Mary Joe Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Znaci, jos i mazohista ti si volis da se seces dok ubijas druge Diskom ja cu tebi izvaditi srce I, sta reci- mrtav bices, nema tebi druge Amebom.
Inuria Malkava Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 (edited) Ubijam te stalno, vaskrsavas ponovo Mlaticu te diskom teskim kao olovo Ulicom se prolama tvoja bolna vriska Umreces od moje ruke i mp3 diska! Krstaskim macem. EDIT: E, moja ti, ubismo ga u isto vreme... Sad moram i tebe nekako... Gledaste horore gde vlada zverinje Godzilla, pauci, veliki gusteri Kada se na prozore ponahvata inje Ogromne amebe progutace Meri... Edited July 22, 2006 by Three Tears
Mary Joe Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 U, jebo te, pesme se ponavljaju opet moram ubijati ja Kad se krstaskoga maca dohvatim iseckana bice Three Tears sva A sad, jer zabusavate mnogo moracete nadoknaditi sve neko me mora amebom ubiti da mu ne bih ovim macem odsekla ruke dve!
Inuria Malkava Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Ubih te amebom, Bestraga mu glava Dodijace nama Ta pesnicka slava...
Leshina Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 (edited) (offtopic) svaka cast za ove zajebancije....pokusavam vec lapo cuke da smislim nesto ali se stalno vracam na one moj te mota oko plota i to.... Ovaj lik sad nema inspiracije, A ja sam na tom polju sad kod kulminacije. Njegovo postojanje bilo je likvidirano kada je na zle kuce krovu ugledao mudru sovu covek onog trenutka kada ne budes sam sebe opterecivao time sta ces da smislis,tad ce ti samo navirati kojekak'e gadosti!!!! EDIT:a izvinte video sam sad da si kren'o!!! samo napred Edited July 22, 2006 by Leshina
Leshina Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 (edited) E posto three tears sredsvo meni ostavila nije, sada se,znam,tamo negde krije. ja lomim glavu:Cime da te spicim, i na kraju mi sine UBICU TE NICIM!!! ubijte me macjim izmetom Edited July 22, 2006 by Leshina
Mary Joe Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Leshina iskljucivo kuceci izmet jede zato, kad mu maciji podmetnes- ima da najebe pojeo je zalogaj ovog drugog jela i sad se koprca- ispala mu crevca cela Tramvajem.
Leshina Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Leshina iskljucivo kuceci izmet jede zato, kad mu maciji podmetnes- ima da najebe pojeo je zalogaj ovog drugog jela i sad se koprca- ispala mu crevca cela Tramvajem. Ti mi govoris da kuceci izmet jedem Vise za tebe necu da hajem Ali prvom prilikom kad te vidim na pruzi Pokupicu te tramvajem. dosadom!
Nenja Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Stizem tiho sa svojom posadom ne bi li te ubili dosadom pocecemo od arheologije preko anatomije pa sve do buvologije preko smorologije!!! ubi te me jatom ptica
Wise Owl Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Njegovo postojanje bilo je likvidirano kada je na zle kuce krovu ugledao mudru sovu zafaljujem, zafaljujem... Jato gavranova oko Nenje kruzi, da joj telo mrtvo posteno naruzi. Ali prvo cekaju da Sova izgustira kad je vec uspela Nenju da prosvira. sudstvom
Mary Joe Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Bacila si opusak od cigare na ulicu pa te smesta pozvali u sud al' nesrecno skonca sve po tebe probode te ekserima sudija lud Bojlerom.
Wise Owl Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Procurio bojler, siklja na sve strane posladoh te da vidis, (kao ne znam sta te ceka), i kad si zavukla ruku u kamenac Sova prekidac pritisnu i Meri ucmeka. betonskom tablom
Mary Joe Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Ulicom se setkas i faca se pravis pevas Cecin hit k'o da ti je neki stos no iznenada, k'o iz vedra neba betonska tabla pade ti na nos Shamponom.
Wise Owl Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Lepo sam ti Meri rekla to nije za pice, sad ti sampon od koprive zdere celo bice. elisom (ne Elvisom)
Leshina Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Lepo sam ti Meri rekla to nije za pice, sad ti sampon od koprive zdere celo bice. elisom (ne Elvisom) Vidim,sova nesto ne voli elvisa, bas se pitam zasto? ali jednog dana kada glavu joj otkine elisa, znace da voli bas to!!!! mobilni telefon(kad zora zaruuuuuudiii)
Wise Owl Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Kad zazvoni telefon, kad zora zaruuudi, Lesina je navik'o da se bas probudi. I umesto mobilnog dinamit mu dadoh kad je puko, smejati se, srecna ne prestadoh. bacite me lavovima
Mary Joe Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Ti bi htela u zoo vrt da te vodim za ubistvo to je vrlo zgodna prilika bacicu te lavovima da te oni mljackaju od tebe ce ostati nama samo slika Emisijom ''Sve za ljubav''.
Wise Owl Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Emisije ne gledam, necu da se predam i sama bih sve za ljubav dala, bacicu te nekome pod noge, sve za ljubav daces, kao bela lala. (i zivot, naravno ) kaktusom
gavrosaurus Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Sova dahce u zagrljaju strasnom i slatka peckanja rashladjuju i gode ali u svom shvatanju odvec kasnom - Kaktus je tu da te zivu izbode! Die, motherfucker! Smrt u autobusu
Wise Owl Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Gavra dahce u autobusu punom, dok se sova u kuci uz ventilator mreska i ne osta mu zivota u oku crnom, ocedi se, skapa, snadje ga kob teska. trnjem
Nenja Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Ustajes, stanica je tvoja osecas srad ljudi i znoja Kreten koci, ravnotezu gubis zabijen u soferku ti na glavi dubis BUDJ
gavrosaurus Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Sova je egzibicionist stari i svaka zelja - od crnjeg crnje! Nije da Gavra narocito mari sve dok je na mrtvo ne izbode trnje Nenja je nova i posve sveza i gust mi je zbilja da se napravi muka Za Nenju koju ceka smrtna mreza u kojoj je vec zabudjavila joj ruka! Vrnjci
Wise Owl Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Knjaz Milos il' Vrnjci, prolaze te trnci po vrucini zelis da rashladis zdrelo, a nisi ni svestan da ce Sova flasu zabiti duboko u Gavrino telo. slaufom
gavrosaurus Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Sova se sva bezbrizna u Adi brcka ni pomisao smrti njoj se tad ne javi tek kad je u kotlu pocela da krcka i kad je rodjeni slauf skocio da je davi! Klucevima
Wise Owl Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Kljucevima u garazi, Gavra smrt sad trazi i evo ih svi na broju, Sova kaze, vazi. Trineska pod rebra, osmica u oko, a srafcifer pride u dupe duboko. basom
Recommended Posts