Wise Owl Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 ( jeeeeeeee, brateeee) Baksuznog si rodjen dana, smeksa u meni poriv ubice pomislih prvo da te postedim, ipak ti prignjecih klavirom lice. u potoku
Teufel Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Mudra sova Nevermore voli ali ni to je nece spasiti osetice kako boli jer cu je u potoku udaviti neka bude giljotina (i bi giljotina) petak 13. a? strasno zar ne?
Wise Owl Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Odlete nasem Teufelu glava, kao da nije ni bila prava. Secivo na giljotini, ostro i novo, raduj se, raduj, Mudra Sovo! buldozerom p.s. 13. 04.
Teufel Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Bas sam buldozerom preko puta prelazio i jednu sovu vise puta pregazio dzabe je ubijam, jer ova mudra sova uvek se vrati kao da je nova baci me sa zgrade 13.04.
Wise Owl Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Prikradam se tiho, tebi iza ledja skupljenih ociju ispod vedja. Sprovescu nameru gnusnu u delo bacicu sa zgrade tvoje telo. (glavu cu zadrzati ) trozubac
Teufel Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 U vatru pakla konacno si stigla i da se ne bi opet iz mrtvih digla ovaj trozubac cu staviti u tebe da te vecno zadrzim ovde pored sebe upotrebi sovu
Wise Owl Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Vrlo je opasna ptica Sova i u sred noci kad se ne nadas, pocne da kljuje pravo u oci i u mukama teskim stradas. prangijom
Teufel Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Prangijom cu ti presuditi jer cu zbog tebe izludeti ja te ubijam a ti se vratis i hoces da me za glavu skratis krevetom (spava mi se)
Wise Owl Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Kad ti se vec spava, ti u krevet bezi u vecne te saljem snove i zato ne rezi. Prvo cu ti preseci kucavicu zilu, pa snimiti kamerom ovu scenu milu. klasicno ubistvo ciglom
Teufel Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Ova igra se jos nije zavrsila sad, posto si mi snove rasprsila glavom ces mi platiti jer cu te ovom ciglom mlatnuti rastrgni me
Wise Owl Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Od ptice se pretvorih u lava, jos je budan, a htede da spava. Necu postupiti, bas ni malo blago rastrgnucu Teufela, zato sto je slag'o. buzdovanom
Teufel Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Ovaj put presudice ti buzdovan zato sto si jedan tvdoglavi ovan uzeh odmah buzdovan u ruke umreces brzo i bez mnogo muke razmisljao sam previse o sledecoj smrti pojedi me, odozdo pa navise bolje to nego da me neko.... trti
Wise Owl Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Tvrdoglavi ovan, pazi ko mi kaze i jos insistira da ga isti smaze. Pojescu te jadan u jednome cugu, pre nego zavrsis upaljenu pljugu. srpom
Teufel Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Dok sam brisao prasinu magicnom krpom razmisljao sam kako da te zakoljem srpom i kad sam resio kako da te koljem poslao sam te odmah nekom svetu boljem cekic, to mi nekako ide posle srpa
Шарки Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 (edited) Da li hoćeš da te neko guzi, Da li hoćeš da te neko trpa? Ili samo oko da ti suzi, Umrećeš ipak posečen od srpa. Ubijte me Manifestom Komunističke Partije (kad već idemo u tom pravcu ). Edited July 13, 2006 by sharkey
Wise Owl Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Manifest KPa samo da vidim, dovoljno da u agoniji zivot zavrsim, al' i sharkeya cu sa mnom povuci, odsecanjem glave s' njim cu da svrsim. kontrabasom
Blinded by Tear Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Wise Owl lomi ko s basom dok zavija kukutavim glasom ubicu ti glasne zice kontrabasom! upotrebi: poezija
Wise Owl Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Mucila se pola sata, kontrabasom da me zatre, isla je kod vidovnjaka, otvarali za nju karte. Pa se onda naprezala, vazduh gubi, stenje, zija, jedva Viki skrpi rime i ubi je poezija. otrovnim pecurkama
Teufel Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Spremih tebi jednu vecericu i u nju stavih otrovnu pecurkicu gledam kako jedes i samo cekam onaj cas kada ces zauvek napustiti nas pojacalom
Mary Joe Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 (edited) Taj sto bi da ga ubijem ovde je bas novi i voli po svirkama metalke da lovi Pojacalom kad ga tresnem ima da se rascopa U pakao poslacu ga uz pomog svog topa Puderom. Edited July 13, 2006 by Mary Joe
Wise Owl Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Beli puder stavljas u Voodoo se spremas, nocas je goth vece - al' nesto te pece. Od lica ti osta bezoblicna masa, u puder cijanid nasuh, pa ti nema spasa. Topom - klasika
Teufel Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Dugo sam cekao na ovaj dan sad cu konacno ispuniti svoj san iz topa cu na sovu djule ispaliti iako znam da cu zbog toga zazaliti testericom za OTO Mary joe, prvo goticarke pa metalke, koga na kraju ja lovim
Nenja Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 MILI BOZE CUDA VELIKOGA KAD SE SJASE NA CAS TEHNICKOGA UBOJITIM ORUZJEM JA RADIM TESTERICOM MOZAK CUPAM, VADIM! vatra
Wise Owl Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Oce Nenja da je vatra skenja. Prvo cu te ja iseci, posoliti i sta reci, na laganoj vatri peci. ubite me pogledom
Mary Joe Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Pogledam te blackerski sa mrznjom posle toga ima ti da cvilis A kad ti na licu corpse paint nacrtam neces vise zeleti da zivis Mirisljavim stapicem.
Recommended Posts