gavrosaurus Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Пишем кредом - Уживаћу врло да сладоледом затрпам ти грло Шило
Wise Owl Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Busicu te silom dok ulicom seces ziv se glave licne nanositi neces. (Pa posle budi sam na ulici - sam si se namestio ) Polikolor
gavrosaurus Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Свирам блуз: кад животи су кратки ти наздрави уз Поликолор слатки Тетрис
Wise Owl Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Otvaras paketic, u njem' nesto kucka, tu se tetris nadje, tempirana bomba stucka, poslata od Sladje. balonom
gavrosaurus Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 (edited) А какво ме задовољство снађе (место писања скакао бих рађе Смрт је боља и од најкрвавије свађе) и ништа није за видети слађе - кад у душник издувани балон зађе Заборавих - Пуњачем за моб Edited July 8, 2006 by gavrosaurus
Wise Owl Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Tehnika je sva na tvojoj strani, taman da te zveknem, kad komp me sahrani. Konektovah opet, da ispravim gresku i punjacem ranu zadam smrtno tesku. perjem
gavrosaurus Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Kako kazes - neka bude (ubice su zasle medju ljude) i vec planove pravim kako da te davim I zasto kriti? Perjem to ce biti! (i prolaze me zmarci jer odnekud mirisu cvarci) I dok se tvoje telo koprca pevam pravo iz svog srca: O draga umiruca Sovo nove sam ti stihove skov'o! Cvarcima
Inuria Malkava Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 U cvarcima se Gavra guljapi (Pritom za vazduhom vapi) Cvaraka bese odvec mnogo Izdrzati nije mog'o... Recicu ti sada ovo: Pravilo staro, nije novo Mozda si s' uma smetnuo Preko cet'ri stiha metnuo. Gurnite me pod sine
gavrosaurus Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Cim te vidim, nije neka muka i nije da se stidim - krenuce ruka odlucna i cvrsta, sa uzivanjem skroz da sa samo dva prsta gurne te pod voz. Zica za davljenje
Inuria Malkava Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 (edited) Dok klavir sviram Po glavi se mota: Kad zicu vec imam - Zadavicu (Gavru) skota! (Ovo je klavirska zica, ali i ona je dobra za davljenje ) Ubijte me Manowar-om Edited July 9, 2006 by Three Tears
gavrosaurus Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Slusajuci Manowar glasno (kezeci se i oblizujuci slasno) Do daske zvucnik dok ne svane dok ti srce ne pukne i stane. Crkni, mori! Boranijom
Inuria Malkava Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Boranija je zdrava i divna, Ali ja sam na tebe kivna. I kao pri gozbi za Saturnalije Mahune ce krv tvoja da zalije. Dzinovska ledenica.
gavrosaurus Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Na klizanju si (slatka kao med) nesigurna ko na camcu kozak i povukao te je provaliji led i ledenica je pukla i prosula ti mozak Gurni sa prozora
Inuria Malkava Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Dok s' prozora gledas panoramu Sedim u uglu i ostrim kamu Al' ipak, od klanja cu ustuknuti Lakse je s' prozora gurnuti. Bang, bang... you shoot me down Bang, bang... I hit the ground... (mnogo volim tu pesmu, ubij me metkom)
gavrosaurus Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Od glasne se muzike jezim i ubiti te - tome tezim Ja sam fini momak pucacu ti pravo u stomak Otrovom
Inuria Malkava Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Otrovno pice spremam (Poput Lukrecije Borzdzije) I posmatram dragog mi Gavru Dok ga u neznanju pije... Toporom! (ratna sekira)
gavrosaurus Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 A Gavra na bojnom polju (dok od otrova puca telo) gleda kako Three Teats kolju u tuku toporom u celo Fasciklom
Inuria Malkava Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Fascikla i nije oruzje neko Ali je dobra kad je pri ruci Ako te njome duboko zasecem Umreces u najgoroj muci. Trostrukim svecnjakom.
gavrosaurus Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Svecnjak je moj omiljeni fetis Ja te tucem a ti bi da se svetis Ja te bijem - a ti hoces jos dok ne ugledam srce i slomim grudni kos Nozem za hleb
Wise Owl Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Od uzitka trne mi vilica, dok ti gulim levu stranu lica. Nozem za hleb polagano rezem skoro k'o da vrhunac dosezem. besnim glistama
gavrosaurus Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 I kad te zivu polozim u grob i posto znam da si zlikovac i snob i kako zelim da mi Dusa bude cista nalozicu da te prekriju horde glista Savatage CD-om
Wise Owl Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Clanovi Savatagea smese se sa omota, dok razmisljam kako da ubijem skota. Smrt je propracena Gavrinim vriskom, dok pada pogodjen Savatage diskom. krokodilom
gavrosaurus Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Dok krokodili na grani sede Sova neke gliste jede i zverinje sad na glavi dubi i krokodil pade i Sovu ubi Carapama
Wise Owl Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 (edited) Napolju je 35 stepeni, Gavra stenje, Gavra se peni. Najstrasniju smrt docek'o je bos, jer ukradoh mu carapu i nabih mu u nos. smrt u liftu Edited July 9, 2006 by Wise Owl
gavrosaurus Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Pratih te pomno svakog Bozjeg dana Cekam u liftu sto ide do tog sprata Neces nikad stici do svog stana jer se stisak steze oko tvoga vrata U kadi
Recommended Posts