Nenja Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Kakva li ce ovo pakost biti volim ljubicice kalemiti S' ljudozderskim cvetom eto tebe u paklenom krugu petom!!! nilski konj
Mary Joe Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Videcemo kako ces zavrsit' kad se budes setala po mraku kada nilski konj na tebe sedne ljubicice braces ti u paklu Nosorog.
Inuria Malkava Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Dok teram na tebe nosoroge teske (Jer znam da su ubice bez greske) Posmatram prizor, stojim po strani Gle! Jedan se nosorog tobom vec hrani... Skinhedi (oni su mi nekako nalik gore pomenutim zivotinjama) Koliko ne bejah na forumu... otkako sam sklepala poslednji stih, naubijaste se na nekoliko strana.
Mary Joe Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Kad je tresne skinhedova glava Three tears nece moci ni da spava Uf, prevarih se ja u svom delu ona ce tad spavati vecnost celu Kosijanerom.
Nenja Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Prilazm ti iz najdubljeg mraka sada ces se nagutati dlaka davicute ma gde bila poz. tvoja vila ravioila kamerom
Mary Joe Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Kametom te snimam, glava ce ti puci od smrtonosnog zracenja njenog posle toga bez glave ces setat' izgubljena vrlo ocigledno Kutlachom.
Inuria Malkava Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Mracne mi se misli oko Meri roje Izbicu kutlacom ja sve zube tvoje Kada budes bila ti sasim krezava Od udarca kutlace prasnuce ti glava! Shurikenima!
Nenja Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Surikene kao dvogled darivah ti ja da izostrim sliku, to si trazila sliku ostrim a krv lije Three Tears vise ziva nije KOMARAC
Novaliis Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 (edited) Komarac bocka bocka, Nenja se sa zivotom kocka kocka do kocke kockica, ona je sada bledoga lica.. Lubenica EDIT:Evo kandidata za najgoru pesmu.. Edited July 14, 2006 by Varg
Wise Owl Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Evo nove za smrt orne zrtve, nasmejanog lika. Zeljna krvi, agonije, i od grozne lubenice vecom od kamena Bjethorovog Svestenika, udaracu dok ne smrkne, rascopacu Vargu lice. rakijom
gavrosaurus Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Сова је открила да јој прија ракија али шта ће да се деси кад се Сова крије у базену ракије која тек што врије? А чекам те Сово, чекам ја и чакија! USB каблом
Wise Owl Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 USB kablom polagano stezem, onda stanem, pa pojacam stisak, i dok kolacis oci, cigaru palim, ne mozes da pustis ni poslednji vrisak. katapult
gavrosaurus Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Спустићу те, мила (и удобно се смести) јер од себе створила си култ И још ћу сам и мрежу плести око тебе док те баца катапулт! Нек ме убије мршави конобар
Wise Owl Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Mrsavi konobar jedva se vuce, uspeo je ipak da te dotuce, vise nego Sovine price, koje ni na sta ne lice. punom pepeljarom
gavrosaurus Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Пикаваца хрпа - призор је дивни! У облацима дима витлају ми руке Та ми смо на васцели свет кивни и у изобиљима сопствене муке. Трамвајем који касни (несрећни случај)
Wise Owl Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Gadno ti se zuri, a tramvaj te zeza, ushodo se po stanici ko neka princeza. Srce ludo kuca, penis, krsis ruke, od cekanja silnog, puko si od muke. ubistvo pod lipom
gavrosaurus Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Прикрада се сенка и мачке цвиле Под облацима тешким савиле се гране Узалуд су се птичурине скриле Мрак је на очи пао, никако да сване Фризбијем
Wise Owl Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Ispunice se Sovi zelja pusta, nabicu ti frizbi, pravo u usta. I dok se budes borio za dah, drobicu te dok se ne pretvoris u prah. strikacom iglom
Mary Joe Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Sova mi je zamorce za novu tehnologiju tetovaze: strikam joj iglom posred ledja dok uzaludno zapomaze Slavinom.
Inuria Malkava Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Razmisljam naglas dok strikam pulover: "Wise Owl - with you is over!" Dok o tebi mislim nerviram se vrlo Strikacom iglom cackacu ti grlo... Lajtsejberom Kao najiskrenijeg Star Wars fana (primetite ironiju)
Wise Owl Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Od silne zelje da Sovu satre, Three Tears previdela Merinu zelju, zato ova pesma mora biti duza, da usmrtim vas obe u veselju. Prvo cu Meri slavinu nabit' pravo u grlo belo, drzati cvrsto, dok se koprca, u agoniji telo. Za Three Tears spremam kaznu jos goru dok se na stolici klatim, lajtesejberom svuda po telu, do smrti da je mlatim. epski
Blinded by Tear Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Sova sova sovica od nje nastade bombica zivoti su joj ratno teski pocrkaces grdno epski upotrebi: jagode
Wise Owl Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 (edited) Sova sova sovica od nje nastade bombica zivoti su joj ratno teski pocrkaces grdno epski upotrebi: jagode Viki bere jagode, nesto je ubode. Otrovna strela pogodi joj glavu, Sova ju je oborila u zelenu travu, terajuci da smisli neku rimu pravu. smislenom rimom Edited July 15, 2006 by Wise Owl
gavrosaurus Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Ma, i rime su sranje i sve je manje nekog pravog smisla, muka nas je stisla da kukamo ovako ali nece biti lako protiv stihovskoga tima, ceka smrt od rima! bla-bla Oklagijom
Wise Owl Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Ko sto je klasik Rat i mir, tako je oklagija za lomljenje tela. Spremam se Gavro za krvavi pir i najuzvisenija dela. paukom
Recommended Posts