Mary Joe Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Jede mi se piletina al' pileta nemam u tu svrhu moze posluzit' i sova basom cu je izlemat' do smrti i ispeci- to ce biti moja vecera nova Flomasterom.
Wise Owl Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Flomasterom cu ti markirati, po telu tacke rado, a onda cu na tebi, vezbati pikado. ritualno
gavrosaurus Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Srediste rituala - vezana je Sova Modrice oko ruku, lancuga je teska Vicem: Neka moc mi da krv ova! Ali umrla je Sova, desila se greska ... U boju kauboja i indijanaca
Mary Joe Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 (edited) Kauboje mrzis, kazes da su gay zato ti bas neki indijanac posta ali dzabe kad te bas gay ubi da visis na kaktusu obesen ti osta Slepim misem. Edited July 22, 2006 by Mary Joe
gavrosaurus Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Slatki se sismis vrti i jato se skupi, koji bese prvi? Ti se Meri ne boj smrti sve dok se oni ne napiju krvi Torpedom
Teufel Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Gavra se prikljucio mornarici i eno ga sad u svojoj podmornici torpedo cu na njega odmah ispaliti sta ga je snaslo, odmah ce shvatiti majonezom
Mary Joe Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Majonez na 'lebac mazes rucak sebi spremas ti ne znas da je u njemu mleveni hrcak posle par sekundi ces se ugusitiiii Hranom za pse.
Wise Owl Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Gde po ovako groznom danu trpas u sebe masnu hranu? Majonez ti se lepi, curi niz gusu jedva na nos ispusti dusu. skalpelom
НС 14-8-8 Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 (edited) Ovaj lik sad nema inspiracije, A ja sam na tom polju sad kod kulminacije. Njegovo postojanje bilo je likvidirano kada je na zle kuce krovu ugledao mudru sovu covek onog trenutka kada ne budes sam sebe opterecivao time sta ces da smislis,tad ce ti samo navirati kojekak'e gadosti!!!! EDIT:a izvinte video sam sad da si kren'o!!! samo napred ma ko bre nema inspiraciju? samo sam bio na praksi u palasu skalpelom cu ti bre izvesti seciju i zadovoljno plivati na talasu... rokni me ljubavlju.... Edit: ne videh da i mery treba ubiti, zarazne li hrane za pse, sudbinu je tesko predvideti, pogotovo kroz zamagljene sne... Edited July 22, 2006 by НС 14-8-8
Wise Owl Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 (edited) Dacu sve od sebe da ljubavlju roknem tebe, celoga zivota, kuvar mi je zelja pusta, ljubices me dok ti ne ispadne jezik iz usta, takav scenario ne smisli ni Kusta. ostrigama Edited July 22, 2006 by Wise Owl
НС 14-8-8 Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 (edited) i kada three tears upozna ajkule i raze, ostrige ce sovi isisati oci... a da sve bude veselije i draze mary na sahranu ipak nece doci... Pesmom Edited July 22, 2006 by НС 14-8-8
НС 14-8-8 Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 ovo ce biti moj poslednji post, jer sam negde pozvan kao gost. Ostavljam vas mrtve mrtve od tuge jer zbog moje pesme muke su vam duge
Wise Owl Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Ajde da to obavim po ovom vrelom danu, ubicu te HaCeu, pesmom u WeCeu. Pevacu ti, falsirati, cak i frulu zasvirati, grcices se u mukama, umreti mi na rukama. olujom
tovar Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 mozda je sova mudra kao duh sveti, ali glasom i pesmom celom svetu preti, moze da sleti na zicu sa strujom, ili da je, samo tako, ocerupam olujom. delovima za kola.
Wise Owl Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Zalepicu te na sofer sajmnu, brisacima cu ti skakljati telo, filter za ulje u nos ti spicit, a rezervnim tockom zavrsit' delo. roze bojom
gavrosaurus Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 O, i Lestate mudri na temu dodje u roze duksu i cvikerima tamnim E pa dragi - ovde svako lose prodje Bices umlacen delovima glavnim! Tabletama
gavrosaurus Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Nema veze, okrecila si sobu napunila slikama: Picasso, Dali, Goya da udobno ti bude u tom malom grobu i glave dodje podna roze boja! Die die die my darling! Rekoh gore
Wise Owl Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 ...podna roze boja! Gde ce ti dusa - podna roze boja!? Necu moci od te slike da zaspim Ma necu cekati da deluju tablete kojima te napunih od glave do pete. Rukama cu te zadaviti i tako roze patos naplatiti. ubi me ko zeca
gavrosaurus Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Smisljao sam kako, u zasedi, tih Kako da se Sova u zamku upeca? A-ha, pa prosto: ubice te stih! I na keca ubih te ko zeca! U Orijent-Ekspresu
Wise Owl Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Uvaljen u sediste Orijent-Ekspresa, zacito se Gavra, sve Tolkina ljusti, nije ni primetio, zanet, lud od srece, Sovu gde mu s' ledja, noz do drske stusti. gurni me u bunar
Teufel Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Dubok bunar, voda 'ladna sovu ceka smrt gadna konacno mi se ispunila zelja stara mrtva sova na dnu bunara Harmonikom (posto mi je pocetak onako, narodnjacki )
Leshina Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Uvaljen u sediste Orijent-Ekspresa, zacito se Gavra, sve Tolkina ljusti, nije ni primetio, zanet, lud od srece, Sovu gde mu s' ledja, noz do drske stusti. gurni me u bunar Oj boze,moj presveti oce(sinan sakic) Three tears-Ivana ostade siroce! Na rame majka-Sove neznu ruku sam turnuo I nesrecnu joj pojavu u bunar gurnuo!!! ubijte me grizom savesti koju osecam jer sam ovako zao i podao cin uradio!!!
Wise Owl Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Harmonikom sitno pletem, dugmetara stara, mom Teufelu poskakuje srce iz nedara. Zajapuren podvriskuje, vrti se ko cigra, ja sve brze, on sve ludje, i puce dok igra. telegramom
Wise Owl Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 (edited) --- Edited July 23, 2006 by Wise Owl
Teufel Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Telegram cu sastaviti i sovu od zivotu rastaviti u telegramu ce nesto pisati od cega sova vise nece disati carapom
Recommended Posts