastukom da te tuca Ubi me sa MICHELLE
mrtva Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 pero detlicu radije bih ti lichno chupala perje s krilca no da te ubije njen napad zivca al' poshto tak zelish doche smrt na vrata naveche ubichu te svojom flashom mikele upotrebite: granchicu
Helle Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 Twiggy mrak je draga noge se umore malo zure a malo uspore e da mi je grancica kadulje da nakitim dzepove kosulje ( Alen Islamovic ) upotrebite samoglasnike: A E I O U!
.alex. Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 A sada umire opet moja qma, E shta li je velika, Izgleda da novi nachin moram smisliti, Oooooooooo dajte mi najvecji samoglasnik da zakoljem je, U cje biti taj,sa njim umire-ovo je elly-n kraj
Шарки Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 (edited) Ova đavoljeva smara do kraja, Daću joj da mi popase jaja, Niko od nje, verujte, gluplji nije, Nije napisala čime čovek da je ubije!! Upotrebite strug! Edited August 5, 2005 by sharkey
Guest Woody_Woodpecker Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 Ova đavoljeva smara do kraja, Daću joj da mi popase jaja, Niko od nje, verujte, gluplji nije, Nije napisala čime čovek da je ubije!! Upotrebite strug! I dok Djavoljeva Sharkey-u pase jaja A mene smara Patak Paja Zvezde sijaju sa puno sjaja Strugom je Noyz doshao do kraja Ubi me Rodjendanskom tortom
scum Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 pogodi ko je rece detlic pera a scum mu kroz supak rodjendansku tortu stera..... ubijte me glasnim turbo-folkom.....
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 Na prozoru cheka devojka_neka, senq shto svake noci joj slece, Nedodjija joj se chini daleka, Petar Pan joj mrtvoj vishe doleteti nece... ----> Veronika je odluchila da umre izvinjavamse shto prekidam....osecjam se prozvanom
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 sedi scum i zli metal slusha zvuchnici previshe slabi pa mu se cepa dusha dolazim ja [ ] sa zvuchnicima ogromnim i scuma glasnim turbo folkom ubijem. ubijte me ( ne znam shta je do sada bilo) - mrezhastim charapama( sado - mazo killing)
Guest Laza_Lazarevic Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 Scum je metalac truu U Charima je umrla Pru Radio pojachavam na njemu je Gru, Glasnim turbo-folkom te ubijam i osnivam sopstveni crew... Ubi me Teksashkim masakrom motornom testerom
Guest Neunishtivi_Pera Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 sedi scum i zli metal slusha zvuchnici previshe slabi pa mu se cepa dusha dolazim ja [ ] sa zvuchnicima ogromnim i scuma glasnim turbo folkom ubijem. ubijte me ( ne znam shta je do sada bilo) - mrezhastim charapama( sado - mazo killing) Sado-mazo volim i ja a volish i ti Uza zid cu te pribiti Bichem shibati Mrezastim charapama zadaviti Ubi me Otorinolaringologom
mrtva Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Otorinolaringologom what in hell is that... e jbg sad taman sam se ponadala da neshto 'bijem...
Helle Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 Neunistivi Pera na srcu kamen nosi u dusi mu plima dok hodamo bosi za nama ostaju samo tragovi otorinolaringologom stila bez miloscu pokopajte ga s njima upotrebi rijec JEBOTE!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 uh,jebo te..ne mogu nistha da smislim sa jebo te
Шарки Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 Mala Elly trpi posledice kvara, Jer nije imala opcije dve, Riknućeš od srčanog udara, Jer sam ja JEB'O TE! Upotrebite FLOMASTER!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 Mali sharkey uchi da crta PRVI MU JE PUT pa mu je malo frka ,htede da uzme laser [ ] pa ga ubi Flomaster. ubijte me ... satenskom trakom
Helle Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 VeronikaJeOdluchilaDaUmre o gospode pomiluj to nevino dijete s sex-fobicnim strahom vrijeme joj je da umrije prije neg' je neko siluje satenskom trakom upotrebi Svilen Konac
Tomislav Sawyer Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 (edited) Ja kuvar sam strasni, sto dobro znas Mislila si skuvacu te u loncu! Iznenadjenje zesce priredio sam ti bash Skonchala si na svilenom koncu! kakva tema upotrebite aluvijalnu ravan Edited August 8, 2005 by Metalbeer
Recommended Posts