Mary Joe Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Ne znam da li mislis na pauka zivotinju ili onog koji kola nosi Sve jedno, ovaj drugi ce te na ulici pokupiti i prosuti kontejner po kosi Biberom.
gavrosaurus Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Prebicu te, polomiti ti zube Obesiti naglavacke, odseci usi Zaraziti virusima side ili gube a mozda se Meri i u biberu ugusi! Burekom
Wise Owl Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Burek sa sirom, burek sa mesom po ulici ce te skupljati kesom. Jer ti je burek spremila Sova, od ludih krava prvoklasnog tova. u diskoteci
gavrosaurus Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Spremam ti, Sovo, koktel cuveni od kog oko puca i lice zeleni Nece te ubiti cigare niti meci - strefice te smrt u diskoteci! U ULUS-u
Wise Owl Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 U ULUSU svacega ima, mnogi lede mozak svojim radovima. Ubicu te ovde, svakako, al' kako - Novim enformelom bas je lako. overdose
gavrosaurus Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Ti ces meni Davisa da diras ... Imam recept pravi za tvoju gusu: Da u spriceve i igle sviras, tablete gutas dok ti ne iz'edu Dusu! Da me zgazi tristac
Wise Owl Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Nabicu ti od tristaca auspuh u grlo pa te sa njim vuci po trosnim dzadama, ovakva ubistva ne bi pala na um, cak ni grozomornim SS brigadama. retrovizorom
gavrosaurus Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Setala si sama ulicama gradskim Ah, Vilo - na zrtvu si mi nalik Prohujaces sa mnom dubinama Adskim zakacena za retrovizor boje metalik! Hladna Coca-Cola
Wise Owl Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Koka kola hladna il' kisela voda, mislis da su mehurici samo prosta soda. Al' shvatices brzo da to sto penusa otrov je opaki, sprzi ti se gusa. zaba krastaca
Nenja Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Mocna Zaba Sovu vreba pojesce je i bez 'leba zvace zaba sova kuka Bog te mazo kakva bruka (mislim za sovu) ubite me HRABROSCU
Wise Owl Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Zar u moju hrabrost sumnjas crna Nenjo ala brljas. Hrabro cu ti ja u mraku iscupati dlaku svaku. "mirisom"
Nenja Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Zar u moju hrabrost sumnjas crna Nenjo ala brljas. Hrabro cu ti ja u mraku iscupati dlaku svaku. "mirisom" aha i kao ja padnem mrtva ALI CELAVA!!! Skrckala sam supicu za malenu sovicu Bazduljise supa ova od smrada mi riknu sova HEFTALICA
Wise Owl Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Zaheftacu Nenjin, jezik posred cela, skakutacu oko nje posebno vesela. Jer prizor je smesan, to se priznat mora, od muke ce crci, ala mi je fora. pijukom
gavrosaurus Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Јој, убио те нисам већ неколико сати а ти још лепо рече - оћу пијук! Видех само како моја рука млати Видех крви море и чух само фијук. Пицом Mислим - pizzom (Безобразни - марш напоље!)
Wise Owl Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Red gljiva ludara, kecap, otrov, zna se, ziva soda, misomor i olovne kuglice male, kada budes pozvan na poslednju gozbu, cekace te Sovina pizza speciale. glavom u panj
Mary Joe Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Proterala sam sovu samu u sumu izgubila se k'o da je dospela na drugu planetu Al' skraticu joj muke udarcem glavom u panj pa ce se tako setkati po onome svetu Gumicom (za brisanje).
Inuria Malkava Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Pogodih te izdaleka ovom tvrdom gumom Glava te boli, ne znas gde si s' umom, Sad po celom telu udarci se mnoze Jadna nasa Mary - pomozi joj Boze... Negativnom energijom
Mary Joe Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Negativna energija Three Tears ubija samo joj je paravan ponasanje mracno jer ona u stvari roze boju voli i imena svih barbika zna potpuno tacno Cirkonom.
gavrosaurus Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 (edited) Убиство? Није проблем! То је наша банка! Сваког 1. у месецу добијаш на значењу Философи и металци су прваци у зрачењу а можда те убије банка, секта или странка ... Сунцем Не могу да верујем ... У исто време ... Одговор за Три Сузе ... Edited July 16, 2006 by gavrosaurus
Mary Joe Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Epizoda s ponavljanjem poznata je vrlo zato cu ti ja Suncem isprziti grlo tako da mi vise ne smetas na temi i kucici da te razvlace po zemlji Ubij me sporetom.
Wise Owl Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Po divnom suncanom danu kad me preduhitri i sprzi Gavru, u sporetu te moram ispeci jer si me zeznula, tako reci. kasikarom (bombom)
Mary Joe Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Kasikaru kad ti ubacim u usta razbucaces se na delova mnogo pridruziti se Gavri, koga sprzi Sunce a ja odoh drugom nekom da izvadim srce Lenonkama.
Wise Owl Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 A, ne. Pobeci sad neces s' lenonkama mirne Duse da se seces. Mnogo mi se svidjaju cvidze tvoje moracu te zaklati, da bi bile moje. u snu
Mary Joe Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Kada te u snu cudovista budu jurila i kad shvatis da si se od trcanja umorila ponadas se da je sve to bio san- u stvarnost se pretvori, jasno sve k'o dan! Flamingosima.
soya Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 mary joe, poslacu ti flamingose da iskljucaju oci tvoje, nikada vise ti neces videti boje al mi je glup ovaj shtos apis me za nos......... ofingerom
Recommended Posts