Nemanja Savic Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 kada na svoju njivu legnesh i da je obradjujesh - zabole te! od gladi ima da crkensh jer ce je zumbuli prekriti - 'bem te! jeguljom
Leshina Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Dentalna hirurgija slabo placa usro si se bec gaca skoljka ti zapala medju muda trazis ih po ordinacji svuda zumbulima ova hellenomrmljf(naznam sta)u ubistvu me pretece!!! ali zato moje je u srcu presece. Pitate se da li sam,i zasto sam je ubio, a ja samo zumbul u njenoj otvorenoj glavi zagubio!!!! CRKNIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kill me with my insanity!!!!
Nemanja Savic Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Joj evo je ova nesreca zubarska muci me stalno nekom svojom boljkom more idi bre u persuna kurvarska zaklacu te zatupljenom skoljkom!!!! ubi me tvojim sexy telom!!!! kad tad -pascesh mi shaka! na stolicu ima da te posadim... ali, ne... necu zube da ti vadim vec cu sa svojim sexy telom po familiji da ti... sve redom a od tebe nece ostati ni mraka!
Leshina Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 (edited) kada na svoju njivu legnesh i da je obradjujesh - zabole te! od gladi ima da crkensh jer ce je zumbuli prekriti - 'bem te! jeguljom dojadilo mi vise da te ubijam!!! Nekada sam to radio trljajuci ti nos svojom buljom. Ali sada cu da te ispresavijam, nicim drugim do jeguljom!!!! zvakama!!! Edited July 24, 2006 by Leshina
Leshina Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 kad tad -pascesh mi shaka! na stolicu ima da te posadim... ali, ne... necu zube da ti vadim vec cu sa svojim sexy telom po familiji da ti... sve redom a od tebe nece ostati ni mraka! offtopic: nemanja,pravilo kaze 4 STIHA,ne vise!
Helle Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 ova hellenomrmljf(naznam sta)u ubistvu me pretece!!! ali zato moje je u srcu presece. Pitate se da li sam,i zasto sam je ubio, a ja samo zumbul u njenoj otvorenoj glavi zagubio!!!! CRKNIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kill me with my insanity!!!! sto pogrijesHno napisah moj nick.... ides u profil!
Leshina Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 ubi me baterijom od 1,5V joj buraz ne znas koja ti se sprema gnjavaza!!! ne znas sta je? pol'zes mi JAJE! Ubice te,sprzice te 1.5 voltaza!!!! kljucevima od peglice!!!!
Nemanja Savic Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 dojadilo mi vise da te ubijam!!! Nekada sam to radio trljajuci ti nos svojom buljom. Ali sada cu da te ispresavijam, nicim drugim do jeguljom!!!! zvakama!!! nemam vishe reci... tako su ti ruzni zubi!!!!!!!!!! iako to moja profesija leci - - nabicu ti toliko zvaka... ima da te UBI'! paklenom mashinom
Leshina Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 sto pogrijesHno napisah moj nick.... ides u profil! u profil?
Nemanja Savic Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 offtopic: nemanja,pravilo kaze 4 STIHA,ne vise! sorry, to je bio sonet... citava dva stiha duze...
Helle Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 (edited) u profil? Da, u profil medju ''interese'' pored onih koji su mi i do sad napisali pogrijesno nick! Idi vidi, ako uspijesH da se snadjes! Edited July 24, 2006 by Hellenoranotos
Leshina Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 ubi me baterijom od 1,5V joj buraz ne znas koja ti se sprema gnjavaza!!! ne znas sta je? pol'zes mi JAJE! Ubice te,sprzice te 1.5 voltaza!!!! kljucevima od peglice!!!!
Leshina Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 nemam vishe reci... tako su ti ruzni zubi!!!!!!!!!! iako to moja profesija leci - - nabicu ti toliko zvaka... ima da te UBI'! paklenom mashinom Buraz naso ti da se sprdas sa Leshinom. Jedna je utvara sada vrlo gladna. Nazvacemo je Paklenom Mashinom, i tvoj smrt bice gadna!!! smrad
Nemanja Savic Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 joj buraz ne znas koja ti se sprema gnjavaza!!! ne znas sta je? pol'zes mi JAJE! Ubice te,sprzice te 1.5 voltaza!!!! kljucevima od peglice!!!! leshina, tol'ko je mali u peglicu ga stavim pre nego sto motor upali kljuc u dupe ima da ti uglavim ubi me Sashom
Nemanja Savic Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Buraz naso ti da se sprdas sa Leshinom. Jedna je utvara sada vrlo gladna. Nazvacemo je Paklenom Mashinom, i tvoj smrt bice gadna!!! smrad u bandu si klavijaturista sprema ti se tezak rad obaveza imas trista al' ce te ubiti pevacev smrad! snoopyem
Leshina Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 leshina, tol'ko je mali u peglicu ga stavim pre nego sto motor upali kljuc u dupe ima da ti uglavim ubi me Sashom ej bre covece zar i u igri potkradas? kad te moja sasha sasece, gadno ces da nastradas!!!! ubij me ribom sa kojom si se slikao u indjiji!!!
Leshina Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 posto smo se zapetljali,krecemo ispocetka, dakle ubij me ribom sa kojom si se slikao u indjiji
Nemanja Savic Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 ej bre covece zar i u igri potkradas? kad te moja sasha sasece, gadno ces da nastradas!!!! ubij me ribom sa kojom si se slikao u indjiji!!! slikala me, ljubila me... plavushica je prava... a tebe (tu nema dileme) ima samo da 'uspava'! djedinom glavom
Leshina Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Sada prestaje moja pesnicka moc, Mnogo mi se spava, Nemanja duso,zelim ti laku noc, ne volim ja tebe zabadava :gay:
Nemanja Savic Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Sada prestaje moja pesnicka moc, Mnogo mi se spava, Nemanja duso,zelim ti laku noc, ne volim ja tebe zabadava :gay: laku noc laku noc laku noc i opet laku noc!
Leshina Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 (edited) slikala me, ljubila me... plavushica je prava... a tebe (tu nema dileme) ima samo da 'uspava'! djedinom glavom Pre nego podjem spavat, Jos jedno ubistvo izvrsiti moram! Znas i sam,doticni je glavat, A ti sad bezi smederevskim goram' uspavaj me!!! ps:bez ikakve ljutnje!!! Edited July 24, 2006 by Leshina
Nemanja Savic Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Pre nego podjem spavat, Jos jedno ubistvo izvrsiti moram! Znas i sam,doticni je glavat, A ti sad bezi smederevskim goram' uspavaj me!!! ps:bez ikakve ljutnje!!! spavaj slatko kad te sutra dovatim uteracu ti glatko i ima sve da ti povratim........ ubi me kada ustanesh sa dobro jutro
Nemanja Savic Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 ps:bez ikakve ljutnje!!! naravno da nema nikakve ljutnje
Recommended Posts