Leshina Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Harmonikom sitno pletem, dugmetara stara, mom Teufelu poskakuje srce iz nedara. Zajapuren podvriskuje, vrti se ko cigra, ja sve brze, on sve ludje, i puce dok igra. telegramom Oh zlobna sovo,sta mi ucini? Moje ubistvo tebe ostade na bezvrednog mora pucini!!! Odatle ti stize jos jedan telegram smrti, Pa se nesrecna u sopstvenom grobu jos jedared zavrti!!!!! UBIJ ME KAKO ZNAS I UMES!!!!!!!!
Mary Joe Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Otvoren mi izbor ostavljas da sa tvojim zivotom svrsim Zato odlucih da te, zajedno s mrtvim pacovom na sporetu isprzim! Shtampachem.
Inuria Malkava Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Kako da te ubijem, razmisljam poduze, Kraj kreveta drzim pistolj, otrov, uze, Al' cu stampac lupati o tvoju lobanju, Sve dok se ne zateknes u bezivotnom stanju. Tiganjem.
Mary Joe Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Tiganjem cu zgnjecit' tvoju facu izgledaces kao palacinka Nakon toga, bolje i da umres izgled ti nece popravit' ni sminka Osigurachem.
Inuria Malkava Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Mary Joe, otrovna si kao kakva guja! Protiv tebe mora pomoci mi struja. Iskocio osigurac, sa zida se smeska Da ga vratis na mesto bice kobna greska. Plamenom.
Leshina Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Mary Joe, otrovna si kao kakva guja! Protiv tebe mora pomoci mi struja. Iskocio osigurac, sa zida se smeska Da ga vratis na mesto bice kobna greska. Plamenom. Nasa three tears,leptirica prava Da leti oko vatre,prosto obozava!!! Ne bi li joj osecaj postao veci, Uhvatio sam je i ostavio u plamenoj peci! ubijte me toalet papirom!
Inuria Malkava Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Znas da je Egipat manija moja, Zavila sam ljudi nema im broja, U nedostatku lana, ne moz' da se bira Posluzice rolna toalet papira. Zivo blato
Leshina Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Znas da je Egipat manija moja, Zavila sam ljudi nema im broja, U nedostatku lana, ne moz' da se bira Posluzice rolna toalet papira. Zivo blato Devojko luda,devojko mlada, Ne znas ni sama da sam jak ko bivo! To cu ti i dokazati kada Te nezno budem gurnuo u blato zivo!!! mrtvo blato!!!
Inuria Malkava Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Kad sam bila mala, cuvao me tata Dok pravih u dvoristu kolace od blata A sad cu te rado natrpati takvima, Da li ces preziveti bas me i ne zanima. Puzevima E, moj Matija, od blata ces me praviti...
Leshina Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Kad sam bila mala, cuvao me tata Dok pravih u dvoristu kolace od blata A sad cu te rado natrpati takvima, Da li ces preziveti bas me i ne zanima. Puzevima E, moj Matija, od blata ces me praviti... ...kao sto psi vole da svoje gazde lizu, tako i manijakalni puzevu mesozderi vole da ti niz zdrelo gmizu! Ljubavna strela
Mary Joe Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Kad ga ljubavna strela strefi Leshina se obradova Ali avaj, gadjao ga neki gay i ovaj crce od pada sa krova ubijte me... zihernadlom.
Inuria Malkava Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Zihernadlom cepam tvoje lepo lice Posle tebe ostace kucine i trice Poslednju cu sa uzitkom u kicmu zabosti Ubih nasu Meri, o, Boze, oprosti... Usijanim zaracem
Mary Joe Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Usijani zarac bas je fino sredstvo da se necija koza unakazi To sam tebi uradila, nesvesno il' svesno jerbo mi se jednog dana ti zlobno isplazi Smrt na koncertu Whitesnake-a.
Inuria Malkava Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 (edited) Dok Koverdejl vristi u transu je publika Nasa Meri, pravi fan, tik je pored zvucnika Sada joj sve zlezde hormon srece luce Al' od zvuka jakog, glava njena puce. PVC-om... EDIT (em ): sta ti se desilo sa avatarom? Samo sam videla razvucenu plavusu, sledeceg trenutka nista! Edited July 23, 2006 by Three Tears
Mary Joe Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Tako znaci, PVC ti volis i tipu u takvoj odeci ne mo's da odolis Poslacu ti policajca obucenog kao gota da t' ugusi PVC-om i u njega les zamota Ubijte me romanticnom komedijom. P.S. Avatar bwe nece da mi radi pokusam da promenim al' nista ne vredi Zato odlucih da ga sad iskljucim i pokusam kasnije- greska je po sredi
Inuria Malkava Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Sve plavuse vole romanticne komedije Cak i Meri redovno koju suzu prolije Al' od muke iz usiju pokuljace joj dim Kad shvati da u plejeru je brutalni snuff film... Voskom.
Teufel Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Ucinicu ono sto zelim srcem celim prelicu te sada ovim voskom vrelim vreme je sada da se za grehe plati i zato cu te ja u pakao poslati ubi me Andjelinom Zoli
gavrosaurus Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Од Холивуда ми је и силикона мука од јурњаве, лепотана и пиштоља и знај да биће тад твоја брука кад убије те ова распаднута дроља! Угљеним штапићима
Wise Owl Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Ugljeni stapici, bas se drobe lako i da ih koristi, ne ume bas svako. A Sova je za iste, pravi tata-mata, da golica njima do tvog sudnjeg sata. kosilicom za travu
gavrosaurus Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Сови је вруће и сам лед пије да расхлади - прислонила је главу али Боже, па то вентилатор није - то косилица је за траву! Длетом
Wise Owl Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Sve ti nesto smeta, stomak, nos i usi, pa pomislih prvo na secu ziletom, al' dograbih ono sto pod ruku pade u zanosu umetnickom, doklesah te dletom. tikvom
Leshina Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Sve ti nesto smeta, stomak, nos i usi, pa pomislih prvo na secu ziletom, al' dograbih ono sto pod ruku pade u zanosu umetnickom, doklesah te dletom. tikvom Tikva,glava tvoja,tu razlike nema, Eh kad bi znala Sovo kakva ti se smrt sprema!!! Otfikarim ti glavu,zamenim je tikvom a onda ti,jos uz to istu obrezem britvom!!! nek me ubije ljubav moja,sinan sakic,bilo kako!!!!
Nemanja Savic Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Tikva,glava tvoja,tu razlike nema, Eh kad bi znala Sovo kakva ti se smrt sprema!!! Otfikarim ti glavu,zamenim je tikvom a onda ti,jos uz to istu obrezem britvom!!! nek me ubije ljubav moja,sinan sakic,bilo kako!!!! metalac si, a narodnjake furash na tvom radiju se grand parada vrti.. malo manje da u shund svoj nos turash de tene bih vezao i pustio ti Sinana da ti peva do smrti!!!!!! ubite me shkoljkom...
Helle Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Dentalna hirurgija slabo placa usro si se bec gaca skoljka ti zapala medju muda trazis ih po ordinacji svuda zumbulima
Leshina Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 metalac si, a narodnjake furash na tvom radiju se grand parada vrti.. malo manje da u shund svoj nos turash de tene bih vezao i pustio ti Sinana da ti peva do smrti!!!!!! ubite me shkoljkom... Joj evo je ova nesreca zubarska muci me stalno nekom svojom boljkom more idi bre u persuna kurvarska zaklacu te zatupljenom skoljkom!!!! ubi me tvojim sexy telom!!!!
Recommended Posts