gavrosaurus Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Ma, ubicu te, problem nije ali bice krvi mnogo da se brise U men' se djavo krije ubice te stap sto mirise! Usnom harmonikom
Blinded by Tear Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 gavranous srce moje krasno jebacu te jel ti jasno isprepadah te ko noc pusnom usred jave s harmonikom usnom upotrebi: pravila
gavrosaurus Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Na mene se Vichky ljuti - srce puca a oko muti Hoces da te ubiju pravila? Ne, moja te je ruka zadavila! Vichky Ubij me poljupcima
Blinded by Tear Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 (edited) gavranous volim tvoje crne oci srce samo sto ne iskoci krvi sam zedna i tebe duso mila ugusim te strasnim poljubcima cmwak! upotrebi: zicu! Edited July 14, 2006 by Vicky
gavrosaurus Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 (edited) Mistake, sorry ... Edited July 14, 2006 by gavrosaurus
gavrosaurus Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Nasao sam zicu - sve same bodlje i rdja Smrt mi zilama tece i zelim da mi dodjes Moja je ruka od tvog vrata jaca, tvrdja i cekam ponorom da obezglavljena prodjes Toalet-papirom
Wise Owl Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Cudnu zelju tvoju ispunicu rado, i na gore nacine poneko je strad'o. A sada pocivaj sa Dusevnim mirom, natrpanog grla toalet papirom. vetrenjaca
gavrosaurus Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Vetrenjace me razne kroza zivot prate Ja sam Don Kihot koga nikako da shvate Jos da mi samo Sanca Pansu date da i njega i tebe vetrenjace umlate Policom sa knjigama i diskovima
Wise Owl Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Zacit'o se Gavra dok muziku slusa, zeljan je da sazna kuda ide Dusa. Na prakticnom primeru pokazah ti rado, gurnuh na te policu i tako si strad'o. ubistvom iz nehata
gavrosaurus Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Moja je zloba grozna i granice na zna Iz dusevnoga groba sami crvi vire Od prekomernog sladoleda pa da samog bezdna il' pod tockove, sine il' od zice lire ... Bljak Patentarom
Wise Owl Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Moja je zloba grozna i granice na zna Iz dusevnoga groba sami crvi vire Od prekomernog sladoleda pa da samog bezdna il' pod tockove, sine il' od zice lire ... Bljak Patentarom Bljakom ili patentarom da umorim Gavru u razmisljanje duboko bacio me sada, al' koji god nacin odaberem sama, u najgorim mukama morace da strada. ziletom
gavrosaurus Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Uh, zilet je moj favorit pravi! Preseci zile, otkinuti prste Ah, jedna se sad ideja javi: Preklacu sve od tvoje vrste! Otvaracem za sardine
Wise Owl Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Oruzje gadno u ruci drzim, uzivam vrlo dok diskove przim. Otvaram sardine i trbuh kad hocu, a tvoj cu otvoriti nocu. smirglom
gavrosaurus Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Depilaciju ti nocas spremam, draga Toliko sam srecan da mi se u glavi vrti Spreda, odozgo ili straga Smirglacu te sve do same smrti! Glasnom muzikom
Wise Owl Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Depilaciju ti nocas spremam, draga Toliko sam srecan da mi se u glavi vrti Spreda, odozgo ili straga Smirglacu te sve do same smrti! Glasnom muzikom Uz glasnu muziku radicu ti isto Ti tvrdoglava besna glisto. Sova se ne moze dotuci lako, ni brzo, ni iz nehata, ni polako... samostrelom
gavrosaurus Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Strucnjak sam i imam dobro oko cvrstu ruku i osveta ce biti sladja Pogodice te glatko i duboko kad te Gavra samostrelom gadja! Nek me ubije kratez
Wise Owl Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Od prethodnih ubistva, mozak mi je stao i sta kratez bese ne moz' da se setim, pa zato ce biti najbolje svrdlom u mozak Gavrin, bas sad da uletim. lanac sa bicikla
gavrosaurus Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Svrdlo je nista, moja je glava tvrda Ubiti me nece niti celik niti nikl Ali puce lanac na sred brda i ubiti te mora sopstveni bicikl! Satarom
Wise Owl Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 (edited) Snaznim zamasima sad kasapim tebe, kako mi je lepo, ne poznajem sebe. Vilica mi trne, odsecam ti glavu, kada drzim sataru, uvek sam u pravu. usmrti me po sopstvenoj zelji Edited July 14, 2006 by Wise Owl
gavrosaurus Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Ma, ubicu te ... Ubiti te pricanjem! Pricacu ti glasno pa pricati tise jer ubicu i sebe ovim skicanjem jer mi je tema dosadila vise ... The Thing That Should Not Be
Mary Joe Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Na pauzi tek par sati bih a vi stranu napustiste staru Kad ti pustim Things that should not be umreces k'o hrcak u bunaru Ala sam ga smislila... Ves masinom.
gavrosaurus Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Jao Meri, daj ne s... Da te izvrti ves-masina sve sa vodom punom vina Od sad samo na ruke peri ... Tiganjem
Mary Joe Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Preferiras druge vrste rime ali bogme neces ni ti dugo tiganjem po bulji kad te ud'rim posle toga ovce ces brojati, sta bi drugo... Pekinezerom.
gavrosaurus Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Pekmezer ce ti glave doci, oran To kidisanje i besni lavez govore da je kuce davez i ja da ga sutnem moram Sijalica
Mary Joe Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Sijalice da popravljas volis zato, kad jednu gurnem u pak'o i ti ces za njome potrcati sto i ne bi ucinio svako Ljubichicom.
Recommended Posts