Wise Owl Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Dzukela mi gladna, al' na srecu tu si, pa da se ne mucim i idem u radnju, noz dokopah, ti skapa u muci, tvoja crevca dadoh mojoj kuci. staklom
Leshina Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Dzukela mi gladna, al' na srecu tu si, pa da se ne mucim i idem u radnju, noz dokopah, ti skapa u muci, tvoja crevca dadoh mojoj kuci. staklom Jednog lepog dana sam odlucio! Da celi zivota ucim svirat' STRAT, Do sada sam se prilicno namucio, Pa sam ti,onako, u trenutku nervoze,nabio staklo u vrat!!! ubijte me MODERATORIMA!!!
Wise Owl Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Sigurno si se najeo bajatog sira, kad ti u glavi ova ideja svira. Na svakoj temi spamuj k'o zmaj i brzo ce ti doci kraj. zvazbukom
Leshina Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Sigurno si se najeo bajatog sira, kad ti u glavi ova ideja svira. Na svakoj temi spamuj k'o zmaj i brzo ce ti doci kraj. zvazbukom cime li sad da te ubijem? mislim da bi bilo isfolirano ubiti te kukom, pa cu ti iskasapiti lice i cmar napuniti zvazbukom! onda pravac kupatilo da se tvojom krvlju umijem!!! e wise owl!!! od blejanja na ovoj temi u kurac ces otici!!! mozak ce ti se raspasti! ali,od zvazbuke,moram ti kasti, u kurac odlaze zubici!!! ubi me: nadrkanim caletom!!!
Wise Owl Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 (edited) Ej pirano, piranice nagrdih ti mlado lice, nece cale, nego keva, isprati ti creva. p.s. Od zvazbuke zubi odu ti si primer pravi, a ne znas ni s' kime pricas imas samo prazninu u glavi. Kad bi znao, ne bi srao i Sovu bi postovao Skarabej Edited July 21, 2006 by Wise Owl
Leshina Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Ej pirano, piranice nagrdih ti mlado lice, nece cale, nego keva, isprati ti creva. p.s. Od zvazbuke zubi odu ti si primer pravi, a ne znas ni s' kime pricas imas samo prazninu u glavi. Kad bi znao, ne bi srao i Sovu bi postovao Skarabej Wise Owl ko si! stvarno bih zeleo znati to, a mislim da i ti zelis da znam,jer ako mi ne kazes, ostavicu mog skarabeja u tvojoj kosi!!! ubi me radoznaloscu! to je jedino oruzje koje moze trenutno da me posece!!! ozbiljno ko si ti?posto vidim da me poznajes!
Wise Owl Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Wise Owl ko si! stvarno bih zeleo znati to, a mislim da i ti zelis da znam,jer ako mi ne kazes, ostavicu mog skarabeja u tvojoj kosi!!! ubi me radoznaloscu! to je jedino oruzje koje moze trenutno da me posece!!! ozbiljno ko si ti?posto vidim da me poznajes! Jedna rec je dosta da jezik uvuces i sam sebe u glavu da tuces radoznalost neka ubije te grozna, sto da prljam ruke, sad crkni od muke. heklicom
Mary Joe Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Vratila se Meri i nema vam spasa Prva je na meti gospojica sova Heklicom u usta i zavrsen pos'o Sada gledam ko mi je za masakr zrtva nova Korovom.
Leshina Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 (edited) o Meri tako mi zvazbuke i zubne paste posto mi je slika s tvog avatara tolko gadna i ljigava, strasno je balava,zvalava,rutava i ulava, NABICU TI KOROV U VAGINU I PUSTITI DA RASTE!!!!!!!! upotrebite avatar od meri dzo!!!! Edited July 21, 2006 by Leshina
Mary Joe Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Dzaba mu da me ubije na bilo koji nacin jer, kada mi vidi sliku s Avatara Leshina ce riknuti, k'o strvina s ulice i prestati sve redom da smara Upotrebite... Rende.
Wise Owl Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Rendam, rendam, sve se pusi, rendam Meri nos i usi. Od bolova poluluda, vec je mrtva, vidi cuda. kiselim kupusom
Mary Joe Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Naostrila sam se da zimnicu spremam al' trebace mi i malo mesa sovu u bure sa kupusom guram bice tu kisele salate puna kesa Lakom za nokte.
Nenja Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Sta to smrdi u gori zelenoj dal je sranje il su labudovi nit je sranje nit su labodovi vec to Sova kupusom se davi TISINOM
Wise Owl Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Krknule me obe, nuto jadne zlobe. Lakom cu ti oci premazati Meri, a ti Nenjo cuti i vise ne seri. (to ce te dotuci ) plinom
Mary Joe Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Opet se ponovise dve pesme ali resicemo problem, nista zato Tisina nam uznemiri Nenju i mrtva se skotrlja u blato Patetikom.
Wise Owl Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 U mozak me busis klinom, umesto da me ugusis plinom. Vaznije ti bese skotrljati Nenju u blato crkni od patetike, zute kose kao zlato. klasican strujni udar
gavrosaurus Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Oh ne, nemoj da se nadas jer ces da od patetike stradas! I za smrcu vise nemoj da lutas jer ces da svoj jezik progutas! Nek me ubije vrucina ...
Nenja Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Oh ne, nemoj da se nadas jer ces da od patetike stradas! I za smrcu vise nemoj da lutas jer ces da svoj jezik progutas! Nek me ubije vrucina ... osecas li kako se polako topis temperatura je prevelika a ti se topis slivati se znoj niz slepoocnicu, vilicu, vrat toliko je vruce da ti mozak vri neko lezi na podu mrtav pogledaj dobro to si ti MRAK
gavrosaurus Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Mnogo, bre stihova pises ... Za kaznu - ispraticu te u tamu u kojoj ces prestati da dises i noc ce te progutati samu ... Treba 4 stiha, bez zezanja ... Nek me ubije Therion
Wise Owl Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Eternal Returniro, tako Therion svir'o, prema vecnosti, uzviseno jezdis, Via Nocturna, Sova glasno peva od muke se u smrti cak kezis. ventilatorom
gavrosaurus Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Ventilator vitla, prijatno pirka Sova se hladi - uzivancija prava Ali utisa se Therion svirka jer otkide se Sovina glava! Jogurtom
Wise Owl Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Punicu te jogurtom k'o penkalo gledacu kako ti izlazi na usi, za gori bol se nije znalo, nosicu te zbog toga na dusi. pisacom masinom
gavrosaurus Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Oh, pisace sam masine velik fan! Nesreca - gle sad toga jada! Da ubije te kucanje, to je san al od kucanja i masina strada ... Promaja
Wise Owl Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Promje se plasis, drhturis ko trska, Sova te dodatno 'ladnom vodom prska. Jeftika se smesi, Gavra krv bec bljuje, meningitis grozni po mozgu putuje. u bari
gavrosaurus Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 U ovoj paklenoj popodnevnoj jari Sova me mrcvari i uzitak kvari i napicu se silno al' sta to mari kad Sova sad satrunjava u bari Izduvnim gasovima
Recommended Posts