gavrosaurus Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Pisci su postali neozbiljni vrlo Podsecam da je o ubistvu rec Ofinger cu ti zariti u grlo i uzivam sada jer bela si ko krec! Knjigom
Wise Owl Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Pusticu ti Prodigy tacno do daske, smejem se dok ti se grci telo, pola ce posla oni uradit', a ja te dotuci knjigom u celo. konjskim repom
Mary Joe Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 (edited) Otkinula konju rep za akciju se spremam ja lupim sovu njim po faci ispadnu joj oka dva Deterdzentom za sudove. Edited July 16, 2006 by Mary Joe
gavrosaurus Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Dje s' Meri, diko nasa?! Na kosi je do vaske vaska Propade ljepota Vasa Oci ti izbelese od praska! Mobilnim
Wise Owl Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Na mobilnom mrzim poruke da kuckam ali sa njim volim, po glavi da tuckam. Dok ne vidim mozak spremna sam da bijem, i da ga na kraju u zdravlju popijem. odsecanjem nosa
soya Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 (edited) neprijateljski nastrojena izlazim iz stana jedno jutro, posle nekog vremena shvatam da sam bosa i jedino sto mi pada na pamet mudro jeste da ubijem sovu odsecanjem nosa. tastaturom Edited July 16, 2006 by soya
Mary Joe Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Tastarura bice oruzje moje za ubijanje male soye dok ne crkne po glavi cu je tuci i onako raspadnutu vraticu je kuci Priveskom za kljuc.
Inuria Malkava Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Razjarena Meri kljucem se razmahala Besna poput bika ulicom je dahtala Kad do svoje kuce bese na po puta Sva onako kivna - privezak proguta. Morite me gladju.
Mary Joe Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Leto jeste vreme za drzanje dijete svaka fancy riba danas bas to radi Al' ja cu za Three Tears posebnu sprovesti da dobije anemiju i skapa od gladi Maskarom.
Inuria Malkava Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Kupila je Meri maskaru "Rimell-a", Ogleda se srecna do po dana bela. Ljubomorna na definisanost i volumen, Odlucih da joj maskaru u dusnik gurnem. Zmajem (pravim, power metal, ne papirnim )
Mary Joe Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Devojcica s suzama na powerase se przi ali ne znam da l' bi mogla da izdrzi da joj nekog posaljem, u paketu s zmajem (koji nije od papira) Koji bi je sprzio jer mu decka dira Chat-om.
Inuria Malkava Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Za chat-om sedis, ludo zaljubljena "Kosa do struka i oka dva zelena" Savrseni mladic za tebe se nadje Kad ono - tvoj otac trazi nesto mladje! (Smrt od muke u trenu te snadje) Mumificiraj me.
Azizam Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Mumija za mumijom se niže Three Tears se plaši mozak već kroz nozdrvu joj kliže ne boj se i ovakvi svi smo i dalje naši suvom grančicom
gavrosaurus Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Гранчица ти сува у мозак грува И једну по једну - ломачу ти спремам И на њој ће слатка Драгана да кува и кукати гласно док је граном лемам Бајонетом
Wise Owl Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 U tebi Crveni Mundir drema, a u meni Mudra Sova, otecu bajonet i nabosti te, jer zelja ti je ova. Onda cu siljkom vrteti rupu u tvojemu stomaku, dok ti ne izmesam sve organe i ubacim u raku. tortom
Teufel Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Sad je 13.04. i nekome je rodjendan licno cu se pobrinuti da joj bude i sudnji dan rodjendansku tortu otrovom cu preliti i kad padnes mrtva, mnogo cu se veseliti popijte mi krv
Wise Owl Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Stigo Sovi na rodjendan bata, da zajedno slave, pokuco na vrata. Kako cemo slaviti? Zaklacemo baticu i krvi se napiti. bubnjarskom palicom
gavrosaurus Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Бубањ је, Сово, право чудо! Кад дланови горе и рука је врућа уз blast-beat се забављам лудо и гурнућу ти палицу у плућа! Вратом од гитаре
Teufel Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 (edited) Bubnjarskom palicom zelis da te lupe ali cu ti je ja nabiti u du.. smrt ova je bolna i teska ali koliko vidim, lice ti se ipak smeska Moonspell-om fuck, kad ga pre napisa. Edited July 17, 2006 by Teufel
Wise Owl Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 I kada na tvoj vrat gitarin prislonim snazno, i kad mlatarajuc rukama pokusas reci nesto vazno, stegnucu jace, nista ti oprostiti necu, smiricu se samo, kad nad glavom ti zapalim svecu. na manifestaciji po izboru
gavrosaurus Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Ма, није проблем да те гурнам у гроб Нити да те селеном отрујем ил' избодем куком отрујем салатом, да ти све зубе поломи зоб или да своје прсте сажваћеш са луком ... Камен око врата
Wise Owl Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 ...или да своје прсте сажваћеш са луком ... ...belim ili crnim ? Divno letnje veca, vetric piruska, stojim na mostu, dok komarci zuje, nagnuta posmatram, kako tvoje telo, s, kamenom o vratu, ka reci putuje. viteski
gavrosaurus Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Сова би да настрада витешки ... Окрутна је борба витеза и змаја сечива су оштра и оклопи тешки сем ако се у руци не нађе шоља чаја! У рингу
Wise Owl Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Ne zna Gavra s' kim se kaci, aj' unapred sada placi. Zaboscu te ispod pasa, pasces mrtav i bez glasa. obesi me
Inuria Malkava Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Na uzetu cvrstom sad se Sova njise Ne moze da gleda, bog'me ni da dise Kod vesala zloglasno gavranovi kruze Oprosti mi Sladjo, moj najbolji druze! Type O Negative-om...
Recommended Posts