gavrosaurus Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Могу ти испунити жељу! И у психопатском весељу гледам те у блату, зна се - избошће те моје бодљикаво прасе! Криглом
Wise Owl Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Krigla puna piva, obliznu se Gavra, popi je u cugu i leze da spava. Na nos i na usta poce izbacivat penu, jer otrov je Sovin, delovo u trenu. Zvekirom
gavrosaurus Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 У сред хладног замка Витлам Сову као да је сламка Звекир те у лице звекне и Сова мртва само клекне Орбитом
Wise Owl Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 (edited) Dal' na zvake mislis kada Orbit trazis? (zvaka ti je dobra, nije neka tajna), ali nedovoljno i zato te derem, a preziveo bi, da je bila sjajna. nosorogom ( vise se mucim da izaberem sledece oruzje, nego da te ubijem) Edited July 10, 2006 by Wise Owl
gavrosaurus Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Мене игре маме у којим убијамо даме Неће бити водица нити глог забошће те носорог! Чекић (потруди се и дај неки предмет, бре!)
Wise Owl Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Cekic i sekira, otrcane fore i umeju inventivnog ubicu da smore. Al' posto si imo pravo na poslednju zelju, cekicem te umlatih u proslu nedelju. stafelaj
Queen_of_the_ryche Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 (edited) Štafelaj - rabota je teška, ubiti te kistom - ili slikom, najbolje će biti - tvojim rodjenim likom. JEDAN POGLED MENJA SVE.... A, da...Ubi me Genius-ovim džojstikom (HVALA ZA ONAKVU PREDLAGANJE SMRTI - Ko ne bi želeo da umre uz Geoff-ov glas....ah!) Edited July 10, 2006 by Queen_of_the_ryche
gavrosaurus Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Чекај - да те питам нешто: џојстик помаже, радиш вешто? Ма, набићу ти га у мозак право Ти -луда Квинсрајх главо! Удавити ме сисама
Queen_of_the_ryche Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 (edited) Nisu li sise bile? Kako god- Zapamtices ti moje ime, biće tebi: Jao Meni, ja se bojim kad te udavi neka šesticama svojim! UBI ME : Venecijanerima (mislim na roletne) Edited July 10, 2006 by Queen_of_the_ryche
gavrosaurus Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Како немаш велике сисе и како мрзим те - ти се припреми, знај да сам у праву кад венецијанер ти одсече главу! удавити у ве-це шољи
Queen_of_the_ryche Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Glava pašće ti dole, tu ispred klozetske šolje, kad davljenje ti je milo, ispuniti ću želju žarku - UDAVITI TE U WC - U MRAKU! (malo duža pesmica) UBI me alkalnom baterijom (P.S. Kako znaš da nemam..he, he)
Mary Joe Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 (edited) Nerviras me cinjenicom da si uvek u pravu zato cu ti mocnim oruzjem probosti glavu Alakalna baterija u tom ce mi pomoci mozda ti usput izvadim i oci Lusterom. Edited July 11, 2006 by Mary Joe
Axeanosilas Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Твоју плаву главу лустером ћу тући а за два минута глава ће ти пући... цццц, глупе ли песмице... Убијте ме прејаком речју...
Mary Joe Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Axeanosilas ove pesmice mrzi zbog toga i njega ubiti treba prejaka rec najbolji je nacin da na onaj svet posaljemo njega Ubijte me paradajzom.
Axeanosilas Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Ко се блајха не треба да живи, њима нису све овце на броју, такве треба тући парадајзом, све док душу не испусте своју. (без увреде, баш ли лепа, иначе) Јесу ли остале неке велике груди за мене или је Гавра једини који има то задовољство да тако умре? Убијте ме (удавите) ИДЕ каблом...
Mary Joe Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Mrzitelji plavusa svi treba da pomru na najgori nacin treba ih pobiti da l' je bolje odrubit' im glave il' ih strasnim kablom zadaviti? (biramo ovo drugo ) Farba za kosu.
Axeanosilas Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Mrzitelji plavusa svi treba da pomru na najgori nacin treba ih pobiti da l' je bolje odrubit' im glave il' ih strasnim kablom zadaviti? (biramo ovo drugo ) Farba za kosu. Не мрзим ја плавуше, волим да их бијем, по леђима, глави, а најчешће носу, а кад неку плавушу хоћу да убијем у грло јој забодем фарбу за косу... Посном сармом...
Mary Joe Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Posne sarme bas ukusne nisu al' su dobre za trovanje ljudi Zato ti, Axeanosilas pojedi jednu i smesta mrtav budi! Svecjom.
Queen_of_the_ryche Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Svećom ću te spaliti kosu lepu, plavu... zivu nećeš izvući sopstvenu glavu, a onda te zakopati pod zelenu travu! Ubi me hemijskom olovkom
Mary Joe Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Hemijskom se zrtva moze ubit' vesto samo oko probodes i gotova stvar Tako cu i ja sa tobom svrsiti I postati ubilacki superstar Plisanom igrackom.
Wise Owl Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Meri mi se opet namestila mlada, od bombe u igracki, ona ce da strada. Dadoh joj pikacu, sto ume da peva, kada pukne bomba, ispasce joj creva. lubenicom
Mary Joe Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Lubenica velicine k'o sovina glava ucinice da ona vecno, vecno spava jer, kada je udarim u snu posred cela ima da se razbije njena glava cela. Punjenom tikvicom.
Wise Owl Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Isekla sam Mary Joe i samlela celu, napunila tikvice, radujem se jelu. Pozvala na rucak omiljene ljude, al' pola zaledila, da za sutra bude. brkovima
Mary Joe Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Na brkove nam je alergicna sova zato sam joj namestila sastanak na slepo sa brkatim cikom, zaraslim k'o majmun da se, kad ga vidi, odma' utepa lepo Labellom.
Wise Owl Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Tako bi ti meni, nekog brku dala da od njega skapam, ko zadnja budala? Sastanci na slepo, opasna su igra, u tvom oku labello se, vrti kao cigra. zvonom
Recommended Posts