Mary Joe Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Sablasno je zvonce opasna pojava sto visi na tvojoj novogodisnjoj jelci ne znas da ces, cim se deda mraz pojavi o zvonce se smrtonosno opasno opeci Goticharem.
Wise Owl Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 "Gotovi" su skotovi, mozda nisi znala, ni najgorem dusmanu ne bih takvog dala... Ali bas kad hoces, evo ti ga na ti Pa nek te dosadom posteno umlati. Blekerom
Mary Joe Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Blekeri sto pale crkve izazov su pravi u takvog bi sova da se bas zacopa pa joj jednog nabacim, da joj deckic bude al' avaj- iz strasti u grob je zakopa teglom pekmeza
Wise Owl Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Umrla od strasti, pa mi nije zao, iz groba gledam, srecno trljam ruke, od debljine nasa plava Meri ce da pukne, jer pekmez iz tegle zdere, ne zna da ustukne. tvrdo ukoricenom slikovnicom
Mary Joe Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Nazdrala se pekmeza od tresanja Mary slatku inspiraciju dobi pa ce slikovnicom na cvetice Sovi kicmu svirepo da drobi Poisonblack-om .
Wise Owl Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Poisonblack nije otrov, vec lek. Ali i lek ubiti moze kad se implantira ispod koze, usmrtih Meri, oprosti mi Boze. glavom
Talichni Tom Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 glava mi je tvrda kao stena, a i prazna kao pesma ova, pre no sto dodje do pevljivog refrena njenu gnev oseticje sova.... smrt tegovima
Mary Joe Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Talichni Tom stalno u teretanu ide i tegove voli vise nego jesti 'leba zato cu ga omiljenim predmetom usmrtiti da nesreca bude veca- tako mu i treba! Kashichicom.
Wise Owl Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Kasicicom moze svasta da se radi i desno i levo oko da se vadi. Tako i usmrtih Meri ovog trena ispunjena bese zadnja zelja njena. prackom
gavrosaurus Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Истраживач стари - то твој је хоби Путовањима својим - ти ми мозак проби Ти си на терену, ухвати те сраћка Упаде у говна, погоди те праћка Пертлом
Wise Owl Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Kako da te dotucem bejah znati rada, cime da te davim namrtvo ja sada. Pertlom iz martinki, jer je ponajduza, lako cu te uhvatiti, spor si poput puza. Sirom
Mary Joe Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Mudra sova mnogo voli jesti sira al' ne zna ona da ce glava da joj prosvira kada joj uvalim u kackavalj bombu posle njene ostatke skupljace po podu Hrchkom.
Wise Owl Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Pobesnelog hrcka pusticu na tebe, da te ujeda, cerupa i greba. Ti liciti neces na sadasnju sliku, strasna smrt dolazi u hrckovom liku. probijanjem zvucnog zida
Mary Joe Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Pustila sam bajkere pred sovina vrata da zvucni zid probiju i skroz je ogluve A zatim je mocnim vozilima pregaze i puste na nju pobesnele muve Slonovom kljovom.
Wise Owl Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 (edited) Pustila sam bajkere pred sovina vrata da zvucni zid probiju i skroz je ogluve A zatim je mocnim vozilima pregaze i puste na nju pobesnele muve Slonovom kljovom. bajkeri (samo da ne pocnu da pevaju - Motori, motori, motooooriiii. Onda bih umrla u mukama ) Slonovom kljovom, dugackom po metra mogu razne gadosti Meri da ti radim, po prirodi dobra, necu da se svetim, odlucih se samo srce da ti vadim. bumerangom Edited July 12, 2006 by Wise Owl
Mary Joe Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Vrati ti se k'o bumerang sto mi goth-a posla dosao je isti takav bas tebi na vrata pa i tebe depresijom sto posto ugusi filozofirajuci ti 3-4 sata Bajkerom.
Wise Owl Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Vidim da ni tebi nije mrska sorta od bajkera tesko moze se pobeci, a da te usmrti, problem je najmanji, samo nek podrigne, pa ces mrtva leci. baladom
Mary Joe Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Na sirove melodije sova je navikla iskljucivo posecuje black svirke u gradu stoga, ona bice uveliko mrtva ako joj na uvo ti pustis baladu Kraljevskim Apartmanom.
Wise Owl Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Kraljevskim Apartmanom. I ti i ja znamo, da si gresna vrlo, a takve stvari ne smeju da se rade iskasapice te Sovina, Celicna ruka pravdeeeeeeeeeee pcelom
Mary Joe Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Ubijena ja lezim u grobu za Kraljevskih tiho, tiho patim zatu cu se osvetiti sovi pcelom cu joj zivot da prekratim Sokom od breskve
Wise Owl Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Matori su, krezavi i grdni, sta za njima ima da se pati, dok ne skapas, breskvinim ce sokom, Sova tvoje grlo zalivati. ubi me kako hoces
Teufel Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Nakon jednog dugog lova uhvacena je mudra sova sad cu je ubiti, ali ne znam kako samo jedno znam, umrece polako drvenom nogom
lavanda Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 (edited) TIHO JE HODALA DUGO JE U NOC GLEDALA U MRAKU JE NOGU SPAZILA DRVENU NOGU TRULOGA HRASTA... PREKRIVENU ZELENOM MAHOVINOM Edited July 12, 2006 by lavanda
Wise Owl Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Pa, kako stihove ne umes da pises, najbolje bi bilo - prestani da dises. Zamrece ti svaki otkucaj u telu, zelenom mahovinom, prekricu te celu. ucinite da crknem od straha
Teufel Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Mudra sova mi opet muke pravi sada cu stvarno da je zviznem po glavi i kad sam bio na pola zamaha ona je vec umrla od straha klavirom
Recommended Posts