Wise Owl Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Pesma ti je sjajna, prosto nemam reci, gledam Gavru kako se usljeman beci. Osetio pijan nisi auspuh u gusi, a cudis se sto ti se iz dupeta pusi. pihtijama
Nenja Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 cele noci pihtije ti kuvam bas su vrele mrzi me da duvam sasucu ti papke uci i svu onu corbu osurenu i sprzenu staviti u torbu Dopom
Wise Owl Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Putuje Nenja auto-stopom povezoh te i ponudih dopom. Nisi ni svesna cega tu ima brasna, secera, peska i kima. narodnjacima
Mary Joe Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 (edited) Pogresih pesmu, ventilatorom te ubi' ali nista zato-ispravicu gresku faca ce ti se raspasti, i oci i usi kada ti u sobu ja dovedem Seku OHO lepkom. Edited July 21, 2006 by Mary Joe
Wise Owl Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Posto si sladja od secerne repe, a trazis da te lepkom lepe, lepicu te, pa ponovo seci, a od cega ces crci, tesko je reci. teniskim reketom
Mary Joe Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Nasa draga sova lopta ce postati tenis cemo igrati uz pomoc nje kada je reketom budemo udarali izbicemo joj organe sve Errrm.... Vocnim jogurtom.
Wise Owl Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Gle, visnja iz jogurta u Merinom grlu osta, bojim se da nece biti tvog sledeceg posta. Namera mi nije bila to da gledam, vec da se seckanju tebe licno predam. busenom
Mary Joe Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Glupe pesme pisem, inspiracije nemam pa tako ne mogu smislit' za ubistvo kreativan nacin jednostavno cu ti strpat' busen ja u usta i dodati mrtvog hrcka kao de luxe zacin Strvinom.
Leshina Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Glupe pesme pisem, inspiracije nemam pa tako ne mogu smislit' za ubistvo kreativan nacin jednostavno cu ti strpat' busen ja u usta i dodati mrtvog hrcka kao de luxe zacin Strvinom. jao vidi ovu gospodjicu!!!! misli da je dama! opalicu je RUKOM(...)po licu, i baciti strvinu na nju jer je to ona sama!!! ubijte me ovim smajlijem ili smajlijima:
Wise Owl Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Mrciniste kopam i u lov se spremam, sacmaru punim i necu da dremam. Pod nogama tvojim od sumskog lisca tepih, da ne trosim municiju, strvinom te klepih. zakuj me za dasku
Leshina Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Mrciniste kopam i u lov se spremam, sacmaru punim i necu da dremam. Pod nogama tvojim od sumskog lisca tepih, da ne trosim municiju, strvinom te klepih. zakuj me za dasku vidi jadne meri dvaput ubijena! resila sova da stavi ubice masku... more ti si strvina i moras biti ubijena! lupam ti samar i kujem te za dasku!!! ubi me gluposcu,ali prvo me ubijte veselima!!!!!
Wise Owl Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Obesila sam Stimpija o debelu granu gledam kroz prozor kako se ljulja, pred ocima mu veseli titraju, glupost mu njegova kroz glavu baulja. izbezumi me osmehom
Leshina Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 (edited) Obesila sam Stimpija o debelu granu gledam kroz prozor kako se ljulja, pred ocima mu veseli titraju, glupost mu njegova kroz glavu baulja. izbezumi me osmehom Eh Sovo,ne znas u sta si se upustila! Jednom davno bese jedna Sova. Lepa dama odlicnoga kova! (za koju ja uzgred,budi receno i dalje ne znam ko je) Bila je lepa sve dok nije ugledala moja osmeha besna i sad joj je odumrla hemisfera desna!!!! HA!!!! crkni!!! ubijte me uvredom!!!! Edited July 22, 2006 by Leshina
Mary Joe Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Ovaj ovde umislio da je smeker pravi al' cim ga vidim k'o da me je udario grom po glavi Kad mu kazes da je glup prevrne se k'o strvina i crkne, pa ga sad kljuca zivina Zamrzivacem.
НС 14-8-8 Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 (offtopic) svaka cast za ove zajebancije....pokusavam vec lapo cuke da smislim nesto ali se stalno vracam na one moj te mota oko plota i to....
Inuria Malkava Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Zamrzivac novi nose dostavljaci Osecaj je grozni postajao jaci Ubistvenu zelju obuzdat' ne umem Mislim kako zamrzivac na tebe da gurnem... Ubij me... pozitivnom energijom.
НС 14-8-8 Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 spavao sam sa jednom al' nazalost HIV pozitivnom pa sada ja sidu sirim i svome se zivotu divim... izbodi me srafcigerom
Inuria Malkava Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 To nije ona pozitivna energija na koju sam mislila... Dok srafove zavrcem na kucnim aparatima Zelim da te ubijem, oteze se satima Setas pored mene, prolazis sa kerom Besna na te skacem i bodem srafcigerom. Budlnikom.
НС 14-8-8 Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 (edited) izvini ali ti si italicirala samo pozitivnom prema tome ... razvlacim se po krevetu, uskoro krecem u pandursku devetu, s' budilnikom nesto nije u redu pandur mi u glavu lupa veliku gredu zaleci me sa kintom Edited July 22, 2006 by НС 14-8-8
Inuria Malkava Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 izvini ali ti si italicirala samo pozitivnom prema tome ... razvlacim se po krevetu, uskoro krecem u pandursku devetu, s' budilnikom nesto nije u redu pandur mi u glavu lupa veliku gredu zaleci me sa kintom Hej, ti treba mene da ubijes... Kintom, huh? Kazu - od papira najgore su rane Dok ti kozu secem, krvi na sve strane. Novcanicom zelenom zasecam duboko Crveni gejziri sikljaju visoko... Otrovnim kolacima.
НС 14-8-8 Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 u prvoj te ubijem sidom u drugoj budilnikom aj sad... kolac sam ti spremio dobro zasecerio, misomor na vise nacina naci ces u otrovnim kolacima... rokni me peglom (pegle su ok jel da?)
Inuria Malkava Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Dok odecu peglam, naglas razmisljam Gde je onaj НС, najgori je sljam! Samom svojom pojavom nervira me vrlo, Usijanom peglom sprzicu mu grlo... Sidrom. (Obrati paznju - ne sidom, sidrom )
НС 14-8-8 Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 (edited) ocu siduuuuuu elem: morem plovi nasa bela ladja, ide nekim putem,putem beznadja, na sidru visi tears three , with sharks she will feel free.... ubi me gajtanom Edited July 22, 2006 by НС 14-8-8
Mary Joe Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 I ovaj je covek resio da pise i bas zbog toga mora prestati da dise Gajtanom ga udavim kao nekog vola pa mu nozem presecem glavu na pola Trzalicom.
НС 14-8-8 Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 aj sad upotrebite mastu MAXIMALNO trzalicom ti zapusim nos, ti polako prestajes da dises, i dok tako po staklu hodam bos, citam pismo koje si pocela da pises diskom...
Recommended Posts