VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 (edited) metalbeer voli ekv ( ) i beer i to nije samo hir ..ali bio je samo 5 minuta slavan ubila ga aluvijalna ravan. ubijte me .... Johnny Depp-om Edited August 8, 2005 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre
Tomislav Sawyer Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 (edited) Dok isla si kroz mrak da kupis mi pivo mislila si kako sam ja mladic lep tad iza ugla iskocio je hitro i prerezao ti grlo...dzoni depp presudite mi laktom Edited August 8, 2005 by Metalbeer
Helle Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 (edited) Metalbeer imao je crnu kosu meku kao svila a ta crna kosa svaku noc je moja bila imao je bujne usne-kao secer slatko ljubile su mene-al'presudila sam mu laktom! upotrebij rijec SPAM Edited August 9, 2005 by Hellenoranotos
Tomislav Sawyer Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 (edited) auh Spamujesh nocu, spamujesh danju pobogu zeno, svi smo u sranju prizvati moram ja sad svetu kravu da ritne te kobno, pravo u glavu! smrvite me zuljevima Edited August 9, 2005 by Metalbeer
Helle Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Metalbeer pruzam ti ruke-a one bijeze na kisi nocas plesati bi htijela topline mi treba-jer tako je svijeze ama-smrvit cu te zuljevima upotrebi J.N.A
Tomislav Sawyer Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 (edited) mracna ulica, tvoje poslednje mesto iz vena ti prozdrah sav D.N.A. neprimecen strugnuh jer maskiran sam vesto u penzionisanog oficira J.N.A ubijte magarecim ushima Edited August 10, 2005 by Metalbeer
BodyRemover Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 koja je maska tog penzionisanog voj. cinovnika? droljina se pica lagano isusila crko si ko govno kad si probo da jebes magarecim usima ubijte me ericssonom 628 poz
Supergalactic Lover Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 stopirao sam kola unutra si bio\la ti polu go\la posto nemas veze ko sam nabio sam ti u kicmenu mozdinu ericsson 628 znam da si musko(gay, al musko ), al sam morao da pisem ovako zbog rimovanja. Probajte: prvim albumom djogani fantastika.
Tomislav Sawyer Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 prvi album djoganijev nabih ti u zdrelo smuchilo se tebi postojanje celo nije ti se svidelo, mumlao si glasno ali da ces crknuti bilo ti je jasno ajd kamionom MB piva
Helle Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Metalbeer zna sta je bol pije pivo-slusa rokenrol Metalbeer zna sta je pad bole ledja ubio ga MB kamion za naporan rad upotrebi S.R.N.A.
mrtva Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 elenor nisi normalna...Mile JE TO... S. Hocu da izbrisem sve R. Uspomene od nje N. Hocu da utolim zedj A. Jer zedam sam nje upotrebite: rijetke ptice umiru
BodyRemover Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 grob je tvoj zakicen lovorom rijetke ptice umiru, pobro al tebe je jebala ceta crvenih mundira i umrla si ko govno. /ubice me nespretni trapezist
Reborn ustipak Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Gledao si zvijezde kako nebom jezde Nespretni trapezist prnuo je silno Govna su ti na usta poletila obilno Umro si u prolivu , u Kotorskom zalivu! Otrujte me lezbejkom!
Tomislav Sawyer Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 toj lezbejki maloj liznuo si kliću lice ti se zguzvalo u grču prodao si svoj zivot za siću sahranjen si u pivskome vrču ! zgovnajte me palanachkom intuicijom.
BodyRemover Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 dal da jebem onu negro ravu luckaste mi misli prodjose kroz vugla brate mili pojedose picajzle zbog palanacke intuicije i svargle ubijte me sound forgeom 7.0 poz
Shores Of Antartica Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 dal da jebem onu negro ravu luckaste mi misli prodjose kroz vugla brate mili pojedose picajzle zbog palanacke intuicije i svargle ubijte me sound forgeom 7.0 poz Body Remover mnogo voli Sound Forge ali jedan dan imao je error sve pocelo da zuji i tako bodyremoveru mozak iscuri. Ubite me Hrastom
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Independor misli da je neki baja a to mislii i raja i tak oje pokushao da odbrani svoju "baja" chast ali nije stigao - samleo ga hrast. ubijte me biserima.
Ketty Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Veronika je ona sto u potpisu drzi Peru Za tog coveka,prodala bih kevu. Mnogo sam ljubomorna sad na nju ja Ugusicu je zato niskom bisera.
Some_girl Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 Ketty se usudila da nam igru kvari zato ovu smrt nece moci da svari ma shta god da je htela sticice je ova muka otrovacu je od pokvarenog belog luka ----> tranzistor
Helle Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 Some_Girl duh proslosti nemir joj donosi a sjecanje cuva taj divlji stvor kroz samocu ona se time ponosim vazda ju zelja mine kad joj spomenem tranzistor! upotrebi KNN
Reborn ustipak Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 Pojela si sira vise nego iko Dok je neki coban sa planine vik'o U stali nema vise sijena umrla si od KNN-a "Selma ne naginji se kroz prozor" stihom!!
mrtva Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 reborn ustipak majku mu djesi sh'o nikad slush'o mati nijesi e dzaba je svagda kukala ona "Selma ne naginji se kroz prozor" upotrebite: kuchka
Helle Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Twiggy swatka moja grancHice napusHis mi se travcHice napucala sil se moga rucHka umrla si ko ye8ena kucHka upotrebi Buzdovan!
Recommended Posts