Mary Joe Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 (edited) ubi me kada ustanesh sa dobro jutro Na ovoj temi zakomplikovali sve ste Vise se ne zna ko koga ubija Kad ti dobro jutro pozelim u 6 od nervoze crci ces, ki da te ujela zmija Ubijte me limunom. Edited July 24, 2006 by Mary Joe
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Nimalo se necu jediti, kada odradim Meri Dzo secenje, po ranama ljutim cu joj limun cediti, dotuci ce je bol koji izazva limuna pecenje. izazivanjem pometnje
Mary Joe Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Ova ovde sova pametna se pravi zato cu joj izazvati pometnju u glavi Uz to cu joj poslati macke da je grebu i pod kozu cu joj usadit' amebu Roletnom.
Nemanja Savic Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Ova ovde sova pametna se pravi zato cu joj izazvati pometnju u glavi Uz to cu joj poslati macke da je grebu i pod kozu cu joj usadit' amebu Roletnom. mozda si i macka i po ali moja alergija je jaca na prozor cu ja tebe striktno i roletnom po glavi, dapaca!~ sa sljivu
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Za ubistvo gnusno pun dzep sljiva nosim, da te sa tvrdjima k'o mecima kosim. Uz poklic - Mrtav padni, ludi zubu - utepah te kao bubu. u postenoj borbi
Nemanja Savic Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Za ubistvo gnusno pun dzep sljiva nosim, da te sa tvrdjima k'o mecima kosim. Uz poklic - Mrtav padni, ludi zubu - utepah te kao bubu. u postenoj borbi niske udarce primam stalno al' se svaki put iznova na noge dizem u postenoj borbi nece biti ravnopravno jer ima na siljak da te nanizem heftalicom
!!!SERAFIM!!! Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 ne crazy dent nisam stihoklepac nemogu da ucestvujem u ovome!
Nemanja Savic Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 pokusaj makar bice ti zabano al' ako u glavi primetish kvar bice ti jebano
!!!SERAFIM!!! Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 ma brate nemogu ja nisam budala da se drndam sa vama tema je puna spama! sve u svemu imam tremu!
Mary Joe Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Ne lupetaj na ovoj temi da ti ne bi warn dali- il' ne daj boze banovali Ovog CrazyDent-a zaheftacu za zid 'mesto da se brani- kuka, kak' ga nije stid Ubijte me kisnom glistom.
Nemanja Savic Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 niske udarce primam stalno al' se svaki put iznova na noge dizem u postenoj borbi nece biti ravnopravno jer ima na siljak da te nanizem heftalicom vidim ja... doslo je vreme... za kompjuterom sam i ima da ubijem sebe heftalica mi je na dohvat ruke... (nema dileme) izheftacu se i iskrvariti na cebe... zvucnikom
!!!SERAFIM!!! Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 e bre meri jesi riba al ne seri nediraj mi pevaca ostaces bez gaca!
Mary Joe Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Pesme su ti sranje zivo bolje idi popij pivo Vidi onog, sam se ubio i misli da je u pravo zato cu mu naknadno zvucnikom razbucati glavu Ubijte me kisnom glistooooom!
Nemanja Savic Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Ne lupetaj na ovoj temi da ti ne bi warn dali- il' ne daj boze banovali Ovog CrazyDent-a zaheftacu za zid 'mesto da se brani- kuka, kak' ga nije stid Ubijte me kisnom glistom. jedva cekam da pljuska bude sakupicu sto vise kishnih glista iako znam da ce da me kude gliste ima da te izu (ima da budesh k'o nudista) s terapiju
!!!SERAFIM!!! Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 kasno je sad za pivo podrigujem na sve zivo! ne kapiram ovu temu jbg izvinite na svemu!!!
Nemanja Savic Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Pesme su ti sranje zivo bolje idi popij pivo Vidi onog, sam se ubio i misli da je u pravo zato cu mu naknadno zvucnikom razbucati glavu Ubijte me kisnom glistooooom! kishna glisto mala o znam sta bi sada dala da sa drugarima zurku napravish i sa Mary Jo da se nahranish! baletom
Mary Joe Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Kad si takav, vazi- cao! s pisanjem si preterao Za tvog druga posebnu terapiju spremam umesto da lezim u krevetu i dremam Od rendanog pacova dacu njemu lek i ostace bezivotan zanavek Smrt na svirci Atlantide.
Nemanja Savic Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Kad si takav, vazi- cao! s pisanjem si preterao Za tvog druga posebnu terapiju spremam umesto da lezim u krevetu i dremam Od rendanog pacova dacu njemu lek i ostace bezivotan zanavek Smrt na svirci Atlantide. ako opet u kuglashu svirku radimo tako mi zivota mog atlantidu ce iz govana da vadimo a mene ce da strefi slog! smily-em
Mary Joe Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Kulas te u toliki trans bacio ubio si sebe 'mesto mene Ni ovog puta neces se izvuci kad rulja ovih smajlija ( ) bas na tebe krene! Ubijte me pesmom Paris Hilton.
Nemanja Savic Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Kulas te u toliki trans bacio ubio si sebe 'mesto mene Ni ovog puta neces se izvuci kad rulja ovih smajlija ( ) bas na tebe krene! Ubijte me pesmom Paris Hilton. strasna kletva ce da te stigne na svirci atlantide kad sa pesmom Paris Hilton publiku 'dignem' tebe ima da ne bide kill me with lizard king
Leshina Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 strasna kletva ce da te stigne na svirci atlantide kad sa pesmom Paris Hilton publiku 'dignem' tebe ima da ne bide kill me with lizard king nemanja gej,to sri znaju, ali zacudje nje u glavi ce da imaju, Kada vidi nemac kolka je kara u kralja gustera, umrece pre nego sto mu ga ovaj utera!!!! znoj
Nemanja Savic Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 nemanja gej,to sri znaju, ali zacudje nje u glavi ce da imaju, Kada vidi nemac kolka je kara u kralja gustera, umrece pre nego sto mu ga ovaj utera!!!! znoj od sad na svakoj svirci skupljam znoj kiseli, slani, gorki... vazno da je moj dovaticu te, u znoj ima da te stavim a onda cu sa zadovoljstvom da te udavim sa tvojom gay fantazijom
Leshina Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 (edited) od sad na svakoj svirci skupljam znoj kiseli, slani, gorki... vazno da je moj dovaticu te, u znoj ima da te stavim a onda cu sa zadovoljstvom da te udavim sa tvojom gay fantazijom ne znam sta ovim nemac mislise. zajedno sa mojom gay fantazijom, ili mojom gay fantazijom? MA BRE VADIM PENIS,ZADAVIM TE NJIM,I NEMA TE VISE!!! lezbo fantazija Edited July 24, 2006 by Leshina
Mary Joe Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 U jebo te, bas perverzan ti si ali u zivotu lezbace video nisi organizovao si sa dve ribe sudar al' avaj- od prizora strefi te srcani udar! Ubijte me barbikom.
Recommended Posts