amy_mccoy Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 (edited) Danas prodjoh Studentskime gradom I neka mi riba ote knjigu kradom Indexom je mlatnuh u glavu tada Pade mrtva Angele of desire kao klada ubijte me martinkom Edited June 25, 2005 by amy_mccoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 U guzvi javnog ve ceja, Desava se neka bleja, Tamo Amy igra remi, Skinuh martinku, i lupih je po glavi! Ubijte me reketom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amy_mccoy Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 za Sinstrela se jedno zna a to je da mu je rima dno dna Stoga resih da mu zacepim usta Reketom ga lupih po sred cela gusta ubijte me katanom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 (edited) Ejmi oduvek nindža bila je I sa sobom je nosila šurikene i katane. Red je bio da bolji saseče je Izgibe od istog oružja jer nije veštija od mene. Edit: kilnite me gajtanom od miša Edited June 25, 2005 by Cynic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Some_girl Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Cynic je taj shto konstantno smara, za rime nema bash nekog dara, odlucih da nam svima skratim muke pa gajtanom od misha obesih ga bez imalo muke... -> kolevka za bebu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Some_girl za kompom se smara pise pesme, nisu ni za pet para odmah cu sada da je posaljem ka nebu bacicu na nju kolevku za bebu. ubijte me nemackim thrashom Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Ovom lestatu uzecu radno mesto Nemaci thrash pushtacu mu cesto Od toga ce da crkne, bar se nadam, Ionako je sav nikakav i jadan. hmmm... hajde pasta za zube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 zao mi sto moram da ti skratim muke udaram te tubom colgate a drhte mi ruke ubite me telefaxom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 moj braco agressor slusha thrash i nervira me anthraxom sladak je k'o chokolada krash al' ubicu ga telefaxom upotrebite: grudnjak Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 moja sestra mi zabi noz u ledja telefaxom ona zivota mene lisi zato sam je grudnjakom obesio u sobi i ostavio je tamo da visi ubijte me vrelom supom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Vidim Agresore nesto smo nervozni, Na stranu sto su ti stihovi bezvezni, Htedoh prvo da te koljem viljuskom tupom, Ali se ipak opredelih skuvatite s' vrelom supom! Ubij me pesmom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 sinistrel ovaj da je pesnik misli ali on mora da se pokori boljem jer ja sam najbrutalniji pesnik ovde i svojim stihovima ja cu ga zakoljem digitronom Link to comment Share on other sites More sharing options...
.alex. Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 agressor misli da je faca, ma nervira me to,ima facu zeca, probaj da ga mlatish po glavi, ako ne,digitron mu u anus duboko zari... ubite me motoqltivatorom Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 black angel je seljanka najveca na svetu iz dupeta njoj praziluk viri posto nemam motiku, a nemam ni vilu zgazicu je kultivatorm, pa ce da se smiri glasna muzika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenda Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Agresivni zvuk taj Agresor voli Da mu ushi puknu, da krvari i boli Da bi mu taj filing uchinio jasnim Smlavicu mu mozak ja metalom glasnim Ubijte me dzigericom Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Ljubavne pesme su ti dobre jako Ali ovi stihovi, to ti je mlako Zato dzigercu dobices u glavu Pasces mrtav legendo, u mekanu travu jastuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Legenda je prava legenda od coveka mnogo voli da jede, to mu je mana zato mu je dzigericu dadoh i on umre jer dzigerice ispravnost nije bila ispitana lupom me zapalite Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 sexualna utoka u post mi ulete zato od ljutine poceh da se pusim da bih joj se osvetio za njeno nedelo uzeo sam jastuk da ja nju ugusim dakle, lupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenda Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Na forumu su ovom ljudi dobri vrlo takmiche se ko ce prvi glave da mi dodje Sex Pistolki bi jastuk nabio u grlo A zizni zrak kroz cehlo Agresoru prodje Ubijte me Bajagom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Secam se slike ja od pre par godina na slici prolece i dosadni Legenda, u basti mirisa cvetovi irisa U mozak te ubija Bajagaaa! Ubijte me sa glupim stihom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amy_mccoy Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 evo ga Sinstrel, kao Azza ga jos znaju stalno neke nove nickove mu daju e pa Sintrele tako na yumu ne moze i ovim glupim stihom nadam se da te ubih, daj boze ubijte me bilijarskim stapom Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 amy_mccoy opet zeli da je ubijem a kako to radim, obratite paznju probodem je bilijarskim stapom pa je kao jagnje vrtim na raznju zapalite me benzinom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ketty Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Aggressorov zahtev neko vreme me mori Meni je krivo,al' sta cu kad on tako voli Benzin u ruke uzimam ja i palim dragog mi druga Mene otrujte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 ketty izvini ovo je tesko za mene tebe da otrujem da ti skratim muke sta ja to radim? ja tebe trujem ne mogu da verujem sta rade moje ruke bichujte me kao jebenog crnchugu Link to comment Share on other sites More sharing options...
.alex. Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 sado-mazo,to nash agressor voli, kad qrvu u krevet jebe,to je boli, zatrazi joj bichevanje ova ga na smrt k'o crnca ubi,pa se baci na pljuvanje. mene cjete... mister muskolom!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts