gavrosaurus Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Evo i Suze da nam bolje bude Metalka je prava (i to je za ljude) Ali uzeli se ona da je sporost smori I evo Peter Steele-a da je rucerdom umori! Konrabasom
Inuria Malkava Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Kontrabas! Instrument teski taj Nagovestava Gavrin tragicni kraj Dok na njega pada sa 7-oga sprata Sveti Petar rajska otvara mu vrata... Srednjovekovnom spravom za mucenje po izboru.
Wise Owl Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Cekrk mi prvo na pamet pada, kako se na njemu okreces mlada. A onda te razaslat na cet'ri strane, konjma za repove pre nego svane. pri punom mesecu
Nenja Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Upekao Puni Mesec zverovi se bude kolju,seku,muce,peku i progone ljude. Jaoj Sovo nocni stvore Pasces pod noz bande ove! VIRUS
Wise Owl Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Variola Vera, butulija, sida, od svega sleduje i gubitak vida. Zamorce ces moje biti, to ce te ubiti. carobnim napitkom
Nenja Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Trazila si napitak da bi bila lepa ja ti dadoh, postala si slepa (to ti za ono gore) carobni napitak venama ti hara jetru, mozak, zeludac i srce razara! AJD ME IZGRIZI
Wise Owl Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Ma kad ti dam gljivu ludaru, i kad krene ista po mozgu da te trti', dok se sumanuto budes vrtela, izgrisces samu sebe do smrti. mrezom
Azizam Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Mudra sova padala sa krova Pa u mrežu razapetu pade No bitno nije znala ona Žičanu mrežu neko vatrogascima dade lepezom
Wise Owl Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Mnogo ti je vruce, lepezom se 'ladis, kako li ces samo da se iznenadis... kad ti Sova lepezu zatvorenu krne i od zadovoljstva kompletna pretrne. gurnite me pod konjska kopita
Krsh Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Wise Owl jede zhita, presudila mu konjska kopita, sada mrtav lezhi, i ko dzukac rezhi... ubijte me kinezima
Wise Owl Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Deset malih kineza, doslo u tvoj krevet jednog si oduvao, karalo te devet. Zao mi zbog tebe, srce mi se cepa, jerbo te doceka, smrt ni malo lepa. bajatim hlebom
Nenja Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 U stopu te pratim sovuljago mala Da ti skratim muke nogom od astala mesto nogu sa astala ja pokupih bajat 'leb zamahujem vazduh param, pade sova, BLEEB!!! smehom
Wise Owl Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Da smeh izazovem imam mnogo dara, to je glavni nacin kako Sova hara. Vezacu te Nenjo za hoklicu staru, golicati dok ti dusa ne svrsi u cmaru. kukuruzom
Nenja Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Da smeh izazovem imam mnogo dara, to je glavni nacin kako Sova hara. Vezacu te Nenjo za hoklicu staru, golicati dok ti dusa ne svrsi u cmaru. kukuruzom ....e tu sam te cekala od kukuruz svile skuhacu ti cajic topli (5L) mali to bacile tera, kozu cisti, leci sibu ma nema da fali saprace ti srce dusu i sitne organe tvoje cemo suplje telo baciti sa strane ...hm motikom
Wise Owl Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Nabroj sitne organe - odma, sada odma Okopavam motikom kukuruze male, a eno i Nenje u jarku zaspale. Ne mogoh da odolim, zveknuh po sred lica, joj ala je Sova, zajebana ptica. izolir trakom
Nenja Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Nabroj sitne organe - odma, sada odma Okopavam motikom kukuruze male, a eno i Nenje u jarku zaspale. Ne mogoh da odolim, zveknuh po sred lica, joj ala je Sova, zajebana ptica. izolir trakom Uuuu bre ima mlogo tih sitnih elemenata Taman mislih ponuditi neki caj od maka a njoj se bas dopala 'zolir traka svu cu da te izolujem i zauvek balsamujem ubi me NENJOM (saznaj sta je nenja)
Wise Owl Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Ne znam sta je Nenja, ali ko je znadem, kad kameru njenu probadoh d' ukradem. Dugi dan do podne, gadna borba bila osta i bez glave, nasa Nenja mila. suncobranom
Krsh Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Znam da si pederchina, ubijash se hranom, zato cu ti creva, vaditi suncobranom. presudit mi Svinjskom balegom u periodu parenja kerova
Inuria Malkava Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 presudit mi Svinjskom balegom u periodu parenja kerova Vidim da ti humor nije jaca strana, Mucicu te odsad do narednog dana. Zelis smrt dok psi produzavaju vrstu? Gurnucu te voljno u balegu gustu! Gladijatorskom mrezom i trozupcem.
Krsh Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Vidim da ti humor nije jaca strana, Mucicu te odsad do narednog dana. Zelis smrt dok psi produzavaju vrstu? Gurnucu te voljno u balegu gustu! Gladijatorskom mrezom i trozupcem. HAHAHAHA Vazno je da sam sad Mozda mi humor jacha strana nije, mozhda bi me zato trebali ubiti, uzecu gladijatorsku mrezu, a s trozupcem ja cu ti presuditi. KISEONIK
Inuria Malkava Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 (edited) Posto si nize bice i ovisis o metanu Pusticu te da obitavas na zemaljskom danu Kada se ugusis od azota i kiseonika Postaces jos bezoblicnija prilika. Selotejpom Edited July 20, 2006 by Three Tears
gavrosaurus Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 А Three Tears чудне жеље има Обезглављена она и даље пева! И у сред лета мисли да је зима а селотејп јој придржава црева! Слушалицама
Leshina Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 А Three Tears чудне жеље има Обезглављена она и даље пева! И у сред лета мисли да је зима а селотејп јој придржава црева! Слушалицама a ti gavrosauruse glavu okreces za zgodnim curicama, kobas ti se digne kad jedna od njih na te migne, ali zadovoljstvo sam ti prekratio daveci te slusalicama!!! ubijte me VASIM NABREKLIM PENISOM!!!!
Wise Owl Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Vid' Leshine, crni sine, sta me sada snadje, da pirana nastrada, bas od jedne Sladje Zbog tebe cu pol promenit, penis mi je zelja pusta, da ti njime zanavek, ja zatvorim usta. sintisajzerom
Krsh Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Wise Owl misli da je ptica, pa se nadvikuje s komsijskim kerom, ja sam poludeo i uzeo bombu, al presudih sintisajzerom. CREVIMA
Recommended Posts